Eleganță inspirată din natură

Eleganță inspirată din natură
Kudika
12 Noiembrie 2018

Creată pentru a sărbători trendurile îndrăzneţe din modă, noua colecţie ECCO SHAPE include interpretări ale încălţămintei de lux şi oferă un spectacol perfect inspirat din natură.

Aproape complet înconjurată de apă, Danemarca este o ţară maritimă nu doar din punct de vedere geografic. Nu e de mirare că mările care înconjoară ţara au format nu doar ţărmurile, ci şi istoria, cultura şi tradiţia designului brandului danez ECCO. Valurile au inspirat arta, muzica, poezia, iar acum şi crearea unui nou material premium: pielea ECCO FLUID TOUCH.

Ecco

ECCO Leather a produs astfel un tip de piele inimaginabil de moale, cea mai moale piele nappa din colecţie. În plus, eleganţa şi fibra fină a acestei piei oferă stil şi eleganţă oricărei siluete feminine.

Doamnele şi domnişoarele care preferă să urmeze trendurile se pot bucura în acest sezon de o actualizare modernă şi elegantă a cizmelor ECCO SHAPE 35 BLOCK, ce cuprinde modele feminine, realizate din piele somptuoasă şi care oferă un confort inovator.

Dacă apreciaţi modelele clasice, atunci nimic nu exprimă lux mai bine decât cizmele şi botinele ECCO SHAPE BLOCK inspirate de culoarea ţărmurilor Danemarcei. Sunt create dintr-o piele premium de viţel, foarte moale la atingere şi o culoare deosebită fiind în contrast cu finisajele din vârf şi de la călcâi.

Ecco

Confortul revoluţionar oferit de tehnologia FLUIDFORM™, cu ajutorul căreia a fost creată colecţia ECCO SHAPE, le-ar putea transforma în cele mai confortabile modele cu toc de pe piaţă.

Noua colecţie ECCO SHAPE se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro .

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri