Setari Cookie-uri

9 piese în care să investești în această iarnă

Există un truc care te va ajuta să dai un suflu nou garderobei tale, fără să îți compromiți pentru totdeauna fondurile.

Bineînțeles că ne dorim ca la începutul fiecărei ierni să ne aprovizionăm dulapul cu articole vestimentare și accesorii noi-nouțe, dar factorul financiar nu ne surâde întrutotul. Dimpotrivă, e destul de dificil să îți schimbi întreaga garderobă de la un sezon la altul și nici măcar nu e recomandat!

Ceea ce nu înseamnă că de acum încolo va trebui să renunți la shopping până ce hainele și pantofii tăi se vor deteriora până la imposibilitatea de a-i mai purta. Din fericire, există un truc care te va ajuta să dai un suflu nou garderobei tale, fără să îți compromiți pentru totdeauna fondurile: cumpără doar câteva piese vedetă, pe care să le mixezi cu ceea ce ai deja în dulap! Iată care sunt aceste articole cu putere de a-ți schimba cu totul dressing-ul la față!

Citește și:

9 piese care îți vor revitaliza stilul în iarna 2018

Fiecare sezon vine la pachet cu tendințe noi, care se opun uneori trendurilor din anii trecuți. Pentru a arăta ca scoasă din cutie, poți trăi cu impresia că este necesar ca în fiecare anotimp să dai un restart la garderobă. Însă lucrurile nu stau neapărat așa: dacă analizezi cu atenție trendurile și aparițiile fetelor strălucitoare din street syle, vei constata că sunt câteva articole centrale pe care acestea le combină inteligent cu piese clasice sau cu itemuri din sezoanele trecute. Economisește și fii la fel de stilată cu ajutorul pieselor în care să investești în iarna 2018!

Geaca matlasată

@enfacedl is championing the raw & unadulterated @adidasoriginals streetstyle worthy Fall pieces this Monday! 🕶✌🏽 #adidasoriginals #streetstyle #puffedcoat #trend #ootd #onthego

Citește și:

A post shared by Media Mania PR (@mediamaniapr) on

Dacă este să cumperi o singură jachetă pentru iarna 2018, fă ca aceasta să fie o jachetă matlasată oversized. Acest item se va dovedi o alegere fabuloasă din toate punctele de vedere: îți va oferi un aer cool, proaspăt și tineresc, e ușor de asortat și îți va ține de cald. Ce ți-ai mai putea dori de la iarna care va veni?

În ceea ce privește asortarea, geaca puffer se potrivește atât cu blugi și un pulover moale, dar și cu rochiile tale dragi, într-un contrast de stil care îți va aduce numai bile albe din punct de vedere fashion. Alege itemuri în culori versatile, pentru o compatibilitate perfectă.

Capa

Say my name, say my name ✋🏻 #WeSelect . . . #cape #initial #afvandevorst #leonard #leatherpants #fashioninspo #lookinspo #parisianstyle #parisianchic #outfitinspo #outfitideas #ootdfashion #streetstylefashion #parisiennestyle #londonfashion #londonstreetstyle

Citește și:

A post shared by GABRIELLA BERDUGO (@leboudoirselectif) on

Deși influențele din anii 80 și 90 rămân cele mai importante acum, începem să resimțim și accente venite dintr-o decadă mai puțin prezentă în modă în ultimul timp: anii 60. Fustele și rochiile scurte sunt protagonistele acestei perioade ce a potențat revoluția mișcării de emancipare în modă, dar și capele au partea lor de influență.

Apelează la itemuri croite lejer, care să îți confere un farmec a la Audrey Hepburn. Combină fie cu rochiile despre care ți-am vorbit mai sus, dar bucură-te și de asocierea cu pantaloni sport și botine, într-o estetică cu mai multă atitudine. Pe toate le deții deja în dressing!

Cojocelul

Freedom of movement in effortless style. Discover Tod’s Fall-Winter 18/19 collection on tods.com. More via link in bio.

Citește și:

A post shared by Tod's (@tods) on

Inspirația etno și boho continuă să revitalizeze un sezon care s-a săturat de dominația curentului atleisure. Dacă geaca supradimensionată ți se pare un inconvenient din punct de vedere estetic, atunci testează șarmul unui cojocel. Fie că îți cumperi sau nu un articol din blană de oaie, asigură-te că e pufos și călduros.

