Pentru tine, când ai chef de ținute casual, feminine, ori mai smart, sau urbane. Pentru tine, când trebuie să mergi la birou sau la o ședință bussines. Stiluri de vară în întregime, pentru tine, dacă ai de mers la o petrecere sau o ocazie specială, că tot e plină vara de ele! Ținute de vară în întregime compuse de stiliști, dacă vrei un look sporty-șic! Și outfit-uri potrivite la cocktailuri, la fel de seducătoare. Pe toate (și nu puține, vreo 30 la număr!) le găsești în sugestiile mele de Smart Shopping, de mai jos!

Denim, pantaloni sport, blugi, geci largi de blugi, rochii Safari, bluze cu umerii goi și cu volane, rochii vaporoase de vară, topuri colorate, pantaloni scurți, macrameuri dantelate, Boho și ladylike, fuste conice senzuale, rochițe office și fuste lalea înflorate, sacouri interesante și blazere lejere, rochii de purtat la birou, simple și de efect, rochii cu un umăr gol, rochii din dantelă sau tulle, modele de rochii lungi, sirenă, costume cu pantaloni tip tuxedo, de inspirație androgină, culottes sau fuste-pantaloni midi, fuste plisate, ținute ton în ton, salopete de vară, genți de mână, poșete de umăr, clutch-uri și genți-plic, pantofi sport, platforme, sandale cu toc, flats, papuci sau stiletto, balerini ori mocasini!

Toate, dar absolut toate trendurile verii sunt mai jos în nici mai mult, nici mai puțin de 30 de ținute de vară complete în 5 stiluri diferite de vară, ce pot fi achiziționate complet, de la haine la accesorii. Alege și tu aceste stiluri de vară în întregime și salvează timp!

Stil sport de vară în întregime pentru ținute de zi lejere

În vara aceasta se poartă mult denim! Și multe combinații de blugi, din cap până în picioare sau All Denim. Așa că am ales câteva variante care s-ar include și în stilul sporty-chic. Uneori mai smart, alteori, de-a dreptul urbane sau de inspirație sportswear, trendul acesta relaxat și effortless este la mare căutare anul acesta.

Poți alege stiluri de vară în întregime în linii sport, cu sarafane de blugi. Sau cu hanorace oversize și trainers retro. Poți opta pentru pantaloni Palazzo, ampli, flu-flu și maiouri tip furou. Sau poate preferi blugii cu broderie și papucii cu fundă, feminini? Ori un outfit sport cu sandale cu platformă sau poate unul cu geacă maxi din blugi și pantofi sport cu flori. Cu geantă de umăr, cu geantă-poștaș sau rucsac, aceste ținute de vară complete în stilul sport, îți vor fi pe plac!

Vezi mai multe ținute sport

Cele mai cool ținute casual: de achiziționat complet

Când spui ținute de vară întregi în stil casual, la ce te gândești? Poate preferi rochiile Safari, confortabile și răcoroase? Ori poate alegi rochițele scurte cu imprimeu floral Jungle? Sau completezi look-ul feminin cu o fustă conică și o cămașă colorată, cu imprimeu?

Ori poate, pentru tine, casual înseamnă confort, feminitate, dar toate acestea obținute cu pantaloni! Avem și pentru tine sugestii! Avem stiluri de vară în întregime, cu pantaloni midi și top cu volane, ori bluze cu imprimeu dar și pantaloni scurți din macrameu alături de cămăși albe. Genți colorate, genți nude, genți oversize în tonuri neutre, sau dacă ai alte preferințe, pe toate le găsești mai jos.

Vezi aici mai multe modele

Ținute de vară în întregime: outfit-uri de purtat la birou

Și pentru că nu puține femei își încep ziua cu refrenul ”eu cu ce mă îmbrac azi?” înainte de a pleca la birou, am ales, desigur, și câteva ținute de vară complete, de asortat la locul de muncă. Și da, am ales sugestii pentru toate tipologiile. Și linii feminine și croieli androgine, dar la fel de spectaculoase, și sobre, încât să se încadreze în dress-code-ul office.

Preferi fusta conică și bluzele vaporoase, lejere? Ori alegi fusta-lalea, feminină, și topul alb? Ori poate îmbini fusta creion cu sacoul cu pattern? Dacă preferi aceste variante de stiluri de vară în întregime de purtat la birou, le găsești mai jos, alături de sugestii de stilizare a rochiei office (cu guler și rever și nasturi de sus până jos sau în stil școlăriță), dar și de asortare a pantalonilor cu sacou și pantofi de inspirația bărbătească.

Ținute office întregi de vară AICI

Ținute de vară complete pentru petreceri și ocazii speciale

Recunosc, cel mai greu mi-a fost să aleg doar câteva ținute de vară complete, de purtat la ocazii și evenimente! Așa că am optat pentru cele mai chic sugestii ale sezonului, adăugând și factorul diversității. Și asta pentru că am gândit astfel: dacă eu sunt atât de diferită de la un eveniment la altul, încât să aleg ba rochie, ba salopetă, atunci așa suntem toate femeile!

Așadar, am ales ținute de vară în întregime asortate, destinate ceremoniilor, petrecerilor, evenimentelor speciale și ocaziilor. Rochii midi cu asimetrii senzuale la umeri, ori volane flamenco stlye. Rochii midi cu inserții sexy din dantelă. Rochii midi baby doll cu tutu și broderie prețioasă. Rochii mini din dantelă în întregime. Dar și rochii lungi spectaculoase sau salopete elegante, sofisticate. Toate alături de pumps, sandale metalice, stiletto aurii sau argintii și clutch-uri spectaculoase. Îți garantez că îți va fi greu să alegi!

Vezi AICI mai multe ținute întregi de ocazie

Stiluri de purtat la cocktailuri de vară

Am ales câteva ținute de vară complete și pentru adunările de după job, pentru cocktailuri sau petreceri formale sau mai puțin formale. Chiar pentru garden party, unele dintre ele. Am încercat pe cât posibil, și aici, să merg pe stiluri de vară în întregime diferite de la un outfit la altul.

Rochia midi conică, basic, cu sandale cu șireturi, este perfectă la un cocktail după job, dar și la o petrecere în grădină. Mixul androgin cu fustă-pantaloni, cămașă florală și blazer nude este ideal la un cocktail business. Rochia vaporoasă albă este perfectă pentru un stil Boho, la fel cum salopeta colorată este varianta versatilă, potrivită oriunde! Și rochia midi cea nude, alături de stiletto, mi se pare la fel de ușor de asortat oriunde, indiferent de dress-code. Combinația de fustă cu dantelă și bluză albă cu volane este puțin mai prețioasă, destinată evenimentelor de tip cocktail ceva mai speciale, sau întâlnirilor romantice, de ce nu?

Alege stiluri de vară în întregime de aici

Sunt atâtea și atâtea stiluri de vară în întregime aici, fetelor! Cu greu, și accentuez cu greu, m-am hotărât să aleg doar 30. Câte ar mai fi fost! Uh-la-la! Și câte ținute de vară complete vă așteaptă pe toate la shopping!

Eu mi-am ales deja două ținute de vară în întregime de aici și sunt foarte mulțumită de timpul și de energia salvate, că am luat totul la un loc. Acum rămâne să mă decid ce mai cumpăr de restul timpului. Poate caramele, vorba aceea. Pups!

Sursa foto front page – Unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: