Setari Cookie-uri

Cum ai grijă de blugii de designer în cel mai potrivit mod

Orice nouă achiziție pentru ținute vestimentare înseamnă investiții în stilul personal. Hainele de la branduri celebre nu se traduc doar prin prețuri mai mari pentru că acestea sunt direct proporționale cu calitatea acestora, ci și prin eleganță. Motiv pentru care blugii de firmă din denim au nevoie de o îngrijre diferită, una care să conserve cât mai bine culoarea, înfățișarea și valoarea lor. Dacă nu știi ce anume ar trebui să faci, îți vindem noi niște ponturi - sunt gratuite.

Știm cât de complicat este să găsești perechea de blugi preferată. Fie că este vorba despre lungime, despre culoare, despre design, despre formă, despre imprimeuri sau model, fiecare pereche este diferită și deosebită. Așadar, atunci când se întâmplă să o nimerești pe cea care te avantajează, ai vrea ca aceasta să fie purtată cât mai mult timp. Iar asta se întâmplă doar dacă este îngrijită într-un ritual secret al fashionistelor. Ei, hai, nu chiar secret, că l-am aflat și noi. Așa cum știm și că blugii evazați sunt un must.

Cum și când îți speli blugii preferați de firmă

Blugii din denim sunt considerați unele dintre cele mai versațile piese vestimentare pe care le poți purta - se potrivesc cu orice - de la top, la încălțăminte. Pe cât de ciudat sună, înainte de prima spălare, poartă-i cât mai mult, nu cât să-i uzezi, doar cât să obții forma în care îi dorești de îmbrăcat.

În niciun caz nu se recomandă spălarea după fiecare purtare, ba chiar cât de rar posibil - cel puțin așa spun experții în denim. Nu de alta, dar altfel riști ca acea culoare care îți place atât de mult să devină mai fadă și să tocești materialul. O să spui că nu este chiar igienic, dar poți întreține blugii de firmă dacă îi scoți puțin la aer sau dacă îi stropești cu niște spray de reîmprospătare a țesăturilor, fără să fie nevoie să îi arunci în mașina de spălat mereu.

Citește și:

Cu cât mai rar cu atât mai bine - plus că și temperaturile trebuie să fie cât mai joase, în niciun caz să nu îi speli cu apă fierbinte pentru că poți distruge proprietatea de elasticitate. Iar blugii cu talia înaltă nu am vrea să se lărgească.

Un alt sfat în ceea ce privește cum să ai grijă de blugii din denim de calitate este să îi pui în mașină cu puține produse - maxim patru bucăți de blugi în cuvă.

Blugii din denim de firmă: cum îi păstrezi?

Teoretic, am recomanda ca blugii de firmă să stea atârnați pe un umeras, dar în niciun caz unul cu cârlige. Acestea pot imprima o formă inestetică și cu greu vei putea scăpa de ea.

Motiv pentru care trebuie să îi păstrezi împăturiți, ceea ce poate fi o idee grozavă. Pur și simplu îi aranjezi frumos, îi pui pe raftul tău cu cele mai folosite haine - știm că ai unul - și îi iei la nevoie. Eventual zilnic. Oh, și musai întoarce-i pe dos (și când îi speli) pentru că astfel ajuți și mai bine la păstrarea culorii mai puternice. Plus că eviți ruperea nasturelui sau stricarea fermoarului.

Citește și:

Usucă corect blugii din denim de firmă

Blugii din denim de firmă nu sunt neapărat mai pretențioși, dar cu siguranță că au nevoie de un tratament special chiar și atunci când îi usuci. Până la urmă, este normal să le acorzi ceva aparte. De asta este esențial să îi și usuci așa cum trebuie.

Stoarcerea în mașina de spălat ar putea afecta forma blugilor (mai ales blugii skinny). Îi poate face să se încrețească și aspectul lor poate fi schimbat fără să îți dai seama. Cel mai bine ar fi să îi lași să se usuce singuri, atârnați pe un uscător - nu înainte de a-i stoarce bine de apă. Odată ce sunt expuși la aer se vor usca natural. Ar fi de reținut că nu este bine nici să îi lași în bătaia soarelui, așa că dacă poți să îi expui într-o zonă mai umbroasă, ar fi ideal. Iarna, te poți folosi de un calorifer.

Citește și:

Nu este prea complicat, nu-i așa? Ca să facem niște completări de final, am vrea să punctăm ceea ce este, credem noi, evident. Consultă neapărat eticheta producătorului. Până la urmă este cel mai în măsură să facă recomandări și cel mai în măsură să îți spună ce temperaturi sunt sigure pentru spălare, ce program este potrivit pentru călcare și altele. Totuși, dacă s-au decolorat, să știi că îi poți vopsi safe acasă.

Acum este rândul tău să ne spui - tu cum îți îngrijești și păstrezi blugii de firmă? Ne ajută orice sfat sau tehnică oferită, mai ales că știm că vin de la niște prietene care ne înțeleg grija. Până la urmă nu ar fi prea plăcut să investești - emoțional și financiar - într-o pereche de pantaloni din denim pe care o porți foarte puțin.

Citește și:
  • Stresul trece prin stomac?
  • Cum să ai grijă de părul tău
  • Cum să ai grijă de tine. Sfaturi utile pentru iubirea de sine

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.