Setari Cookie-uri

Șosete colorate de damă pentru orice ținută șic 

Draga mea, sezonul acesta nu scapi fără să-ți arăți dedesubturile. Și, dacă până acum accentul s-ar fi pus doar pe arătarea pielii cu underwear as outerwear, acum designerii sunt mai practici și țin ceva mai mult la confortul nostru. Sigur, se arată și pielea cu ceva transparențe de efect, dar, mai cu seamă, se arată șosetele. Așa că, am căutat cele mai haioase șosete colorate de damă, de etalat, numai bine în zilele gri de sezon rece.

Designerii au propus pantofi cu șosete cu modele colorate sau interesante în toate prezentările de la Paris la New York. Este, dacă vrei, o poftă de joacă, de ludic, de neluat prea în serios. E ca și cum ai fi luat o pereche de șosete colorate de damă sau de ciorapi cu model interesant ori decorațiuni cool, ai pus peste încălțămintea și ai ieșit pe ușă!

Și nu e așa de complicat, întrucât dacă îți bazezi garderoba pe accesorii ce se vor purta, nu ai cum să dai greș. Da, e atât de simplu să transformi total outfit-ul tău dacă porți ciorapi colorați pentru femei ori șosete din material transparent și cu diferite texturi sau aplicații!

șosete cu model purtate cu pantofi decupați și sandale Vezi mai multe sugestii de șosete cu model purtate așa

Este un sezon multicolor! Un sezon cu mult galben, oranj, verde-smarald, turcoaz, albastru-cobalt sau ultramarin, roșu pur, violet, roz, cyclamen, fucshia, oranj! Este o iarnă ca nici una până acum căci designerii au ales muuulte culori și patternuri ce ies în evidență și prin tonurile folosite. Iar asta se vede din cap până în picioare! Asta se vede și la modelele de șosete colorate de damă!

Citește și:

Șosete vesele pentru un plus de culoare + accesorii interesante de efect

Eu te sfătuiesc să porți ciorapi colorați pentru femei pentru a alunga monotonia și griul de sezon! Nu e nimic mai interesant și creativ ca o pereche de buline sau animal-print ce se întrevede pe sub pantaloni sau care este lăsată, pur și simplu la vedere! Nu e nimic mai surprinzător decât juxtapunerea de șosete colorate de damă cu stiletto sexy de vampă sau botine prețioase stil Baroc!

La fel cum nu e nimic mai urban și cool ca purtarea unor șosete cu modele colorate cu pantofi cu calapod bărbătesc alături de pantaloni la dungă și sacou andtrogin, la birou sau la o întâlnire de business.

Jurnalul unei shopaholice, șosete colorate de damă, ciorapi colorați pentru femei, șosete cu modele colorate

Vezi modele de șosete colorate de damă

Extra pont: întrucât se poartă multe șosete și ciorapi groși de lână, adesea peste gambă, sau până la genunchi, îi poți foarte frumos combina chiar cu sandale și fuste midi! Și, dacă alegi să porți șosete colorate de damă, în nuanțe neon, sau cu pattern haios, poți să le asortezi și cu pantofi sport dar și cu stiletto!

Citește și:

Extra extra pont: au fost în prezentările de modă, pe lângă șosete cu modele colorate și ciorapi, dresuri și șosete tip plasă, seducători, sexy, atrăgători. Inspirație pentru șosete de lână și pantofi cu baretă găsești la Miu Miu. Modele de ciorapi cu fir metalic de lurex vezi la Prada, alături de pantofi cu toc, iar la Dolce & Gabbana vei găsi sex-appeal-ul pantofilor Mary Jane cu toc gros, decorat cu pietre prețioase, baretă și catifea prețioasă.

Un plus de culoare și creativitate cu șosete colorate de damă

Și pentru că se poartă multă culoare în sezonul acesta rece, de la haine la accesorii sau machiaj, am ales și eu pentru tine o gamă de șosete colorate de damă din care să alegi preferatele.

Am ales ciorapi colorați pentru femei ce s-au îndrăgostit serios de carourile englezești și scoțiene atât de prezente în acest sezon! Dacă adori ecosezul, tartanul și materialele cadrilate ce amintesc de Anglia și Scoția, poți oricând adăuga un stop de culoare, oferind fluiditate ținutei.

Citește și:

Ai variante și dacă vrei să strecori ceva animal-print, întrucât și aceste motive au fost adesea prezentate pe catwalk. Accentuează o pereche de pantofi cu animal-print clasic cu ciorapi colorați pentru femei, cu animal-print în nuanțe acide, de exemplu!

șosete colorate și călduroase Vezi mai multe sugestii aici

Tot pentru exotice sau pentru pasionatele de imprimeuri florale și vegetale, alege oricând șosete colorate de damă cu frunze și flori, în completarea unei ținute la fel de vegană, sau poate, alături de geometrii, ori în ținute uni! Și, dacă vrei variațiuni de șosete cu modele colorate, dar ceva mai aproape de printurile de zi cu zi, nu poți da greș cu buline și dungi!

Și nu, nimeni nu te va judeca pentru prea multă culoare sau prea multe patternuri! Se poartă mult culorile intense, tonurile acide, nuanțele Pop Of Color, din tot spectrul cromatic. Este, dacă vrei, ca o retrăire a copilăriei. Însă o variantă prin ochii unui adult… pasionat de modă! #Hihi

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.