Ne place asocierea cu blugi și o geantă statement, dar, pentru a reliefa așa cum trebuie caracterul fabulos al acestei piese, noi îți recomandăm să o alături unei rochii boho, lejere. Va fi o combinație de zile mari!

Paietele purtate ziua

Orice item care e acoperit de paiete face cinste influențelor din anii 80, care se resimt puternic acum. Dar rochiile au făcut, în mod ironic, un pas înapoi. Ceea ce înseamnă că e recomandat să plasezi aceste detalii sclipitoare mai degrabă pe pulovere sau pe fuste, care rețin acum centrul atenției.

Citește și:

În funcție de opțiunea ta stilistică, asortează itemul cu paiete cu un articol vestimentar dintr-un registru opus. Nouă ne place combinația de fustă glam și pulover moale și călduros, outfit echilibrat de o pereche de botine albe.

Costumul masculin

Aici nu va trebui să îți bați prea tare capul, deoarece costumul masculin nu necesită combinații extravagante pentru a ieși în evidență. Noutatea în iarna 2018 este că apelăm la costume cu pantaloni evazați, nu slim, și la sacouri cu umeri bine definiți, care marchează talia. Cu alte cuvinte, o întrepătrundere între anii 80 și 90.

În ceea ce privește accesorizarea, optează pentru elemente fine, așa cum sunt pantofii cu toc sau botinele în același stil. O geantă mică va echilibra frumos volumele din aceste ținute.

Citește și:

Paltonul leopard print

Iată imprimeul vedetă al anotimpul rece! Hainele animal print sunt acum mai în vogă decât oricând, iar leopardul atrage atenția tuturor. Fii îndrăzneață mixându-l cu un palton maxi, eventual oversized, și vei atrage toate privirile cu apariția ta desăvârșită.

Adu în ecuație și pantalonii de piele, pentru un look wild. Compensează cu stilettos și cu o cămașă sau o helancă albă, pentru un strop de rafinament. Rochiile sunt și ele binevenite în aceste combinații, mai ales atunci când sunt acoperite de printuri.

Geaca de blană artificială

Cruciada pentru a salva lumea și-a găsit ecou și în industria modei, iar majoritatea designerilor au decis că este cazul să renunțe la hainele din blană adevărată. În condițiile în care industria textilă a avansat atât de mult încât ne oferă piese din fake fur ce arată la fel de bine precum cele veritabile, alegerea ține de fiecare.

Blana artificială trebuie să reunească însă caracteristicile celei reale: să fie voluminoasă, cu un look luxuriant. Combină atât cu blugii tăi dragi, dar și cu rochiile pe care le deții în garderobă și cu o pereche de cizme wow.

Rochiile lungi și fluide

Dacă ai impresia că iarna nu mai știe să fie romantică, ar trebui să arunci un ochi asupra prezentărilor casei de modă Valentino, acolo unde rochiile lungi, fluide, au reținut din nou atenția tuturor. Îmbracă-te într-o astfel de creație și optează ori pentru abordarea monocromatică (albul e fabulos), ori pentru printuri.

Aproape că nici nu mai contează ce porți în rest, dar una dintre jachetele de mai sus vor face furori!

Ghete și botine de damă

Nu poți trece iarna fără să investești în cel puțin o pereche de ghete și botine de damă noi! Acestea nu doar că îți vor desăvârși stilul, dar îți țin și de cald și reprezintă cea mai practică alegere pe care o poți realiza acum!

Uite ce să treci pe lista ta de cumpărături! Ai nevoie de o pereche de ghete simple, cu accente rock, care să se potrivească atât cu rochiile, dar și cu blugii tăi. Completează neapărat cu o pereche cu toc masiv și șireturi, cu care să strălucești în cele mai wow outfituri.

ghete

Sursă foto: Dasha

Ghete negre din piele naturala Rina

Ghete bordo din piele naturala Chopar

Ghetele simple primesc acum nuanțe de toamnă, delicioase și superbe, așa cum este acest bordo deschis uluitor de frumos. Botinele cu toc vor fi mereu la modă, dar schimbă regulile în această iarnă și investește într-un model cu imprimeu elegant.

ghete

Sursă foto: Dasha

Ghete bordo deschis din piele naturala Lary

Botine negre din piele naturala intoarsa Flavia

Acestea sunt articolele în care trebuie să investești în viitorul sezon. Cu ajutorul lor, vei avea o garderobă bine pusă la punct, din toate punctele de vedere! Spor la shopping!

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.