Setari Cookie-uri

5 bijuterii pretioase masive pe care trebuie sa le ai

Ideea este cam asa: cu cat porti tu o haina sau o bijuterie, cu atat nu te poarta ea pe tine. Altfel spus, cand vine vorba de imbracaminte si accesorii statement, daca nu esti o tipa cu atitudine de woman in charge, mai bine nu alege sa iesi in evidenta! Daca esti genul care opteaza oricand pentru o bratara masiva decat pentru una fina, daca alegi oricand o voaleta la blugi si bocanci, urmatoarele randuri sunt pentru tine!

Si pentru mine, recunosc! N-as putea sa scriu despre lucruri in care nu cred. Si in bijuterii pretioase masive cred! Cred cu tarie ca sunt accesorii statement de care tinuta are nevoie. Fie ca este vorba de tinuta casual sau de tinuta office sau un outfit de seara.

Cred in bijuterii pretioase masive pentru ca atunci cand le porti nu mai ai nevoie de nimic altceva in asortare. Si mai mult, cred ca atunci cand porti coliere masive sau cercei masivi eleganti transmiti mesajul ca esti o femeie dornica de a experimenta, o femeie creativa, indrazneata.

Una peste alta, am facut o lista cu cateva bijuterii must-have in garderoba oricarei femei puternice care se respecta. Doamnelor, cititi si completati cutia de bijuterii, pe unde mai e cazul!


Bijuterii pretioase masive de purtat la gat

Poti purta coliere masive la baza gatului, in stil choker sau care sa curga in decolteu, subliniind zona gatului si a pieptului doar daca ai un machiaj impecabil si o coafura perfect stilizata. Tocmai pentru ca acest gen de bijuterie atrage atentia.

Citește și:

Orice femeie ar trebui sa aiba coliere statement in garderoba. Un tricou si o pereche de blugi devin tinuta la rang de catwalk daca adaugi un “banal” colier!

Alege bijuterii masive pretioase de purtat la gat

Coliere masive pretioase


Alege bratari masive fixe pentru un stil rafinat

In acest sezon se poarta bijuterii pretioase masive in straturi. Se poarta si colier peste colier cu pandantiv, insa mai cu seama, se poarta bratarile. Mai ales daca alegi sa porti mai multe la o mana.

Sfatul meu este sa gasesti o unitate: fie o unitate de forma, fie una de influenta sau inspiratie (sa zicem ca alegi doar bratari Boho), fie unitate in textura (alege doar metal auriu de exemplu).

Alege bratari fixe masive

Alege bratari fixe masive


Poarta brose statement la rever, in piept sau la gulerul camasii

Probabil trendul meu favorit pentru toamna-iarna 2017-2018: brosele prinse la gulere, la revere, la gatul camasilor. Atat de eleganta mi se pare combinatia de brosa cu camasa incat as indrazni sa zic ca e de-a dreptul Victoriana.

Citește și:

Brosele sunt bijuterii must-have si te-as sfatui, pe langa frenezia acestui sezon in care se poarta brose pe post de insigne, cat mai multe, sa ai macar un model!

Poarta brose statement in acest sezon

Brose statement in acest sezon


Asorteaza mai multe inele masive

Este cu siguranta sezonul in care gama de bijuterii pretioase masive a explodat cu adevarat. Si asta se observa in imbinarile de inele. Cat mai multe, unul langa altul, cat mai mari. Insa, neaparat, sa para cat mai pretioase, cat mai fine!

Daca alegi sa porti inele in straturi ai grija la manichiura si la pielea mainilor! Aceste accesorii statement vor atrage privirea in zona aceasta.

Asorteaza mai multe inele masive

Alege mai multe inele masive


Cerceii masivi eleganti cu cristale, pietre si decoratiuni sunt must-have!

O helanca pe gat. Neagra. O fusta conica din piele. Sau o pereche de blugi. O pereche de cizme peste coapse sau o pereche de botine stil bocanc. Totul completat cu cercei masivi eleganti si gata!

Citește și:

Gata, ai un mix feminin si sexy! De altfel, cand vine vorba de bijuterii opulente, cerceii mari sunt preferatii mei. Si asta pentru ca subliniaza cea mai feminina zona a corpului: gatului, tenul, chipul, decolteul.

Poarta cercei masivi pretiosi

Poarta cercei masivi pretiosi


Nu spun acum sa le alegi pe toate! Desi… Ba da, asta spun! Spun ca ar trebui sa ai macar cate una dintre aceste bijuterii pretioase masive in dressingul tau. Si asta pentru ca, cu o bataie de bagheta magica, tinuta ta va fi spectaculoasa!

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.