Setari Cookie-uri

Ceasul-bijuterie este la modă în acest sezon: descoperă cele mai tari modele și combinații

Că acest sezon este dedicat opulenței, eclectismului și contrastelor juxtapuse am mai spus până acum. Designerii nu s-au lăsat impresionași de faptul că ne aflăm totuși într-un sezomn rece de toamnă-iarnă, așa că au mizat pe multe elemente surprinzătoare. De la materiale vaporoase, voaluri și transparențe, la machiaje colorate sau bijuterii prețioase, masive, bogate, toate au fost prezente pe catwalk. Azi ne oprim la un accesoriu statement care poate prelua, fără probleme rolul de unic accent al ținutei tale. Vezi cum se poartă ceasul-bijuterie în acest sezon!

De ce să alegi ceasul-bijuterie în acest sezon? Să spunem că dacă vrei să mizezi pe un singur accesoriu. Să spunem că vrei să mai renunți la stilizarea ținutelor tale și la minutele în șir în care decizi accesorizarea. Să spunem că vrei acel accesoriu care poate fi prezent la orice stil, orice ocazie sau outfit, acea bijuterie versatilă! Ei bine, pentru toate acestea poți miza pe ceasul-bijuterie în acest sezon.

Se poartă ceasuri cu curele prețioase sau ceasuri-bijuterie cu cadran decorat. Se poartă mixurile de texturi, structuri, forme, decorațiuni și culori. Se poartă metalic: argintiu, auriu, cupru și bronz. Se poartă mărgele, perle (multe!), cristale (și mai multe!) și pietre cât mai bling-bling (cele mai multe!). Se poartă, desigur și ornamentele și decorațiunile: să fie cât mai multă măiestrie și artă în dantelăriile metalice! Se poartă ceasul-bijuterie în acest sezon și am adunat pentru tine peste 10 modele din care să alegi măcar unul!

Citește și:

modele de ceasuri-bijuterie ASOS

Alege modele de ceasuri-bijuterie ASOS de aici

Ceasuri-bijuterie pentru că în acest sezon se poartă bijuteriile opulente, bogate, prețioase, care captează atenția

Spuneam că designerii și stiliștii au mizat pe opulență și eclectism. Iar asta se vede de la ținutele purtate în straturi de haine și până la amestecul de farduri! Se vede de la juxtapunerea celor mai diferite și variate texturi, ca densitate, ca aspect, ca structură, ca strălucire sau transparență.

Se vede și la pantofii interesanți purtați cu șosete la vedere. Se vede până la alegerea bijuteriilor cât mai bogate, cât mai eye-catching. Iar ceasul-bijuterie în acest sezon este exact ce spuneam mai sus!

ceasuri prețioase de firmă

Alege ceasuri prețioase de firmă de aici

Poartă ceasul-bijuterie în acest sezon pentru că este suficient de statement și suficient de eclectic și de puternic încât să fie unicul tău accesoriu. Și la ținuta office, pe care o va face mai puțin austeră. Și la rochia de seară sau la perechea de blugi!

Citește și:

Mizează pe ceasuri cu curele prețioase, metalice, cu contraste de texturi și structuri (metal lucios versus metal mat sau inserții de pietre). Alege ceasuri-bijuterie cu cadraj decorat, cu aplicații de pietre, cristale,m Swarovski, perle sau cu desene ori motive metalice.

Și, desigur, alege acele modele de ceasuri de firmă cu curele sau cadran (sau ambele) cât mai încărcate, cât mai prețioase! Acele modele ce încorporează bijuteria în ceas! Acele modele în care cureaua nu este o banală curea, ci o brățară în adevăratul sens al cuvântului!

Ceasul-bijuterie în acest sezon se potrivește pentru orice stil de ținută!

Farmecul alegerii modelelor de ceasuri cu curele prețioase sau a acelora cu cadrane spectaculoase stă în faptul că ele pot fi atât mici cât și mari, atât rotunde cât și rectagulare sau în forme ”altfel”. Pot fi atât cu cifre romane, cât și minimaliste, în ceea ce privește numerotarea lor. Pot avea cronograf (chiar mai multe), asemănătoare ceasurilor sport sau pot fi simple, feminine, ladylike.

Citește și:

ceasuri-bijuterie de firmă

Alege-ți ceasul-bijuterie în acest sezon de aici

Am ales câteva modele de ceasuri-bijuterie cu cadran decorat, fie cu marginea bătută în pietre cu cristale, fie cu motive aplicate sau desenate înăuntrul cadranului, tocmai pentru a ilustra cât de variate pot fi alegerile tale în acest moment.

Am ales desigur și ceasul-bijuterie în acest sezon, cât mai încărcat, cât mai 2018, cât mai opulent, cât mai gălăgios și cât mai ușor de observat, așa cum le-au plăcut designerilor. De la formele bizare la curelele bogate, groase sau cu model de brățară, până la cadranele cu diferite texturi și aplicații.

Poți alege ceasul-bijuterie în acest sezon și cu cadran minimal și curea din piele cu broderii, decupaje, inserții și motive ieșite în relief. La fel cum poți purta ceasuri cu curele prețioase, metalice, fie ele de inspirație bărbătească, fie cu brățară fixă ori mobilă, feminină, bogată, rafinată.

Citește și:

Poți asorta și ceasuri-bijuterie cu cadram decorat cu motive florale, vegetale sau cu insecte (fluturii și gândăceii migrează iar la accesorii și bijuterii!). Poți asorta ceasul-bijuterie în acest sezon așa cum vrei tu! Și poți să îl porți și alături de brățări, pentru un look și mai bogat. Dar despre asta într-o temă viitoare!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.