Setari Cookie-uri

6 lucruri pe care merită să le ții în geantă pentru situații neprevăzute

Următoarele şase obiecte sunt de ajutor în multe situații neprevăzute, dacă le ai în geantă.

lucruri de tinut in geanta Să îți menții zilnic geanta organizată și echipată poate fi o adevărată provocare. În fiecare zi se strecoară nenumărate bonuri, ambalaje, produse de buze și obiecte mici pe care uiți să le mai scoți. Toate acestea îți umplu geanta și fură locul obiectelor de care ai cu adevărat nevoie.

Desigur, sunt câteva lucruri fără de care nu poți părăsi casa, deoarece le folosești de mai multe ori în fiecare zi. Printre ele, se numără telefonul, portofelul, șervețele nazale, chei și căști. Însă, pe lângă aceste obiecte, ar trebui să ai alte câteva lucruri care te vor salva din situații neplăcute.

Cu toate trecem din când în când prin momente în care avem cu disperare nevoie de un obiect, fie pentru a ne retușa machiajul, pentru a ne prinde părul sau a ne repara o ruptură în haină. Următoarele şase obiecte sunt de ajutor în multe situații neprevăzute, dacă le ai în geantă:

Citește și:

1. Un set de machiaj

Cu siguranță te-ai confruntat cu situația de a nu avea timp să treci pe acasă după birou să te aranjezi pentru o întâlnire. De aceea, este bine ca pe lângă ruj sau gloss, să ții în geantă și un mic set de machiaj. Conținutul acestuia depinde strict de preferințele și stilul tău. Sunt disponibile multe seturi machiaj de calitate, care te pot salva din această situație. De exemplu, poți purta în geantă o mică paletă cu farduri de ochi smokey, o paletă care să încorporeze farduri de ochi și fard de obraz sau doar o paletă cu câteva produse pentru ten.

2. Dezinfectant de mâini

Printre lucrurile esențiale din poșeta oricărei femei, Business Insider recomandă un dezinfectant de mâini. Cu siguranță ai grijă să te speli pe mâini după ce ai fost în autobuz, tramvai, metro sau taxi. Însă, uneori, ai nevoie de o dezinfectare rapidă și la îndemână. În sezonul gripei, este obligatoriu să îți dezinfectezi mâinile de cât mai multe ori. Iar, dacă obișnuiești să îți atingi fața în timpul zilei, trebuie să ai mâinile curate în permanență.

Citește și:

3. Balsam de buze

Indiferent de anotimp, buzele noastre au tendința de a se usca. Vânt, soare, vorbit - acestea sunt doar câteva din motivele pentru care avem buze uscate. Din păcate, acestea se simt și arată neplăcut. Alege un balsam de buze cu ingrediente nutritive și aplică-l de câteva ori pe zi. Astfel, nu vei mai avea niciodată buze uscate.

4. Accesorii de prins părul

Cu siguranță te confrunți cel puțin o dată pe săptămână cu această problemă: vrei să îți prinzi părul, dar nu ai cu ce. Dacă ai nevoie să te concentrezi sau pur și simplu părul nu îți stă cum ți-ai dori, ai nevoie să ai la tine câteva elastice de păr și câteva agrafe. Păstrează-le într-o cutie mică în geantă și mai adaugă din când în când câteva pentru a nu rămâne niciodată fără.

Citește și:

5. Un mini parfum

Efectele aromelor olfactive asupra organismului au fost dezvăluite de mai multe studii. Uneori, un parfum plăcut ne poate schimba starea de spirit. Fie că ai avut o zi lungă sau pur și simplu ai nevoie de puțină împrospătare, puțin parfum te va ajuta să te reînvigorezi. Îți poți cumpăra varianta mini a parfumului tău de zi sau îți poți pune pur și simplu în geantă mostrele de parfum primite cadou de la magazine. Astfel, indiferent unde te afli, vei putea să reaplici parfumul.

6. Un mini set de croitorie

Cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată ca hainele pe care le porți să aibă un defect: ți s-a agățat puloverul, ai găsit o gaură în cămașă sau ți s-au rupt pantalonii. În aceste situații, un mic set de croitorie format din câteva agrafe, un ac și puțina ață albă și negră vor face minuni. Păstrează o cutie mică în geantă, care să conțină toate aceste lucruri, ca să poți rezolva rapid urgențele de acest fel.

Citește și:

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.