Setari Cookie-uri

7 piese de vară personalizate - pentru că orice e mai cool cu un touch al tău!

Haine și accesorii personalizate și originale - se poartă oricând, nu doar vara. Doar că în acest sezon sunt mai vizibile și se potrivesc mai bine cu acest anotimp exuberant care invită la libertate. Piesele personalizate nu sunt un moft, ci mai degrabă un trend că distrează și amuză în egală măsură, mai ales dacă sunt însoțite de un mesaj simpatic.

Pentru că nu vrem să treacă fără ecouri ultima lună din vara asta capricioasă, care ne-a dat ploi cât pentru câteva sezoane, am decis să strângem într-un singur loc câteva dintre cele mai drăguțe idei pentru personalizarea unor articole.

Bine, bine, poate că unele sunt ceva mai excentrice, dar ce contează cu adevărat este faptul că atrag atenția - și nu neplăcut. Dimpotrivă, cei din jur vor deveni curioși despre investițiile tale - care sunt oricum dar nu mari - și s-ar putea să dai startul unui trend pe plajă sau în oraș. Fără alte introduceri, iată care sunt propunerile noastre - pentru care insistăm să adaugi și bună dispoziție când le porți, ca să nu distrugi vreo parte însemnată din farmecul lor.

Poșetă personalizată în stil romantic cu numele tău

Cam cât de fermecătoare arată aceste poșete? Poșetele personalizate în stil romantic cu numele tău pe ele ni se pare că ne trimit undeva în era victoriană, când domnițele participau la serate unde erau curtate.

Citește și:

Doar că, cel mai probabil nu prea aveau ce să ascundă în ele. Contează aici decorațiunile alea boeme și florale care te fac să te întorci în urmă cu câteva secole, să îți dorești să descoperi grădini vara, la amurg.

poseta personalizata in stil romantic

Urmărește detalii

Pantofi decupați pictați manual made în România

Made în România înseamnă, în mod normal, calitate și frumusețe. Pantofii decupați pot fi și pictați manual așa cum am descoperit și în această propunere.

Dacă ai vreo invitație la un cocktail sau petrecere în grădină la care trebuie să asiști curând, s-ar putea ca aceștia să fie o opțiune foarte bună - deja știm că este atipică și elegantă. Cu siguranță că te vor face să te simți atrăgătoare și încrezătoare și va trebui să spui multora de unde ii ai, pentru că vor stârni curiozitatea.

Citește și:

pantofi pictati manual

Vezi preț

Pălării de vară cu mesaje funny de sezon

Este evident, nu? Sunt pălării de vară cu mesaje care distrează și care sunt ideale de purtat la plimbările pe faleză sau prin oraș. Cu siguranță că acestea vor fi remarcate îndată.

Partea cea mai bună este că ai o varietate de opțiuni dintre care să alegi și că arată grozav. Nu vorbim despre modele banale, ci despre accesorii care denotă un plus de mister și de feminism, așa cum îți place. Cu siguranță că vei pune ochii îndată pe un model care știi că îți va deveni preferat.

palarii de vara cu mesaje funny de sezon

Vezi detalii

Tricouri personalizate cu mesaje amuzante

Nu mai este nicio noutate faptul că tricourile personalizate cu mesaje amuzante sunt la mare căutare. Ce este de reținut este faptul că șansele ca altcineva să poarte ce ai îmbrăcat tu sunt aproape nule, lucru care te bucură.

Citește și:

Dacă alegi un tricou cu un text de sezon inscripționat, vei purta ceva original. Dacă ai planuri de vacanță la mare, atunci e musai să ai un astfel de produs în bagaj.

tricouri personalizate cu mesaj

Vezi preț

Inele gravate cu orice mesaj dorești

Recunosc, eu nu port inele, dar asta nu pentru că nu se văd foarte frumos pe degete, ci pentru că nu sunt obișnuită să am unul.

Dacă aș opta să îmi schimb acest obicei, cel mai probabil aș opta pentru un inel gravat cu mesaj pentru că mi se pare că ăsta are o notă personală și că m-ar reprezenta cel mai bine. Poate fi un singur cuvânt, un simbol, o replică dintr-un film, orice te-a emoționant cândva pe tine. Va fi frumos când vei explica ce înseamnă.

inele gravate cu mesaj

Vezi propuneri

Colanți care se pot personaliza cu chipul tău

Și ajungem și la propunerea de produse personalizate ceva mai neobișnuite - colanții. Știai că poți personaliza până și astfel de produse?

Citește și:

Recunoaștem că a fost o surpriză și pentru noi, dar una pe care nu o putem refuza pentru că se vede chiar cool. Poți imprima chipul tău dar și altceva ce ți-ar plăcea - un logo, poza cu câinele său pisică, un șir de cuvinte, absolut orice. Nu se impun limite - poate doar obligația de a distra.

colanti personalizait

Află mai multe

Converși personalizați pentru firile sportive

Porți un brand sport foarte apreciat, dar ce ce nu l-ai transforma în ceva și mai interesant?

Adică să încalți niște converși personalizați cu filmul sau serialul preferat sau cu ce îți trece ție mai fain prin cap. Încălțămintea sport oricum denotă ideea de vacanță și te invită indirect la plimbări, așa că dacă tot le faci cum vrei tu, o să ai chef și mai mult de un city-break!

conversi personalizat

Detalii aici

Îți mai vindem un pont: astfel de idei pot reprezenta niște propuneri interesante de cadouri. Că sunt pentru tine sau pentru cineva drag, pot fi scuza perfectă pentru a-ți exprima stilul așa cum îți place și cum te reprezintă. Iar asta fără să fie nevoie să apelezi la prea multe artificii - faci multe cu puțin și cu materiale de calitate. Practic un pretext pentru o defilare nebunească.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.