Setari Cookie-uri

Pelerina de ploaie din fâș subțire este perfectă acum!

Să ne înțelegem din prima: eu ador și verile dar și sezoanele reci, cu ploi sau ninsori. Și adesea mă ajută câțiva aliați practici și necesari în a înfrunta toamna sau iarna. Astăzi, o luăm cronologic și ne oprim la pelerina de ploaie din fâș subțire, fabuloasa variantă propusă de designeri pentru acest sezon.

Pelerina de ploaie din fâș subțire este un strat necesar, dar cool, fără doar și poate. Și asta pentru că marii designeri au realizat pentru sezonul rece viitor modele interesante, neprecupețind confortul și funcționalitatea! Până la urmă, poți avea cele mai frumoase pelerine din fâș subțire , dar dacă ajungi udă până la piele la destinație, tot degeaba!

Dar creatorii de modă nu ne-au abandonat la greu! Oh, nu! Ei ne-au propus multe pelerine de ploaie impermeabile, adesea suficient de ample încât să permită asortarea puloverelor sau hanoracelor groase – dacă nu porți layere în sezonul rece viitor, nu ești fashionistă, ce să mai! - și întotdeauna foarte cool!

De la culori intense, la imprimeuri stridente, de la texturi ce ies în evidență până la croieli interesante, pelerina de ploaie din fâș subțire poate fi o piesă statement, extrem de chic, nu doar un balonzaid de vreme gri. S-au dus vremurile când alegeam orice fel de pelerină de ploaie! Și asta pentru că în 2018 se îmbină utilul cu plăcutul. Și nu numai în acest an... pare-se.

Citește și:

Happy layers: în toamna aceasta se poartă straturile confortabile, practice dar și cool

La Balenciaga poți găsi exemple de layering perfecte drept inspirație pentru toamna ce vine. Acolo pelerina de ploaie din fâș subțire, în stil sport, cu lungime midi, în stil Parka este completată de sweatere ample, pulovere groase lungi și largi, fuste din stofă cadrilată și inserții de animal print! E un festival de țesături cu pattern diferit și culori juxtapuse.

Pelerine de ploaie impermeabile, adevărate opere statement a propus și Ricostru. Aici pelerina e amplă, lungă, croită a la carte, realizată din material lucios, metalic, și combinată cu hot pants din latex și ghete cu calapod bărbătesc. La Calvin Klein am dat de pelerina din textură metalică argintie, asortată ton în ton, combinată cu ceva carouri iar la Maison Margiela am găsit ținute întregi din PVC și plastic.

Citește și:

De altfel s-au tot propus multe alte modele de pelerine din fâș subțire dar și modele interesante din texturi altfel: vinilin, paiete, piele lăcuită, piele metalizată, PVC sau plastic. Iată cum porți pelerina de ploaie din fâș subțire ca să fii în ton cu moda sezonului rece viitor!

pelerine de ploaie din fâș subțire de firmă

Vezi pelerine de ploaie AICI

Pelerina de ploaie din fâș subțire, colorată, cu print sau cu textură interesantă e cea mai tare!

Am selectat câteva modele de pelerine de ploaie impermeabile, fie ele din fâș, fie din alte materiale la fel de waterproof și la fel de șic sezonul viitor. Menționez că poți asorta pelerina de ploaie din fâș subțire atât la ținutele casual, cu blugi, cât și la cele sport, cu pantaloni tip trening sau leggings, dar și la birou, peste pantalonii la dungă sau fusta midi, creion, ori la cocktailuri și party-uri, peste rochițe prețioase, midi. Imaginație să fie, căci modele tot sunt!

Citește și:

    De exemplu, poți alege pelerine din fâș subțire colorat intens (roșu, mix de tonuri) sau poți miza pe pelerine din vinilin lucios ori fâș cu aspect de piele lăcuită. Dacă nu te atrage textura deosebită, și vrei să mizezi pe imprimeu, și aici moda te ajută. Poți alege dungile colorate sau imprimeul floral drăgălaș, care sigur va însenina zilele gri și morocănoase de toamnă. Și modelul de pelerină în stil Parka este o variantă șic, acest gen de croială fiind printre preferatele creatorilor de modă.

    pelerine de ploaie chic

    Alege jachetă de ploaie de aici

    Dacă dincolo de pelerina de ploaie din fâș subțire cauți și alte modalități de a te feri de precipitații, fără umbrelă și nesacrificând stilul la modă, poți alege și din selecția de pelerine de ploaie impermeabile, din texturi ”altfel”. De exemplu, rămâne la modă pelerina tip jachetă de ploaie din PVC sau plastic transparent, prin care se vede întreaga ținută, ca să nu fii nevoită să-ți ascunzi piesele outfitului drăguț pe sub o jachetă fără personaitate, doar pentru că plouă!

    Citește și:

      Ți-am pregătit două variante absolut fabuloase: una chiar în tonuri de gri. La fel de șic rămâne și pelerina de ploaie din fâș mat, aceea care te trimite cu gândul la pescuit prin apele Britaniei, musai purtând cizme de cauciuc Hunter!

      După cum vezi, se tot poartă pelerine din fâș subțire și alte materiale înlocuitoare, dar deloc surogate mai puțin interesante! Pelerina de ploaie din fâș subțire și suratele sale din plastic, vinilin, PVC sau stil metalic sunt opțiuni perfecte pentru toamna ce vine și sper să nu le eviți, doar pentru că sunt ”altfel”, ci tocmai acesta să fie criteriul după care le alegi! ;)

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.