Setari Cookie-uri

Fuste vaporoase asimetrice: poartă-le acum dar și de la toamnă! Cum? Vezi aici!

Suntem în august, ne apropiem de septembrie și totuși nu mă pot abține să nu vorbesc despre fustele flu-flu, croite asimetric. Dar asta pentru că am eu strategie bine pusă la punct! Pentru că știu că se vor purta fuste vaporoase asimetrice și după vara aceasta, începând cu toamna ce vine.

Sezonul acesta cald a fost un simbol al senzualității și sexualității feminine. Un simbol al curajului, al expunerii, al pielii lăsate la vedere, și totuși al rafinamentului vestimentar. S-au purtat și se poartă și în vara aceasta fuste vaporoase asimetrice și vor continua să fie la modă și din toamnă.

Mătase, voal, triplu voal, jerseu, stofe subțiri, taftale fine, satin, materiale metalice, țesături bogate, sau dantelate, toate au fost prezente și în ținutele de ocazie ori cocktail și în cele de zi. Și multe dinte ele se vor regăsi în garderobele tale și în sezonul rece următor.

Ce modele de fuste se poartă la toamnă? Se regăsesc aceleași linii ca acum vara? Mai purtăm șlițuri adânci și la toamnă? Mai purtăm mătase fluidă și fuste asimetrice la toamnă? Răspunsurile ți le dau, inspirată fiind de colecțiile de toamnă-iarnă 2018-2019, în rândurile de mai jos. Așadar, descoperă cum să porți fuste vaporoase de toamnă, pentru un look în tendințe.

Citește și:

Fuste vaporoase asimetrice, cu detalii de croială plasate asimetric

Tăieturile interesante, cusăturile altfel, culorile, materialele și imprimeurile cu un plus de atitudine sunt la loc de cinste când vorbim despre fuste vaporoase asimetrice. Cu atât mai mult, dacă aducem în calcul și detaliile decorative de croială, atât de feminine, de expuse, de frivole, aș zice chiar!

De câteva sezoane încoace, femeia modernă își regăsește feminitatea și senzualitatea, dar designerii nu omit să o echipeze și cu o armură. Fie ea din broderii sau aplicații prețioase, fie din geci din piele sau de blugi, fie ea din haine de blană, fie sugerată de texuri metalice, fie de contrastul androgin/feminin sau effortless/prețios. Căci ce este un pulover oversize, lung, larg peste o fustă din voal, alături de bocanci, dacă nu apanajul femeii puternice, vulnerabilă dar pregătită.

Citește și:

Ei bine, această poveste continuă și la toamnă! De cele mai multe ori, modelele de fuste vaporoase de toamnă ”primesc” alături piese vestimentare, accesorii sau detalii cu rol de ”armură”, de ”zale” de protecție. de exemplu, la Paco Rabanne, fusta cu lungime asimetrică, cu colțuri, deși mini, sexy, este făcută din ”zale” rotunde metalice! La Marques’Almeida același vibe de ”protecție metalică” vine de la fusta asimetrică stânga-dreapta, croită din organza imprimată, cu irizații metalice.

Au existat, desigur și cazuri în care atitudinea androgină, de cuceritor le-a fost armură modelelor. La Chloe am găsit guste vaporoase de toamnă, cu șlițuri adânci, până sus, pe coapsă, fusta în sine având lungime midi. Așadar, dacă te întrebări unde ne sunt șlițurile de astă vară, iată-le! Finisaje asimetrice am găsit și la Dior, la rochiile și fustele din tricotaj sau macrame.

Citește și:

Dar trebuie să spun că emblematice pentru ce modele de fuste se poartă la toamnă sunt modelele Lanvin, Sacai, Sportmax, Simone Rocha, Valentino sau JW Anderson. Mă refer aici la fustele cu pliuri și cute plisate, din materiale fluide, adesea transparente, mereu fluide, sexy, preponderent midi sau lungi, combinate cu bocanci, cizme, ghete cu calapod bărbătesc. Să trecem de la pliuri la alte detalii de croi, căci sunt atâtea fuste vaporoase asimetrice ce ne așteaptă în sezonul rece. Așadar, alege și din aceste fuste asimetrice la toamnă:

Jurnalul unei shopaholice, fuste vaporoase asimetrice, fuste vaporoase de toamnă, ce modele de fuste se poartă la toamnă, fuste asimetrice la toamnă

Modele de fuste vaporoase asimetrice AICI

Fuste vaporoase de toamnă, cu lungimi sau volane asimetrice

Se poartă asimetria de lungime destul de mult. Adică fustele mai lungi în spate, mai scurte în față, ori acelea cu lungimi inegale dintr-o parte în alta. Este și cazul fustelor maxi, lungi și largi, fluide, cu imprimeu de eșarfă desenate de Lanvin. Este și cazul rochiilor în colțuri, cu aceleași motive de eșarfă, semnate de Marine Serre ori Richard Quinn. Găsești fuste vaporoase de toamnă și la Toga, din materiale satinate, retro, intens colorate, alături de trenciuri și baticuri pe cap. Hello again, anii 60!

Citește și:

Ai multe modele de fuste vaporoase asimetrice din care să alegi ținuta ta de la toamnă. Ai varianta dantelată propusă de Givenchy. Ai volanele și încrețiturile Victoriene Isa Arfen. Ai inserțiile de volane asimetrice printre transparențe de dantelă la Blumarine. Ai asimetriile de șliț și lungime la fuste și rochii fluide, semnate de Tibi. Ai drapajele și fundele plasate asimetric, la Balmain, de exemplu.

Ce modele de fuste se poartă la toamnă? Pe scurt: se poartă colțurile mai lungi, mai scurte. Se poartă alternanța de texturi, se poartă pliseurile asimetrice, se poartă volanele ce decorează piesele vestimentare doar pe o parte.

Se poartă lungimile asimetrice cel mai mult, tăieturile oblice, mai ales dacă vorbim de materiale flu-flu, în vânt. Totuși trebuie să menționez și faptul că se poartă fuste asimetrice la toamnă și dacă sunt realizate din texturi nu tocmai fluide, ba dimpotrivă, din stofe pline, tweed sau țesturi groase. Inspirație găsești, în acest sens, la Marry Bovan.

Citește și:

Una peste alta, ai de ales multe modele de fuste vaporoase asimetrice, chiar și în sezonul vântului friguros și al precipitațiilor. Dar nu-i bai! Completezi cu trenciuri, geci imense, groase și lungi, paltoane de stofă, dresuri și ciorapi groși, cizme, ghete și bocanci și multe layere, căci și ele sunt tot o armură urbană, extrem de șic!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.