Setari Cookie-uri

Costumele de baie croșetate și tricotate sunt must-have

Ideale la festivaluri, alături de blugi, cămăși lungi, vaporoase ori rochii transparente. Ideale la piscină, alături de kimono-uri din satin, bluzoane din voal sau poncho-uri de vară. Perfecte la mare, pe plajă, dar și la plimbare prin stațiuni, alături de cămăși înnodate, tunici croșetate ori dantelate sau blugi scurți. Vorbesc despre modelele Boho, de costume de baie croșetate! De modelele de costume de baie tricotate, feminine, romantice, cuminți, dar atât de obraznice!

Dacă vrei să fii altfel pe plajă sau în situațiile enumerate mai sus, te sfătuiesc să alegi costume de baie Boho din macrame sau tricotate ori croșetate. Ce înseamnă mai exact acest ”altfel” despre care spuneam mai sus? Dacă alegi costume de baie tricotate fin vei aduce în prezent moda anilor 70, mai ales dacă asortezi și o pălărie cu boruri ample și cercei mari, rotunzi.

Dacă porți costume de baie croșetate, din macrame, lână subțire sau dantelate, imitând macrameul, vei fi o apariție feminină, romantică, delicată, retro-elegantă. O Sophia Loren a plajei, dacă vrei!

În plus, când te plictisești de plajă (mai exact când trebuie să revii în oraș), poți încorpora cu ușurință piese ale acestor costume de baie în ținutele urbane. Poți asorta o bustieră dantelată, stil macrame cu o cămașă simplă și blugi, ori pantaloni cu imprimeu. Poți asorta sutiene sau bustiere tricotate cu tunici și rochii vaporoase, largi, fluide, la festivalurile verii. Poți realiza un mix good girl/bag girl, cu un sutien croșetat din macrame, cu blugi scurți și botine de cowboy sau bocanci!

Citește și:

Ai atâtea combinații șic de făcut când alegi costume de baie Boho! Am ales mai jos câteva modele de costume de baie tricotate sau croșetate pentru vara asta, ce îți vor satisface gusturile și preferințele.

Costume de baie croșetate întregi sau din două piese: sunt elegante și feminine

Fie că alegi costume de baie tricotate întregi, fie că sunt din două piese, mizează pe faptul că vei atrage privirile. Și nu prin decupaje îndrăznețe sau prin slip decoltat ori sutien minuscul (prea rar se întâmplă ca modelele acestea tricotate sau croșetate să fie atât de revelatoare!), ci prin opusul: cumințenie, romantism, feminitate, eleganță retro, boem și drăgălaș.

Este ca și cum ai acces la ”cufărul bunicii” și de acolo scoți la iveală cele mai frumoase lucruri, pline de amintiri și de farmec. Da, știu că amintirile cu bunica nu au treabă cu senzualitatea, și tocmai asta spuneam! Dar au treabă cu duioșia, cu delicatețea, cu bucuria, cu căldura sufletească. Și dacă bunica e Sophia Loren, care adesea purta costume de baie croșetate, are și ceva iz de senzualitate! #hihi.

Citește și:

Lăsând gluma la o parte, aceste costume de baie Boho, fie ele cu andreaua, fie cu iglița măiestrite, au farmec și senzualitate neostentativă. Ceea ce, fie vorba între noi, am putea căuta, în afara sexualității agresive, cu care sezoanele trecute ne-au tot obișnuit! Așa că alege altfel de costume de baie pentru vara asta! Alege să fii delicată, fină, feminină, atrăgătoare, romantică, fără artificii de lăsat pielea la vedere!

Alege-ți costumele de baie croșetate de aici

Alege costume de baie croșetate

Poartă articole de beachwear croșetate și tricotate pentru un vibe retro

Cu atât mai mult, în completarea ”acoperirii” pielii, lăsate la vedere, îți sugerez și câteva propuneri de articole de purtat pe plajă. Fie că alegi costume de baie croșetate, fie că alegi modele de costume de baie tricotate, poți spori efectul de ”cumințenia pământului”, cu un șal, un pareo, o tunică, o eșarfă, o rochie, un kimono, un bluzon ori o cămașă lungă și largă. Condiția este să se potrivească cu stilul propus de aceste costume de baie Boho.

Citește și:

Satinul, dantela, macrameul, voalul subțire, transparent, franjurile, aplicații florale, imprimeuri florale sau etnice sunt piese perfecte de beachwear, pentru a completa acel vibe retro-feminin, despre care vorbeam. La fel de bine, poți asorta celor mai romanțioase și ”prăfuite” costume de baie pentru vara asta și piese ceva mai urbane, actuale. Pantalonii scurți de blugi, cămașa albă, cămașa de cowboy, tunicile cu aplicații prețioase, fustele-lalea, rochiile vaporoase, sandalele cu șnururi sau șireturi înnodate până sus pe gambă ori bocancii sau cizmele de vară, cu tentă military!

Oricum alegi să porți acest stil „altfel”, mizează pe farmecul acestor piese șic! Mizează pe costume de baie croșetate, senzuale și feminine, fără ostentație. Mizează pe modelele de costume de baie tricotate, alături de blugi sau pantaloni scurți și boots, la următorul concert. Mizează pe costume de baie Boho la festivaluri, dar și pe plajă. Alege ”altfel” de costume de baie pentru vara lui 2018!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.