Setari Cookie-uri

Am gasit online cele mai frumoase ghete de cauciuc si cizme de ploaie

Imbunatateste-ti tinutele de toamna cu cele mai frumoase si comode cizme de ploaie si ghete din cauciuc! Le gasesti in diferite nuante si cu diferite imprimeuri, fie lungi, fie scurte sau pana la glezna, din cauciuc neted sau lucios. Eu le ador, pentru ca te pot salva in zilele ploioase, protejandu-te de umiditate, noroi si ploi severe, dar iti mentin tinuta draguta si feminina, fara a face compromisuri.

Iubesc ploaia si plimbarile in ploaie (bineinteles, nu cand toarna cu galeata), dar sunt stresata de ideea ca ma voi uda la picioare si as putea sa stau o zi intreaga cu apa in pantofi.

Insa, cum ma aflu in anul schimbarilor, pentru zilele ploioase mi-am rezervat o pereche de cizme scurte de cauciuc. Nu mi-a fost deloc usor sa aleg, pentru ca magazinele online au pe stoc o multime de modele carora cu greu le rezisti. Vei gasi de la cizme de ploaie - inalte sau scurte, pana la ghete din cauciuc sau bocanci de ploaie cu sireturi si, uneori, cu alte detalii super dragute!

👢 Ghete de ploaie din cauciuc cu sireturi si imprimeuri dragute

👢 Ghete scurte de ploaie cu banda elastica

👢 Cizme elegante de ploaie din cauciuc tare

👢 Cizme scurte de ploaie din cauciuc lucios sau mat

👢 Ghetute elegante de ploaie

👢 Cizme inalte de ploaie

Ca sunt cu patternuri clasice (animal print, camouflage, tip carouri) sau cu imprimeuri mai dragalase precum bulinele, cele florale sau cu fluturasi, cu siguranta toamna asta iti gasesti usor ghetele sau bocancii din cauciuc preferati ori cizmele de ploaie de care nu te vei mai desparti in zilele mohorate.

Citește și:

Vestea buna e ca unele modele de astfel de cizme de ploaie sunt atat de simple, in culori neutre, ca pot fi combinate chiar si cu outfituri mai elegante, de zi, cum ar fi o tinuta office. Sunt atat de bine realizate, de firma, de la branduri renumite in domeniul incaltamintei si imbracamintei, si arata ca si cum ar fi create din piele naturala lacuita.

Ghete de ploaie din cauciuc cu sireturi si imprimeuri dragute

Cine a zis ca atunci cand ziua se anunta a fi cu ploaie si vant trebuie sa alegi un outfit lipsit de culoare si farmec?! Departe de adevar, pentru ca am gasit modele adorabile de ghetute din cauciuc cu imprimeuri florale, cu buline sau cu fluturi care merg direct la inima purtatoarelor.

ghete de ploaie din cauciuc cu imprimeuri

Vezi mai multe modele

Aceste ghete din cauciuc cu sireturi si imprimeuri dragute sunt menite sa faca o zi ploioasa mai frumoasa, tu sa poti calca in orice baltoaca fara sa te uzi, sa arati cool, oricum ai fi imbracata si sa te bucuri de tot ce te inconjoara. Se spune ca un imprimeu, oricat de banal, poate schimba ziua... atunci de ce sa nu alegi unul at mai vesel? Mai ales cand vine vorba de niste ghete de ploaie.

Citește și:

Eu am gasit aceste ghete tip bocanci cu sireturi, doar ca sunt din cauciuc, special create pentru un outfit de ploaie cu imprimeuri: fluturasi, buline, flori. Ia-ti o pereche de sosete dragalase si bucura-te de ziua aceasta, fie ea si cu picuri mari! Nu lasa nimic sa-ti scape. ;)

Se potrivesc atat cu jeansi, cat si cu fuste si rochite, purtate cu dresuri cu modele interesante sau colorate. Se potrivesc in tinute de zi, casual-smart sau mai elegante chiar, cu un trenci, la birou - pe o ploaie zdravana, se accepta! Unde mai pui ca, la cat de dragalas arata, va uita oricine de ideea de dress-code office. :)

Ghete scurte de ploaie cu banda elastica

Sa iti pastrezi look-ul elegant indiferent de starea vremii nu este deloc greu. Ghetele scurte din cauciuc cu banda elastica laterala, ca sa se adapteze de minune dupa circumferinta gambei tale, iti protejeaza picioarele de ploaie si se potrivesc de minune cu fusta sau rochia preferata pe care intentionezi sa o porti si in zilele de toamna.

