Setari Cookie-uri

Jachete tricotate de toamnă: vezi ce se poartă

Nu există vară fără sandale și nu există iarnă fără tricotaje. Și pentru că acum vine frigul peste noi, azi am căutat informații despre ce fel de piese tricotate se poartă în toamna ce vine. Și desigur, am căutat și modele de jachete tricotate de toamnă, pe care să purtăm în zilele mohorâte.

Desigur, nu vrei să vorbești despre toamnă și iarnă, dar de acum, toamna calendaristică e la ea acasă și în curând vine și cea meteorologică. Așa că am face bine să ne pregătim cu câteva modele de jachete tricotate de toamnă, numai bune de purtat pe deasupra ținutelor noastre de zi cu zi, fie ele sport, casual sau office.

Am ales modele de geci tricotate, pentru lunile mai reci dar și cardigane tip jachetă pentru toamnă și începutul ei, ceva mai delicat cu noi, iubitorii de vară. Până atunci, hai să vedem ce a adus sezonul rece viitor în materie de knitwear, pentru a ne forma o părere.

Cum se poartă tricotajele în toamna aceasta?

Catwalk-urile marilor designeri au adus multe jachete tricotate de toamnă. Au adus în general tricotaje cu structură, cu textură ce iese în evidență. Se poartă foarte mult și pulovere, cardiganele și jachetele tricotate, cu motive etnice. Poți alege și modele de geci tricotate gros, amplu, cu volum. Dar acest gen de tricotaj, mai gros, este de găsit mai cu seamă la șaluri și fulare, oricum în zona de accesorii. Totuși tricotajul gros, de iarnă, s-a întâlnit și la pulovere oversize și sweatere foarte lungi și largi, adesea până sus pe gât.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, jachete tricotate de toamnă, cardigane tip jachetă pentru toamnă, modele de geci tricotate

Jachetă cu volan Jachetă tricotată cu broderie

Jachetă cu pattern etnic Palton tricotat

Alte jachete tricotate de firmă

Paltoane din stofă împletită

Se poartă cape și pelerine tricotate, mai ales cu pattern etnic sau în carouri tip scoțian sau englezesc. Deși pare că e la mare căutare linia lălâie, largă, lungă, fluidă, există și contrapartida. Se mai poartă și pulovere mulate, scurte a la anii 70 și helănci la fel de strâmte cu gulere înalte pe gât.

Se poartă și puloverele a la anii 80 cu umeri mari și mâneci bufante, cu talie accentuată. De aici putem deduce și ce fel de modele de geci tricotate poți purta. Iată deci ce jachete tricotate de toamnă îți propun, respectând liniile trasate de marii designeri!

Completează-ți ținutele cu jachete tricotate de toamnă

Alege oricând jachete tricotate de toamnă feminine. Modelele lungi și largi pot fi și feminine. De exemplu, dacă au peplum sau volan. Dacă, dimpotrivă, vrei o variantă mai young, mai cool, mergi pe motivele etnice, atât de șic în toamna ce vine!

Citește și:

jachete tricotate și paltoane cu aspect tricot

Vezi mai multe jachete cu aspect tricotat

Alege și cardigane tricotate tip jachetă pentru toamnă: un model cu guler și rever, un model din boucle sau unul cu broderie interesantă pot completa frumos orice ținută. La fel de bine, poți purta și modele de geci tricotate sau paltonașe tricotate ori din stofe împletite. Albastrul-cobalt este culoare must-have în toamna ce vine, în timp ce modelul kimono cu cordon în talie, pe gri pepit se potrivește de minune cu carourile și stofele sezonului rece.

Nu aș fi putut încheia acest material despre jachete tricotate de toamnă fără să-ți spun și cu ce să le asortezi, conform propunerilor creatorilor de modă. Asortează cardigane tip jachetă pentru toamnă și modele de geci tricotate cu pantaloni din piele, blugi, fuste de blugi, fuste din piele, fuste fluide, din tulle, dantelă, satin, voal, mătase, neapărat cu ciorapi și șosete groase.

Citește și:

Asortează stofe pline, din lână, ele merg de minune cu tricotajele. Mai ales dacă mergi pe îmbinările cu carouri! În ceea ce privește bluzele, alege helănci, cămăși pe gât, bluze cu detalii la guler, care să se vadă când geaca este închisă, eventual bluze cu manșete interesante, care la fel, să se întrevadă pe sub mânecile gecii.

În ceea ce privește accesoriile, merg de minune cizmele lungi, largi și adunate pe gambă, bocancii, botinele și ghetele cu calapod bărbătesc, fără toc, pe gleznă!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.