Setari Cookie-uri

Geanta-plic de umăr este perfectă în acest sezon

Îmi plac modelele de clutch-uri și plicuri dar îmi place și confortul de a purta o geantă de umăr, a cărei grijă să nu o port. Așa că nu pot decât să fiu încântată de modele de genți de umăr stil plic, pe care le-am tot văzut în colecțiile momentului. Dar ce se poartă mai exact? Hai să vedem cum arată geanta-plic de umăr în toamnă-iarnă 2018-2019!

Că nu pot umbla fără geantă m-am convins demult. Cândva încercam abordări naive care să mă scape de corvoada de a căra poșeta cu mine. E adevărat că pe atunci poșeta mea era mai degrabă un geamantan de umăr, dar asta e altă poveste. După ce mi-am dat seama că nu sunt completă fără poșetă (pardon de rimă!) am început să aleg numai accesorii confortabile.

Iar geanta este unul dintre acele accesorii pe care le aleg după confort, funcționalitate și, desigur, modă! Iar geanta-plic de umăr este o variantă tare bună pentru zilele acelea care încep cu birou sau școală și se termină cu o întâlnire, ieșire în oraș sau party.

Consider că modelele de genți de umăr stil plic sunt versatile, și se asortează cu ușurință oricărui stil de ținută. În plus, reușesc să îmbine confortul unei genți purtate pe umăr (chiar și în diagonală, stil poștaș, dacă bareta o permite!) cu look-ul tare cool al unui plic. Și, pentru că sunt multe stiluri de plicuri de umăr la modă în această toamnă-iarnă, hai să vedem împreună ce și cum se poartă, ca să facem alegerile mai ușoare.

Citește și:

Iată, deci, cum să-ți alegi geanta-plic de umăr perfectă pentru tine, care să respecte trendurile actuale!

👛 Geanta-plic de umăr este o variantă versatilă și confortabilă

👛 Ce modele de genți de umăr se poartă în acest sezon

👛 Ce modele de plicuri de umăr la modă îți propun eu?

Geanta-plic de umăr este o variantă versatilă și confortabilă

Trebuie spus că designerii au ales și varianta de a purta geanta-plic de umăr de toartă sau curea, în mână. Este o variantă mai effortless, mai casual, mai neforțată, de a purta orice geantă de umăr (căci orice model a fost propus astfel!). Gândește-te la abordarea: ”să-mi iau geanta și să plec!”.

Deși adesea modelele de plicuri de umăr la modă sunt sofisticate și opulente, încărcate sau eclectice, creatorii de modă au păstrat elementul ”necăutat”, relaxat, propunând o astfel de purtare a genții! Inspirație găsești la Hermes, Versace, Marni, de exemplu.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, geanta-plic de umăr, genți de umăr stil plic, plicuri de umăr la modă

Alege o geantă-plic de umăr de aici

Ce aduce acest sezon în materie de genți de umăr stil plic? Multe texturi, multe culori! Multe catarame, aplicații, inserții interesante. Multe modele de curele, barete, lanțuri. Multe dimensiuni!

Dacă ne referim strict la geanta-plic de umăr, se poartă în general variante medii sau mici, plicurile supradimensionate fiind favoritele designerilor pentru toarte interesante de mână. Dar, mai bine, hai să vedem mai exact ce i-a inspirat pe designeri!

Ce modele de genți de umăr se poartă în acest sezon

La Hermes geanta-plic de umăr este rigidă, stil clutch-box, este cu model snake-skin și are baretă de lanț. Tot cu curea lungă de lanț au defilat și Versace, unde modelele de genți de umăr stil plic au fost colorate strident, cu aplicații strălucitoare și închideri interesante (cu lacăt, de exemplu!) sau Marni, unde gențile au fost tot din imitație de piele de reptilă, cu catarame mari, metalice.

Citește și:

La Valentino am văzut poate cele mai mari genți de umăr stil plic. Varianta supradimensionată propusă de el și de Chanel sau Marni a fost purtată de modele de mână, curelele atârnând, pe același stil ”am o geantă prețioasă, dar nu îmi pasă să fiu prea sofisticată și rigidă în mișcări”.

plicuri mari versatile se asortează la orice ținută Vezi mai multe sugestii de plicuri

De altfel, abordarea aceasta contrastantă de sofisticare, prețiozitate, eleganță, feminitate versus efortless, casual, ”m-am trezit așa”, natural, firesc, mai puțin căputat, controlat sau ordonat, este favorita creatorilor de modă în acest sezon. Iar asta se vede și la cum alegi geanta-plic de umăr și cum o porți.

Ce modele de plicuri de umăr la modă îți propun eu?

Am ales mai sus câteva variante interesante, care ies în evidență prin culoare, textură, catarame, aplicații sau pur și simplu prin minimalism. Deși ai constatat că modelele de genți de umăr stil plic propuse de mine sunt adesea foarte elegante sau prețioase, îți garantez că în acest sezon le poți asorta oricum!

Citește și:

Cum spuneam și mai sus, geanta-plic de umăr, fie ea din catifea, blană, piele întoarsă, fie cu aplicații de cristale, perle sau pietre decorative, fie cu catarame masive, lanțuri aurii sau baretă din piele, fie în culori intense sau în clasicele, neutrele nude, gri sau maro, poate fi asortată oricum! Ideea de bază este să respecți tocmai contrastul despre care scriam mai sus.

Dacă alegi plicuri de umăr la modă prețioase sau opulente, strecoară în mix și elemente casual, sport, effortles, relaxate. Și vice-versa! Scopul acestui sezon este, se pare, să ne acceptăm contrastele și fațetele. Și să le purtăm cu mândrie și echilibru pe toate!

Pups!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.