Citește și:

cizme de ploaie din cauciuc, de firmă

Mai multe modele aici

Astfel de cizme scurte, tip trei sferturi, din cauciuc, sunt varianta cea mai casual-sport de cizme de ploaie pe care le cunosc. De la rochite si fustite pana la jeansi, purtate intr-un look lejer, casual,urban, sunt perechea de baza a umbrelelor toamna si primavara!

Unele cizme scurte de ploaie sunt din cauciuc lucios, arata precum pielea lacuita, iar altele sunt din cauciuc mat, prea putin ostentative. Mai sunt modele de astfel de cizme de ploaie care au un model texturat, embosat pe partea cauciucata. Pe oricare le-ai alege, vei obtine tinute super cool pe timp de ploaie, fara compromisuri de la stil!

Ghetute elegante de ploaie

Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in tine pana la interviul pentru noul job, chiar daca afara ploua! Nimic mai simplu cand stii ca perechea de ghete negre si scurte din cauciuc iti completeaza cum doresti tinuta office pe care ai ales-o ca sa faci impresie buna.

Citește și:

ghete de cauciuc scurte simple

Vezi modele AICI

Cu asemenea ghete de ploaie din cauciuc, in modele cat mai simple, negre, nu trebuie sa mai faci compromisuri in ceea ce priveste outfitul tau feminin si mai elegant. Ele se potrivesc cu orice, de la rochii si fuste pana la jeansi si pantaloni office chiar.

In plus, te vor face sa arati foarte simpatica si mai tanara, mult mai bine decat daca ai incalta o pereche de ghete obisnuite si cu aspect clasic, fără prea multă personalitate. Ghetutele de ploaie din cauciuc sunt de lungime scurta, nu au sireturi precum primele modele prezentate mai sus si se combina de minune in multiple stiluri, cu multe alte piese simple, perfecte pentru tinuta de zi ploioasa.

Fie simple, fie decorate cu unele lemente dragute, romantice si feminine (precum funde, flori), dar mereu in culori neutre, usor de adaptat la orice combinatie si culoare, astfel de ghetute sunt exact ce ai nevoie in anotimpurile de tranzitie! La preturi foarte bune.

Citește și:

Cizme inalte de ploaie

Inca trei modele de cizme inalte pentru zilele ploioase. Niciodata nu sunt de ajuns cand garderoba ta este plina de rochii si fuste pe care vrei sa le porti intreg anul. Sunt inalte, ieftine (spre deosebire de varianta de mai sus, cand iti spuneam de cele de firma), de calitate si doar la un click distanta de tine.

cizme de ploaie din cauciucVezi alte modele AICI

Ca sunt texturate ca aspect, cu pattern sau simple, ca sunt mate, sau lucioase, cu talpa simpla sau non-aderenta, ca la bocanci, asemenea cizme de cauciuc pentru ploaie iti vor fi prietene de nadejde, toamna sau vara.

Potrivite in diverse tinute, combinatii de culori (motiv pentru care ti-as sugera sa alegi non-culorile sau neutrele), aceste cizme nu doar ca protejeaza picioarele tale de noroi si balti, de ploi, ci si cizmele tale preferate, din piele naturala sau nu, pe care e pacat sa le „irosesti”, sa le deteriorezi prin ploaie.

Citește și:

Vezi si ce incaltaminte de vara sa porti in zilele ploioase, cat inca este cald si sezonul rece nu se instaleaza!

Tu cum reusesti sa faci fata zilelor ploioase si cu vant? Care sunt cizmele / ghetele tale preferate pe timp de ploaie?

Surse main photo: Unsplash, Pexels, Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.