Setari Cookie-uri

Bocanci cu toc versatili pentru orice stil: pregătiți de Moș Nicolae și de iarnă!

Anul acesta, nu știu dacă ai observat sau nu, dar se poartă mult bocancii cu toc. Sunt versatili, confortabili și practici – aliați în mai multe tipuri de ținute. Și acum, sunt numai buni de iarnă și pentru a-l aștepta pe Moș Nicolae!

Noi ne-am găsit favoriții cu care îl vom aștepta pe Moșuʾ: sunt bocanci negri cu toc tip botine, dar cu talpă antiaderentă și cu striații zdravene ca de bocanci.

Sunt bocanc-botine, dacă îmi permiteți această creație stilistică. :P Și ce e fascinant la ele e că le putem purta în atâtea moduri, de la pantaloni, jeanși la fuste și rochițe, indiferent de stil, că ar fi casual-chic, mai sport, elegant chiar ori rock. Noi în garderobă le facem loc! Asta ca să mai facem și rime…

botine tip bocanci cu toc mediu și gros Vezi mai multe detalii AICI

Botine din piele naturală cu toc mediu și talpă antialunecare stil bocanci, versatile, made in Romania – o investiție excelentă

Aceste botine cu toc mediu și gros și cu talpă antiaderentă și non-alunecoasă, ca de bocanc obișnuit, sunt foarte versatile, „clasice” – tipul acela de încălțăminte de iarnă / ghete cu șireturi și toc ce nu se demodează niciodată și par a se purta dintotdeauna.

Citește și:

Și tare cred că se vor mai purta în acest model mult timp, pentru că pur și simplu se combină de minune cu orice, de la blugi și pantaloni până la fuste și rochițe chiar. De stiluri nu mai vorbesc: o asemenea pereche se potrivește atât pentru o ținută casual-chic, urbană sau boho / boemă, cât, mai ales, în stilul rock, moto(biker), în ținute mai grunge sau gothic-style. Cataramele de pe curelușe, fermoarele și șireturile contribuie din plin mai ales la obținerea unui look precum cele din urmă.

botine negre cu toc mediu și gros confortabil cu talpă antiaderentă stil bocanci Le găsești încă aici

De altfel, fiind create din piele naturală și în culoarea negru, aceste botine cu toc mediu și șireturi tip ghete-bocanci sunt o investiție excelentă pentru această iarnă, dar și pentru cele ce urmează, întrucât sunt de calitate, create în România cu simț de răspundere și atenție pentru detalii moderne, care să le încadreze în tendințele actuale, dar și ale următorilor ani. Deci da, iată o investiție pe termen lung, mai ales că sunt și negre, versatile și ușor de combinat în multiple ținute.

Citește și:

Pentru toate acestea, dar și pentru prețul lor, fiind și la reducere (verifică aici oferta actuală), botinele negre tip bocanci cu toc și șireturi din piele naturală, fabricate în România, chiar merită! Sunt foarte convenabile pentru câteva ierni de acum încolo. ;)

Ghete negre din piele naturală tip botine cu șireturi și curele cu catarame: experiența noastră cu ele și de ce ne plac. Muuult!

Recunoaștem, la noi în redacție, una din fete le-a descoperit din întâmplare la DASHA și de atunci s-a îndrăgostit de ele. Dar, rând pe rând, și noi, celelalte, am prins drag de aceste ghete fabricate în România, dar și de alte tipuri de încălțăminte de pe site-ul lor. Toate sunt superbe, mereu în tendințe, ușor de combinat și de purtat, comode și taaaare drăguțe. Așa că ne-am pus pe testat și vă spunem și vouă povestea, în caz că ai pus ochii pe ceva din acel magazin online și ești încă în dubii.

Citește și:

botine negre tip bocanci cu toc Comandă aceste botine de AICI!

Comanda online se plasează foarte ușor, e intuitiv totul. Alegi mărimea, adaugi în coș de pe butonul de comandă de sub listarea mărimilor, iar dacă nu mai vrei să mai urmărești și alte cumpărături, dai click pe butonul de „Vezi detalii coș”, apoi pe „Pasul următor”, adaugi detaliile necesare de livrare, finalizezi comanda și…. tadaaa, tocmai ai comandat unele dintre cele mai frumoase încălțări din România! ;)

De așteptat după colet chiar nu a fost o problemă, pentru că… nu am prea așteptat, sincer: a doua zi erau deja la noi și uite ce ne mai „jucam” cu ele! Cred că sunt cele mai tari botine tip bocanci pe care le-am văzut și purtat. Și îți spun mai jos câteva motive pentru care le-aș alege oricând și e o plăcere să le port:

Citește și:
  • Sunt fooooarte comode și confortabile în purtare, în ciuda tocului. Eu practic simt că tocul nu există, și e doar așa, de decor. Tocul este destul de zdravăn, deși e cumva din cauciuc, mai gumat așa. E ca și cum ai călca pe o pernuță. Iată, așadar, primele tocuri cu care chiar simți că ai călca pe… perne! În sfârșit, să porți tocuri e chiar o plăcere. :) Și da, știu, nu vorbim chiar de tocuri propriu-zise, ci de niște ghete, dar, totuși, sub formă de bocanci cu toc. ;)
  • Le pot purta la absolut orice, sunt ideale de luat cu tine și când călătorești, mai ales pentru că sunt versatile și comode în același timp, astfel că poți purta orice haine cu ele și poți cutreiera cât vrei în ele în locuri noi de explorat, fără să îți obosească picioarele, dar tu să te menții încă fresh și pe tocuri, conferind picioarelor prestanța dorită. ;)
    bocanci cu toc tip botine confortabile din piele naturală Le găsești AICI
  • Sunt niște botine-bocanci călduroase, fiind căptușite cu material sintetic care reține căldura. În plus, au o talpă groasă, zdravănă, dar ușoară, cu model de bocanci care nu alunecă și izolează bine de suprafețele reci, ceea ce e ideal iarna pe ghețuș și polei.
  • Sunt din piele naturală și sunt de calitate, fabricate la noi în România, așa cum se făceau ghetele pe vremuri, amintindu-mi puțin de bocancii copilăriei. Ceea ce deja îmi spune că ne vom bucura de ele mulți ani de acum încolo.
  • Sunt niște bocanci cu toc cu detalii de închidere și alte elemente deosebit de practice pentru orice tip de picior, mai lat, mai îngust: se închid cu fermoar pe partea lateral-interioară si în față pot fi reglate cu șireturile, ca să se adapteze cât mai bine pe laba piciorului tău și să stai cât mai comod pe ele. Inclusiv curelele de peste șireturi sunt reglabile pentru a așeza botinele cât mai bine și confortabil pe picior. Încă un plus pentru comoditatea acestor botine tip bocanci: sunt prevăzute cu benzi elastice pe lateralul exterior, pentru a se regla după glezna ta, mulându-se frumos, fără a strânge. Ai atâtea opțiuni pentru a regla aceste botine simpatice pe piciorul tău!
    bocanci cu toc din piele naturală tip botine fabricate în România Vezi acești bocanci cu toc în magazin
  • Aceste botine tip bocanci cu toc sunt zdravene, robuste, bine realizate, cu duritatea caracteristică bocancilor de motociclist, dar cu design și aspect în continuare elegant (de botine). Deși nu par, sunt niște încălțări ușoare, comode. Sunt chiar drăgălașe și moderne ca design, păstrându-le o notă feminină, chiar dacă vorbim și de o motociclistă rock care să le poarte. Au șireturi subțiri și drăguțe, capse și catarame pe curele transversale, încrucișate peste partea frontală cu șireturile. Arată excelent pentru orice femeie, indiferent de stil!
  • Să mai spun încă o dată de versatilitatea lor? Hai că spun! Sunt ghete 2 in 1: o dată botine, care, se știe, sunt de la sine versatile și ușor de purtat în foarte multe stiluri, de integrat în ținute diverse + o dată bocanci, cu talpă specifică, perfecți de trecut iarna cu ei în picioare prin peisaje urbane. ;) Iar culoarea lor, negrul, le face, din nou, ușor de combinat cu orice alte nuanțe în ceea ce privește îmbrăcămintea și accesoriile.

Concluzii generale pentru botinele-bocanci din piele naturală cu toc mediu și talpă antiaderentă de la Dasha

Pentru acest model de botine tip bocanci cu toc, care sunt mult în tendințe anul acesta, zic că merită să investești. Sunt bine realizate, fabricate în România din piele naturală de calitate, par create zdravăn și rezistente, fără cusur – nici măcar un fir de cusătură sau vreo urmă de lipici ieșită în afară.

Citește și:

În plus, sunt extraordinar de confortabile și îmi vine să le port excesiv. Ceea ce nu e o problemă pentru cât de versatile sunt, potrivite în orice tip de ținută.

bocanci cu toc tip botine din piele naturală Dasha păreri și review cu foto Vezi în magazin aceste botine

Luând în calcul și detaliile nu doar de design, care le fac foarte moderne și drăguțe, dar foarte practice și utile totodată, calitatea și confortul oferit, aceste minunății de botine sunt perfecte pentru orice femeie, indiferent de stilul și personalitatea ei. Câștigă cel mai bine ca raport calitate-preț în ceea ce privește încălțămintea de sezon rece. Sunt chiar potrivite și în sezonul de tranziție: primăvara și toamna.

Iar pentru confortul pe care îl oferă, fiind și cu tocuri, fie ele și medii, groase, aceste botine negre tip bocanci fac toți banii!

Citește și:

    Sunt convinsă că aceste botine-bocanci îi vor plăcea și lui Moșuʾ! Pe voi mai are rost să vă întreb? Eu zic să dați fuguța să le luați cât încă le mai găsiți în mai multe mărimi. Și să le gătiți pentru cadourile care le vor fi puse alături de Sfântul Nicolae. ;)

    Vizionare placuta


    Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.