Setari Cookie-uri

Alege sandale de plajă pentru acest an și fii gata de vacanță!

Aș putea găsi o scuză cum că de fapt nu mai am răbdare până la următoarea vacanță pe care o număr cu fiecare zi, ca soldații ”AMR două luni”. Dar de fapt, nu am nevoie de scuze să aleg noi modele de sandale de plajă pentru anul acesta! Sunt sigură că este sezonul perfect în care toate căutăm sandale de purtat în vacanță la mare sau de sandale de plajă pentru vară. Așa că, ce mai tura-vura, să-i dăm drumul! Hai să vedem ce aduce vara asta în materie de sandale și papuci de plajă pentru acest an!

Nu știu tu cum împachetezi bagajele, dar eu aleg de cele mai multe ori câteva costume de baie și câteva perechi de încălțăminte. Restul, ce se mai nimerește pe lângă articolele de beachwear, este zgomot de fond.

Așa că nu pot fi decât fericită și încântată că în vara asta sunt atâtea modele de încălțăminte în care să explorez plajele, străzile orașelor necunoscute, plajele și apoi plajele. Dacă m-am repetat, este posibil să fie din cauza faptului că undeva în capul meu, rotițele patinează eronat de când a venit vara. Nici nu a trecut bine mini-vacanța de 1 iunie, în care m-am prăjit o săptămână în Halkidiki că de abia aștept să adorm iar pe nisip, măcar două săptămâni, pe vreo insulă grecească. Insula nu e stabilită încă, oh, dar bagajul e ca și făcut!

Citește și:

Glumesc, desigur! Nu aveam cum să împachetez fără să mă documentez ce sandale de plajă pentru 2018 am de cumpărat. Să nu mai punem la socoteală ce sandale de purtat în vacanță la mare să aleg, dacă vreau confort și accente fabuloase! Pentru că, fetelor, încălțămintea de plajă și de vară a acestei veri este, cu toate artificiile vizuale posibile, și fără nicio exagerare: fa-bu-loa-să! Fabuloase sunt și cele mai cool sandale de plajă pentru vară, cu pietre sau funde sau curele până pe gambă! Fabuloși sunt și confortabilii papuci de plajă pentru 2018, cu glitter sau aplicații prețioase sau… Dar mai bine, să descoperim totul, pe îndelete mai jos! Iată, deci, ce papuci și sandale de plajă pentru 2018 să nu scapi din vedere înainte să-ți faci valiza de mers la mare:

Citește și:

Sandale de plajă cu decorațiuni și aplicații pentru acest an

Și cel mai simplu sau banal costum de baie va ieși în evidență cu aceste modele. Și asta pentru că designerii și-au propus să realizeze cele mai frumoase modele de sandale de plajă pentru 2018. În plus, pe cât sunt de șic, pe atât sunt de confortabile și de potrivite pentru toată gusturile, căci sunt atâtea modele din care îți poți alege!

Se poartă sandale de plajă pentru vară colorate și se poartă aplicațiile de tot felul! Am ales câteva modele relevante în selecția de mai jos, ca să îți dai seama. Sandalele tip espadrile, cu talpă din sfoară sunt perfecte la plajă, pentru că se comportă bine la nisip. Sunt de asemenea și confortabile! La fel de confortabile sunt și sandalele Boho, cu curele multe, mărgele și pattern-uri de inspirație etnică.

Citește și:

Dacă îți dorești să pui în valoare un costum de baie ceva mai elegant și mai sofisticat, se poartă și sandale prețioase, crede-mă! Și încă multe mai sunt modelele de sandale de purtat în vacanță la mare, seara, la un restaurant sau la o petrecere pe plajă. Sandalele cu multe șireturi sau barete au fost printre favoritele stiliștilor. La fel și sandalele cu aplicații florale, cele cu șnur de panglică, cele cu dantele sau macrame, cele din texturi strălucitoare, precum paietele (ideal de oglindit soarele în ele!) ori cele decorate cu pietre și cristale colorate!

sandale de plajă pentru 2018

Papuci și sandale de plajă aici

Alege papuci de plajă pentru 2018 șic, sunt la mare căutare!

Și dacă vrei să fii cu adevărat la modă în vara asta, mai ai o variantă răcoroasă pentru picioarele tale. Și la fel de spectaculoasă, dacă nu cumva și mai de efect decât modelele de sandale de plajă pentru 2018. Mă refer la papuci, draga mea! Dacă anii trecuți făceai vacanța la mare în flip-flops, află că acum nu ”mai e voie”, dacă ești o adevărată și autentică fashionistă! Acum se poartă papuci de plajă!

Citește și:

Să fie derivați din saboții de stradă ce au avut un come-back major anii trecuți, cine știe? Cert este că se poartă mulți papuci de plajă pentru 2018. Se poartă papucii cu funde masive, papucii din materiale strălucitoare, papucii cu aplicații de tipul mărgelelor, perlelor, aplicațiilor, cristalelor. Se poartă șlapi cu ținte, capse și aplicații florale. Se poartă pasteluri și culori tari. Se poartă talpa groasă și talpa și mai înaltă. Nu ai cum să scapi! În vara asta trebuie să alegi papuci de plajă pentru 2018!

Alege papuci de plajă șic, sunt la mare căutare!

Vezi mai multe modele simpatice de papuci

De altfel, asta e și problema când vorbim despre sandale de plajă pentru 2018 și papuci de purtat la mare: sunt prea multe modele pe cât de confortabile, pe atât de șic! E greu pentru o fata ce iubește moda să aleagă doar o pereche de sandale de plajă pentru vară. Sau două! Sau trei!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.