Setari Cookie-uri

Pantofii stil mocasini sunt perfecți pentru zilele de toamnă

De câteva sezoane, eu nu mă mai despart de calapodul de loafers. Așa că nu am putut decât să mă bucur că designerii marilor case de modă au readaptat multe modele de mocasini și pentru sezonul rece. Așadar, azi îți propun câteva modele șic de pantofi stil mocasini de toamnă.

De altfel, toamna și primăvara, sau anotimpurile tranzitorii, sunt ideale pentru a purta pantofi fără toc stil mocasini. Cu atât mai mult cu cât modelele, texturile, culorile, talpa, ornamentele și calapodul acestui sezon sunt cu adevărat altfel!

Ce însemnă altfel în ecuația acestui sezon? Cum arată modelele de pantofi stil mocasini de toamnă? Ce îi deosebește de alte sezoane și ce îi plasează pe lista de piese must-have? Sunt multe elemente ce atrag atenția și surprind privirea (căci contrastele sunt pe lista de favorite ale designerilor în 2018), iar bogăția, opulența și eclectismul se văd chiar și la mocasini. Cum anume?

Ei bine, modelele de pantofi fără toc stil mocasini pot ieși în evidență prin textură! Se poartă mult materialele metalice sau cu irizații strălucitoare. Se poartă mult pielea întoarsă, sau pielea lăcuită ori vinilinul. Se poartă de asemenea și materialele surprinzătoare (eminamente prețioase) precum catifeaua. Se mizează mult și pe pattern-uri interesante, culori acide și combinații contrastante. Vedete sunt animal-printul și snake-skin! Dar nu numai! Descoperă cei mai cool mocasini confortabili de toamnă mai jos!

Citește și:

Pantofii stil mocasini de toamnă anul acesta: de ce să îi porți?

Pe scurt: ca să fii în centrul atenției. Dacă adesea mocasinii erau acolo doar pentru a conferi confort și funcționalitate, acum lucrurile s-au schimbat puțin! Se poartă cât mai interesant ca textură, culoare și formă!

Un alt motiv pentru care eu îți recomand pantofi stil mocasini de toamnă este faptul că sunt versatili! O pereche deștept aleasă este suficient de ușor de asortat atât la ținuta office, cât și la blugi, rochii, fuste sau chiar la cocktailuri ceva mai elegante! Nu aș zice că există o variantă mai cool de a etala un costum bărbătesc, decât o pereche de pantofi fără toc stil mocasini! În plus, sunt super-mega-confortabili!

Jurnalul unei shopaholice, pantofi stil mocasini de toamnă, pantofi fără toc stil mocasini, mocasini confortabili de toamnă

Cumpără pantofi stil mocasini în toamna aceasta

Citește și:

Nici n-o să-i simți în picioare! Chiar sunt genul de încălțăminte de purtat 12 ore pe zi, dacă e cazul. Și, nu în ultimul rând, criteriul estetic este la fel de convingător, pentru a alege minunații mocasini confortabili de toamnă.

Pantofii fără toc stil mocasini: cum i-au propus designerii

Să începem cu forma! Calapodul cu vârf ascuțit este unul dintre preferatele designerilor. Așadar o pereche de pantofi stil mocasini de toamnă, cu vârful pointy sau ascuțit, sunt perfecți! Cu cât mai ascuțit, cu atât mai bine! Tot la capitolul formă, sau mai degrabă calapod, îți recomand calapodul bărbătesc!

La fel de bine, la capitolul mocasini confortabili de toamnă, ies în evidență ceea ce designerii au denumit „office shoes”. Cu vârful ușor rotunjit, cu toc jos, pătrățos, cu decupajele și tăieturile specifice pantofilor de purtat la birou.

Citește și:

pantofi stil mocasini de toamnă

Vezi mai multe propuneri la noi

De la formă, migrăm puțin către talpă. Aici ai de ales între modele de pantofi fără toc stil mocasini sau aceia cu tocul gros, pătrățos. Și, dacă ești de-a dreptul trend-setter vei alege stilul sport loafers cu talpa dublă sau triplă, sau cât mai groasă! Cu atât mai mult dacă au și ciucuri, acest look între mocasini și Creepers a captat atenția creatorilor de pantofi!

Dar, la fel de bine, designerii s-au lăsat cuceriți și de mocasini confortabili de toamnă, ce ies în evidență prin textură, accesorii, ornamente, elemente decorative sau broderii. Rămân la modă mocasinii cu broderie cusută, tip blazon dar apar și romanticii și femininii pantofi cu mărgele, perle, cristale și alte prețiozități aplicate. Și, dacă ești cu adevărat o îndrăzneață, o pereche de pantofi stil mocasini de toamnă din catifea, eventual și cu volane e absolut perfectă!

Citește și:

De fapt, te-aș sfătui să îndrăznești să faci cât mai multe experimente, stilizări și asortări curajoase! Se poartă mult imprimeurile și pattern-urile ce captează privirea. Și o pereche de pantofi fără toc stil mocasini din animal-print (zebră ”acid” în stilul anilor 80 sau leopard!) sau cu buline ori dungi poate salva orice ținută de monotonie! Să nu mai spun că poți oricând alege mocasini confortabili de toamnă, cu cât mai multe culori sau inserții de texturi.

Extra pont: dacă te-ai hotărât din timp și îți dorești cu adevărat să strălucești într-o pereche de pantofi deosebiți, alege să îți faci unii pe comandă! Astfel te vei asigura că modelul tău este doar al tău, că este special și că nimeni altcineva nu îl va mai purta. Vrei pantofi roșii? Vrei o fundă sau un ornament de care te-ai îndrăgostit? În cazul pantofilor pe comandă lucrurile vor sta cum îți dorești tu!

Citește și:

În plus, astfel pantoful va fi creat special pe piciorul tău și măsura ta și nu vor exista probleme la calapod! Deci, vei reuși cu adevărat să petreci toată ziua încălțată in your dream shoes! Poți găsi astfel de propuneri la designerii români, iar Ana Urbana este ideală pentru a-ți crea tu pantofii mult visați!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.