Setari Cookie-uri

Inele de argint fine și elegante pentru toate vârstele

Deși de câteva sezoane încoace trendurile pe bijuterii și accesorii continuă să promoveze opulența, bogăția, straturile, stilul încărcat de a purta aceste accente ale ținutei, astăzi vom vorbi despre inele de argint fine, pentru femeile pasionate de clasic și eleganță ce transcende timpurilor.

Ei bine, și toamna ce vine se axează tot pe bogăție, opulență și straturi de bijuterii sau accesorii. Aici nu există dubiu! Dar nu există dubiu nici în faptul că accentele fine, prețioase elegante, fără ostentație, vor continua să fie stilate! Așa că am decis să caut câteva modele de inele de argint fine, ce vor rezista pe degetele tale, indiferent de sezon și capriciile designerilor.

De ce am ales totuși să aduc în prim-plan modelele de inele argintii elegante? Am două argumente aici! Pentru că în toamna ce vine se poartă mult metalic argintiu, de la haine, la accesorii, genți și pantofi, până la machiaje și manichiură. Și pentru că, la capitolul bijuterii, în sezonul rece viitor se vor purta multe inele de argint cu pietre sau cu detalii metalice interesante. Iată, de altfel, tot ce se poartă, în materie de bijuterii în toamna ce vine!

Citește și:

Bijuterii masive, opulente, interesante ce se poartă în toamna ce vine

Înainte să aducem în prim-plan cele mai interesante modele de inele argintii elegante, să trecem în revistă tot ce se poartă în sezonul rece 2018. În toamna ce vine se poartă cercei ieșiți din comun. Mari, ce captează privirea, cu modele interesante sau cu inserții neobișnuite de texturi. De la cercei rotunzi, mari, cu eșarfă de mătase agățată de ei, până la cercei lungi, imenși, cu pietre cu model de ”schelet de pește”, ajungând până la clavicule, până la cercei cu tweed și macrame.

Se poartă și multe lanțuri mari, cu zale grele, masive, largi, fie la baza gâtului, fie lungi, până în talie. Inspirație găsești la Balenciaga, Chloe și Miu Miu. Se poartă inele de argint cu pietre mari dar și inele de plastic cu pietre mari. Se poartă cercei cu pietre mari, mai ales dacă lasă senzația de ”pietre ce orbitează” (Erdem, Dior, Jacquemus). Desigur, rămân la modă colierele statement – fie de inspirație cowboy, fie cu bănuți, fie cu pene, fie cu dantelării metalice greoaie, masive, prețioase.

Citește și:

Va fi toamna brățărilor masive, mai ales dacă sunt fixe. Metalice, din plastic, din lemn, colorate sau argintii ori neutre, brățările imense sunt IN. Inspirație găsești la McQueen, Marni, Balenciaga. Logo-urile verii trec la bijuterii! La cercei, la brățări, la talismane, la inele argintii elegante. Inspiră-te de la Chanel, Dior, Fendi. Se vor purta și multe bijuterii ”de corp”. Adică acele decorațiuni ce pornesc drept colier, de la gât și înfășoară corpul în pietre și lanțuri interesante (Gucci, Sacai, Jacquemus).

Ce mai poți purta? Alege și cercei mari, aurii, mai ales dacă sunt rotunzi. După cum vezi, moda e generoasă la toamnă. Și în general trendul este pe bogăție. Dar poți oricând alege inele de argint fine, să completezi ținuta ta!

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, inele de argint fine, inele argintii elegante, inele de argint cu pietre

Modele de inele de argint

Accesorii ce nu se demodează: inele de argint fine pe care să mizezi

La capitolul inele argintii elegante și fine, îți recomand în trendurile toamnei: modele de frunze și vegetale. Le-am întâlnit la coliere, inele și cercei, la Chanel, la Giambattista Valli, la Chloe și Jacquemus. Se poartă și chokerele rigide, la baza gâtului, în stil grafic, minimalist a la anii 80 (inspirație la McQueen, Marni, Saint Laurent).

inele din argint fine Vezi mai multe modele

Și se poartă și brățările și modelele de inele de argint fine, în stil tub de argint. Așa că poți oricând miza pe acest stil, mai ales pentru stiluri urbane, young.

Încă se poartă și moda anilor 80! Așa poți să îți alegi cercei Disco dar și inele de argint cu pietre, ”fulgere”, flori, frunze, amintind de acea perioadă. Ce alte inele de argint fine mai poți purta? Mergi pe ”dantelării” metalice, dacă tot va fi puternic reprezentată Perioadă Victoriană! Și dacă pur și simplu vrei un inel simplu și de efect, alege inele de argint cu pietre, fără alte artificii metalice.

Citește și:

Mizează în toamna ce vine când pe opulență, când pe simplitate! Este un sezon al spectacolului vizual în vestimentație, dar este și un sezon effortless. Așa că, îmbină-le și la bijuterii! Alege și bijuterii statement, încărcate, masive dar și inele de argint fine!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.