Setari Cookie-uri

Cojocelul de blană pentru iarnă: una dintre cele mai chic jachete!

Iarna aceasta, care va veni, va fi pe cât de Boho, pe atât de sofisticată. Și nu arunc deloc cu cuvintele! Sezonul acesta rece îmbină tare interesant și eclectic trendurile Boho, Hippie, Gipsy și nomad și detaliile elegante, prețioase, feminine, sofisticate. Iar una dintre cele mai reușite piese în acest sens trebuie să fie versatilul și căldurosul cojocel de blană pentru iarnă.

Designerii au creat multe modele de jachete stil cojoc de blană. Multe și variate, deși ai zice că ar fi imposibil! Sunt variate prin culoare, textură și lungime sau croială. Poți alege un cojocel de blană pentru iarnă colorat, sau unul în tonuri clasice, nisipii, pământii. Poți alege mixuri de blană scurtă, sau cu peri lungi, de blană plușată sau creață, ce imită blana de oaie.

Poți alege inserții de piele, vinilin, piele întoarsă, catifea, stofe groase de lână, tricotaje sau materiale transparente, senzuale. Poți alege croieli maxi, oversize, linie androgină, tip geacă Bomber sau Aviator, ori modele cambrate pe talie. Și, în fine, poți alege cojoace din piele întoarsă cu blană sau complet din blană, scurte, midi sau până în pământ!

cojocel de blană pentru iarnă ASOS

Alege-ți un cojocel de blană de aici

Cu siguranță, vei găsi cel puțin un cojocel de blană pentru iarnă, care să îți facă cu ochiul. În ceea ce privește asortarea lui, fii pe pace, creatorii de modă ți-au oferit cât se poate de multe opțiuni. De la cele mai casual la cele mai elegante. Dar hai să vedem, împreună, mai jos!

Cojoace din piele întoarsă cu blană au propus designerii în acest sezon

Giambattista Valli a asortat jachete stil cojoc de blană, complet lungi, până în pământ, cu rochii la fel de lungi, într-un stil înre medieval și victorian. Deci, iată poți asorta un cojocel de blană pentru iarnă și la ținute elegante, de seară! De la super-oversize trecem la modelele de jachete stil cojoc de blană midi!

cojocele cu blană Vezi mai multe propuneri de la noi

Aici îți recomand să vezi stilurile create de Coach, unde cojocul cu blană și inserții din piele a fost asortat la ținute în layere, în stil Nomad. El a fost purtat cu fuste Gipsy-style, cu pattern-uri amestecate, cu cizme și pantofi cu multe îmbinări de piele, imitând încălțămintea triburilor nomade, cu genți cu franjuri, care au completat perfect mixul Hippie și pulovere + accesorii și bijuterii pe același vibe Boho.

Dacă preferi acest stil, de zi, iată o variantă confortabilă, călduroasă și feminină!

Și la Louis Vuitton sau Chloe am văzut cojoace din piele întoarsă cu blană sau din piele cu textură lucioasă și inserții de blană. Chloe a mers pe stilul de cojocel de blană pentru iarnă, Aviator, cu guler și manșete de blană ce imită textura de oaie, asortat cu fuste și bluze vaporoase, din materiale fine, ciorapi cu model, botine stil nomad și genți cu animal-print. Iată, deci o altă variantă elegantă, fie de seară, fie casual, de zi.

Tot o variantă casual, elegantă și sofisticată de zi, deși poate fi și de seară, a propus și Louis Vuitton. Aici modelele de jachete stil de cojoc de blană au fost asortate cu pantaloni maxi din paiete și pulovere pe corp, pantofi retro cu toc și plicuri de mână, amintind de moda anilor 60 și 70. De altfel, până și stilul de cojocel de blană pentru iarnă propus de Vuitton este retro, desprins din acea perioadă.

Este croit din piele maro, este dublat pe interior cu blană de oaie și are borduri de blană la manșete și buzunare, dar și gulere și revere îmblănite. Ba gulerul este chiar din blană colorată galben! Este, poate, cel mai interesant mix care include cojoace din piele întoarsă cu blană sau din piele naturală cu blană, pentru iarna asta!

Cojocel de blană pentru iarnă: este un articol ce se asortează ușor!

După cum vezi, variante tot sunt! Scurte, lungi, mai prețioase sau mai casual, cu blană de oaie, sau cu blană plușată, catifelată, cu piele întoarsă ori lucioasă, lungi, elegante sau casual, de zi! Ai de unde jachete stil cojoc de blană în acest sezon!

Eu te sfătuiesc să mergi pe această variantă din considerente legate de confort. O dată că un cojocel de blană pentru iarnă îți va ține de cald și pe cele mai geroase vremuri! Și, în al doilea rând, vei avea confortul vestimentar și financiar de partea ta.

Vestimentar pentru că un cojocel de blană pentru iarnă este atât de ușor de asortat, și peste rochii elegante și peste blugi, fuste, haine de piele, dar și pentru falduri fine, strălucitoare sau peste stofe pline, cadrilate, ori peste ținuta office!

În ceea ce privește confortul financiar, cu siguranță că vei purta cojoace din piele întoarsă cu blană și iarna viitoare! Moda lor de abia a început și sunt sigură că nu vor dispărea prea curând! ;) Ei?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.