Setari Cookie-uri

SOIREES DE LA MODE, ediția XX, un eveniment aniversar inspirat din viața Marthei Bibescu

Miercuri, 14 noiembrie, designeri cunoscuți, dar și debutanți plini de talent, bloggeri de fashion, influențatori și jurnaliști și-au dat întâlnire la ediția cu numărul 20 a evenimentului concept dedicat modei – „Soirees de la mode”, la hotelul Athenee Palace Hilton din București.

Comunicat de presă

Ediția aceasta a fost inspirată de personalitatea minunată a Marthei Bibescu, o femeie remarcabilă, poetă, romancieră, politiciană, debordând de noblețe și frumusețe.

soirees de la mode

Martha Bibescu a fost fiica lui Ion Lahovary, ministru al României la Paris și ministru de Externe, și a Smarandei (Emma) Mavrocordat și s-a căsătorit cu prințul George Valentin Bibescu. De asemenea, a fost una din primele femei-mason ale României.

soirees de la mode

„Martha Bibescu a fost o femeie nu numai excepțional de frumoasă, de delicată și de talentată, ci și un adevărat simbol al carității, nobleței, eleganței, bunului-simț. Am decis să îi sărbătorim personalitatea remarcabilă la cea de-a douăzecea ediție a evenimentului Soirees de la mode și să ne bucurăm din plin, alături de 15 designeri, de moștenirea ei estetică”, a afirmat jurnalistul de modă Alin Gălățescu, organizatorul show-ului care a atras peste 250 de persoane.

Citește și:

soirees de la mode

Seara de 14 noiembrie a fost cu totul specială și pentru că a marcat sărbătorirea a 25 de ani de promovare a modei pentru Alin Gălățescu. Publicul a putut admira creațiile unora dintre cei mai cunoscuți designeri, dar și a unor debutanți promițători, care au adus pe catwalk 100 de rochii originale și 50 de perechi de pantofi senzaționali.

soirees de la mode

„Ca publicul să se poată bucura de un asemenea show, e nevoie de zeci de ore de repetiții, la care se adaugă poate sute de ore de muncă ale designerilor invitați. În cei 25 de ani de când organizez astfel de evenimente de popularizare a modei am descoperit tinere talente care au ajuns un nume în domeniu și am reușit să facă moda accesibilă oamenilor de rând. Mi-am propus de la bun început să spulbăr granița asta de netrecut și am reușit, prin astfel de evenimente, să scriu o mică pagină din istoria acestui domeniu în România”, a mai spus Alin Gălățescu.

Citește și:

    La cea de-a douăzecea ediție au fost prezenți următorii designeri: Aleha Toncea - încălțăminte Tezyo by Otter Distribution/ Alexandra Calafeteanu - accesorii TriaAlfa / Aida Lorena / Cristina Lazar - încălțăminte Mussette / Norina St – accesorii TriaAlfa/ Isabelle Vijiac /Lia Aram by Anemone Stanchi - accesorii Iulia Gorneanu /Mimi Chipaila / Olga Cataraga / Sandra Chira - încălțăminte Mussette / Iza van Dee / Romanita Iovan / Marie Ollie by Don Arthur /Studio Cabal by Diana Dianu - accesorii TriaAlfa si Simina Filat / Simona Semen - încălțăminte Tezyo by Otter Distribution.

    Premiul ELYSEE pentru creația cea mai apropiată de tema evenimentului a fost acordat celei mai neașteptate și interesante reveniri: Romanița Iovan.

    Vizionare placuta


    Kudika
    20 Noiembrie 2018
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.