Setari Cookie-uri

Rochia polo: perfectă de vacanță și timp liber!

Vara asta se poartă rochiile polo - dacă ai mai citit asta undeva, cel mai probabil că ăsta este și adevărul. Așa că ar fi cazul să ai și tu o astfel de ținută sport în garderobă și să te bucuri de toate beneficiile purtării unui astfel de outfit - simplitate, lejeritate, versatilitate și comoditate.

Rochiile polo au revenit în atenție și își revendică dreptul la popularitate! Sau cum ai putea ca vara asta să optezi pentru unul dintre cele mai cool trenduri sport și să te bucuri de libertate în mișcare. Am găsit câteva dintre cele mai interesante ținute, comode și deloc pretențioase când vine vorba despre accesorizare și combinații.

Dacă tricourile polo arată grozav la bărbați, ba chiar minunat și la femei, există pentru cele din urmă o categorie special dedicată. Mai exact rochiile polo care se caută din ce în ce mai mult în rândul tinerelor care vor să se simtă libere și fără restricții. Apropo, poți citi o scurtă istorie despre tricourile polo - cum, unde și de au apărut, aici.

Revenind - rochiile polo nu urmează chiar același design, dar în principiu se mizează pe același model sport și lejer, unul potrivit stilului casual. Ceea ce face ca acestea să fie ideale pentru plimbări în oraș, pentru participări la competiții sportive. Și ce este și mai important este faptul că astfel de haine se potrivesc și se pot combina cu aproape orice încălțăminte, fără să fie nevoie să faci investiții acolo. Contează și faptul că se potrivesc oricărei siluete, avantajând orice trup pentru că sunt lărguțe, din materiale ușor elastice.

Citește și:

Pentru propuneri de rochii polo noi ne-am decis asupra câtorva modele, la fel de interesante și atrăgătoare.

Rochie polo în dungi pentru ținute sport

Unul dintre cele mai în vogă trenduri este reprezentat de rochiile polo în dungi. Pe lângă faptul că au o notă aparte de originalitate, acestea se pot purta cu teniși sau adidași, ba chiar și cu botine, sandale sau sneakerși și să arate la fel de grozav.

Nu sunt necesare alte artificii complicate (poți opta, la nevoie, la o curea îngustă) pentru a scoate în evidență ținuta, așa că te poți limita lejer doar la aceasta pentru a te asigura că ai ales bine, mai ales când vine vorba despre un look fresh. Combinațiile de culori sunt foarte energice, făcundu-se pariuri pe tonuri vibrante în ton cu vremea asta schimbătoare.

Citește și:

rochie polo in dungi

Vezi preț

Rochie polo cu buline: o alegere feminină pentru vacanță

Buline! Cui nu îi plac bulinele, aceste imprimeuri jucăușe care denotă jovialitate și amintesc de copilărie - cel puțin așa ni se întâmplă nouă, făcând asocieri cu tot felul de rochițe. Dar aici este o combinație și mai interesantă - inocență, rebeliune și independență, toate derivând de la ideea de tricou polo, de joacă și de rochie.

O alegere feminină, rochiile polo cu buline fac pereche bună cu niște pantofiori sport cu talpă joasă sau cu teniși care se asortează cu una dintre culorile ținutei. Doar imaginează-ți cât de grozav se poate vedea această rochie dacă te decizi asupra unei plimbări prin oraș.

rochie polo pentru vacanta

Vezi preț

Rochie polo sport uni ca să fii în ton cu competițiile

Dacă nu îți place să te complici, atunci poți opta pentru o rochie polo într-o singură culoare. Fără imprimeuri, fără vreo croială aparte, fără patternuri de vreun fel. Pur și simplu o rochie modestă, dar extrem de frumoasă.

Citește și:

O poți încălța cu pantofi sau sandale cu toc sau platformă - vei deveni instant un fan al acesteia, mai ales când vei simți cât de bine îți este purtând-o. O alternativă ar fi niște încălțăminte într-o culoare în contrast. Renunță la jachetă, la cercei, coliere sau ce îți mai trece prin cap. Puțin nu înseamnă neapărat plictisitor.

rochie polo sport

Vezi preț

O rochie polo nu are nevoie de o scuză pentru a fi scoasă în lume. Dar dacă vrei să numim doar câteva ocazii, să știi că poți opta pentru ea atunci când ești într-un city break, la birou într-o zi de final de săptămână, la un brunch - ești ready to go ca în anii ‘90 când nu se investea atât de mult timp pentru ieșit.

Cumva, te vei simți ca și cum ai fi împrumutat din entuziasmul personajelor din comedia romantică “Clueless”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.