Setari Cookie-uri

Cum porți bijuteriile Boho Chic în vara ce vine

Stilul Boho-chic rămâne între cele mai apreciate tendințe pentru accesorii. Tocmai de aceea am ales să vorbim despre acest gen de bijuterii în trend pentru 2018! Pentru că se vor purta multe accesorii Boho de vară, descoperă și tu cum porți bijuteriile Boho!

Eu sunt fan când vine vorba de stilul Boho-chic. Și pentru că nu putem vorbi despre bijuterii în tendințe pentru 2018, fără să vorbim despre accesorii Boho de vară, astăzi ne oprim la felul cum asortezi bijuteriile boeme în ținute, așa încât să respecți moda.

Una dintre cele mai interesante tendințe pentru accesorii se referă la felul în care porți bijuteriile Boho. Și la ce bijuterii în tendințe pentru 2018 să alegi, însă și la cum să le îmbini. Și asta pentru că numitorul comun este purtarea în straturi de bijuterii. Sau, dacă vrei, nu putem vorbi despre accesorii Boho de vară, fără să vorbim despre opulență, despre bogăție de detalii. Exagerare. Prețiozitate. Feminitate. Glamour. Pentru că, da, stilul Boho-chic al verii 2018 este Glamour!

Citește și:

Și la vară se poartă stilul Boho-chic cu multe bijuterii în straturi

Una dintre majorele tendințe pentru accesorii pentru primăvară-vară 2018 este felul în care porți bijuteriile. Mai exact: în straturi.

Layerele de accesorii și bijuterii captează atenția prin aglomerare și bogăție. Nici nu ai cum să treci peste felul cum asortezi bijuteriile, pentru că tocmai aici este secretul. Secretul nu stă în colierele Boho, cu lanț și pandantiv, sau în cerceii mari, ori în brățările boeme. Ci în purtarea lor cât mai aglomerat. Cât mai bogat. Este, dacă vrei, ca atunci când aduni brățări din călătorii, ca să memorezi experiențele. Doar că de la brățări extrapolăm la toate accesoriile și bijuteriile. Și doar că nu sunt tocmai hippie-Boho, ci extrem de prețioase, cu perle, cristale, pietre și aplicații metalice.

Citește și:

Cum porți bijuteriile Boho în vara ce vine

Vezi coliere Boho Alege cercei Boho Mixează brățări Boho

Descoperă cum poți bijuteriile Boho în vara ce vine: alege brățări fixe in layere!

Și pentru că am vorbit despre brățările purtate în straturi, tocmai acesta este trendul ca să porți bijuteriile Boho. Stilul Boho-chic presupune imprimeuri boeme, patternuri retro, texturi amestecate, croieli specifice trendului nomad, blugi, franjuri și elemente specifice mișcării Hippie.

Tocmai de aceea și gama de bijuterii în tendințe pentru 2018, mai ales brățările, arată cel mai bine, desprinse din elementele de mai sus, și tocmai de aceea completează perfect o ținută boemă.

Round golden sunglasses with the clip-on majolica print are everything you need for upcoming sunny days. #DGEyewear #DGWomen Photo by The Morelli Brothers @morellibrothers @lucamariamorelli @alessandromariamorelli

Citește și:

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Se poarta mixurile tip gipsy – cu cercei mari, accesorii de cap și mărgele

Trendul Gipsy este extrem de șic! Este bogat, opulent, feminin, prețios și mai ales are un rol ”politic” important. De altfel, mișcarea Boho și mișcarea Gipsy sunt importante: pentru că ajută la acceptarea altor culturi.

Așa că alege fără teamă accesorii Boho de vară și învață cum asortezi bijuteriile. Alege cercei mari, coliere masive, accesorii de cap, straturi de mărgele. Și găsește-le numitorul comun, asortându-le! Elementele florale pot fi linia comuna. Texturile metalice, de asemenea.

Mixează inele, curele, broșe, brățări și coliere romantice cu perle și “broderii” metalice

Nu putem vorbi despre tendințe pentru accesorii și despre cum să porți bijuteriile Boho, fără să amintim un trend major al lui 2018: broderia. Fie ea și metalică, broderia sau dantelăria bijuteriilor arată spectaculos și poate transforma total și cea mai basic ținută. Tricou, blugi, pantofi-sport sau sandale flats și un mix de bijuterii în tendințe pentru 2018. Alege accesorii Boho de vară de acest tip, și poartă-le cu mândria cu care o prințesă își poartă tiara.

Citește și:

Stilul Boho Baroc, cu cercei opulenți

Desigur, la capitolul tendințe pentru accesorii, trebuie să amintim și despre cerceii masivi, opulenți, ce sunt, de altfel, desprinși din același Gipsy-style. Doar că aici capătă valențe Baroce. De altfel, dacă vrei să știi cum asortezi bijuteriile Boho, poți îmbina acești cercei mari la orice ținută. La outfit casual, la rochie de seară, cu puțin noroc și la birou, dacă alegi o linie minimalistă.

La capitolul tendințe pentru accesorii, Gipsy-Baroc este important. Și dacă ești o adevărată fashionistă vei mixa aceste accesorii Boho de vară.

Citește și:

De altfel, ar fi și păcat să nu porți bijuteriile Boho atât de extravagant. Este sezonul ideal să duci stilul Boho-chic la superlativ. Este vara în care contează enorm cum asortezi bijuteriile. Și mai ales, vara în care să nu renunți la atitudine.

Mai am un singur sfat și voi încheia: când vorbim despre bijuterii în tendințe pentru 2018 și mai ales despre felul cum să mixezi accesorii Boho de vară, ai grijă să depășești doar puțin limita Kitsch. Deși Kitsch este în tendințe pentru accesorii, el se referă mai degrabă la mult plastic, ce amintește de moda anilor ’80 și ’90.

Sursa foto front page – Tyler Nix/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.