Setari Cookie-uri

Urmează să pleci în vacanță? Vezi cum să te îmbraci când călătorești cu avionul

Suntem în plin sezon cald. Și va fi din ce în ce mai cald. Ceea ce nu poate să însemne decât un singur lucru: urmează concediile și vacanțele de vară. Eu, una, de abia aștept vacanța cea mare, de la mare :) și mini-vacanțele cu vreme caldă. Cele din sezonul rece mi-au plăcut dar m-au și epuizat cu atâtea straturi de haine și încălțăminte greoaie. Așa că, dacă și tu urmează să mergi în concediu, citește cum să te îmbraci când călătorești cu avionul.

Află care este ținuta perfectă de călătorit pe avion: de la purtarea unui model de pantaloni stretch când călătorești, până la alegerea unor pantofi ușor de încălțat sau până la alegerea unei ținute confortabile în straturi. De ce astfel? Vezi tu mai jos!

Tu cum te îmbraci în avion? Alegi haine confortabile preponderent, nu-i așa? Ei bine, când oamenii au început să călătorească cu avionul, ținuta perfectă de avion era de-a dreptul de ocazie, elegantă și sofisticată. Femeile purtau fuste sau rochii, bluze elegante și pantofi cu toc. Bărbații purtau costume cu sacou și pantaloni, cămașă și cravată (gen Mad Men). Și acum se mai poartă un stil elegant, la clasa întâi, însă tu cum să te îmbraci când călătorești cu avionul?

Citește și:

Până la urmă, este și firesc să alegi ținute confortabile în straturi – în caz că vecinul vrea aer condiționat puternic. E și normal să alegi pantofi ușor de încălțat, prin câte puncte de control treci, și este posibil să ți se recomande să te descalți. Să nu mai vorbim despre zborurile lungi, unde din când în când ai nevoie să mai scoți pantofii, să-ți îndrepți degetele și tălpile. Este deștept să alegi și pantaloni stretch când călătorești, tot pentru un confort sporit și flexibilitate în mișcări.

Ținuta perfectă de avion este deșteaptă acum. este confortabilă în primul rând. Și totuși, dacă știi cum să te îmbraci când călătorești cu avionul, dacă adaugi un plus de eleganță, este posibil să primești un loc la clasa întâi, dacă sunt disponibile, ori pe un scaun mai confortabil, la clasa business chiar. Oricum ar fi, orice ai alege să porți, este important cum te îmbraci în avion. Pentru confort și pentru etichetă. Despre toate acestea, mai jos!

Citește și:

Cum să te îmbraci când călătorești cu avionul? Alege ținute confortabile în straturi!

Iată cum să te îmbraci când călătorești cu avionul: cel mai pertinent sfat este să porți ținute confortabile în straturi. Poate este foarte cald la cozile aglomerate din aeroport, însă în avion, sub aerul condiționat se poate face chiar frig.

Pentru a fi pregătită pentru orice situație, ținuta perfectă de avion trebuie să conțină layere, ce pot fi scoase sau adăugate. Alege un tricou, o cămașă sau o bluză pe dedesubt. Poți completa look-ul cu o eșarfă sau un șal, dacă mergi într-o destinație caldă. Și totuși iată ce să porți când pleci în concediu: haine cu buzunare, în care poți depozita lucruri – buletin, pașaport, telefon, bilet. În acest sens, alege o jachetă sau varianta mai șic, versatilă: un trenci subțire. Dacă te știi mai friguroasă, adăugă între cele două straturi și un cardigan lejer, fluid, subțire, cu model cât mai simplu.

Citește și:

Învață cum te îmbraci în avion: alege accesorii de efect dar care te fac să te simți mai bine

Aici vorbim despre confort fizic și psihic. Alege șaluri și eșarfe călduroase, o geantă încăpătoare, stil Travel Bag dar nu te încurca cu decorațiuni sau catarame metalice. Din motive de alarme detectoare de metal. Iată cum să te îmbraci când călătorești cu avionul: evită catarame, cercei, monede, ceasuri, lanțuri sau coliere metalice, sutiene cu armături metalice, pantofi sau încălțăminte cu metal. Pune tot ce înseamnă metal (chei, de exemplu) în bagaj și pune deja toate accesoriile mici metalice separat, pentru a nu ține linia!

Extra pont: dacă ești proaspăt căsătorită sau logodită și inelul este scump, cel mai bine este să-l lași acasă, pentru a evita neplăcerile și amintirile triste care ți-ar umbri timpul petrecut în vacanță dar și următoarele experiențe de acest gen.

Citește și:

Cum te îmbraci când călătorești cu avionul

Cămăși șic pentru ținute în straturi Completează cu un trenci

Pantaloni stretch de călătorie Un șal pentru concediu

Pantofi ușor de încălțat pentru avion

Ținuta perfectă de avion este din materiale elastice, mai ales în partea de jos: alege pantaloni stretch când călătorești!

De ce să porți pantaloni stretch când călătorești? În primul rând materialul elastic se extinde, asta ajută să nu te simți strangulată în timpul zborurilor lungi sau dacă ai escale lungi. În al doilea rând, în general, acest gen de materiale nu se șifonează, deci nu vei risca să arăți rău la coborâre!

Extra pont: alege genul de pantaloni la dungă cu stretch sau blugii slim-fit, pentru un look mai elegant, nu te arunca în colanți sau leggings, pentru că vei avea un look prea casual, prea sport. Și ții minte ce spuneam mai devreme: contează cum te îmbraci în avion și ca percepție a celorlalți asupra ta. Personalul de zbor va selecta persoane elegante, bine îmbrăcate pentru locurile libere de la clasa întâi.

Citește și:

Ce să porți când pleci în concediu? Pantofi ușor de încălțat!

Am vorbit despre cum să te îmbraci când călătorești cu avionul. Iată și cum să te încalți: alege pantofi ușor de încălțat. Ținuta perfectă de avion este completată de exact tipul perfect de încălțăminte. În unele aeroporturi ești rugată să dai pantofii jos (poartă șosete curate, te rog!). Altele îți permit să treci purtând pantofii. Oricum ar fi, o pereche de pantofi ușor de încălțat fac minuni și salvează timp!

Iată ce să porți când pleci în concediu, în materie de pantofi: botine, balerini, pantofi-sport în stil slip-on, fără catarame, fermoar, șireturi, sisteme de prindere. Vara, dacă ești tentată să porți sandale sau flip-flops, mare grijă la picioare, riști să fii călcată des în aglomerațiile din aeroport, deci mai bine nu!

Citește și:

pantofi comozi de încățat ușor pentru călătoria cu avionulVezi mai multe modele

Sper că sfaturile mele despre cum să te îmbraci când călătorești cu avionul te vor ajuta. Până la urmă ținuta perfectă de avion trebuie să îmbine utilul cu plăcutul. Confortul cu eleganța. Contează ce să porți când pleci în concediu, și din motive estetice, și din motive de pierdut mai puțin timp. Tu cum te îmbraci în avion acum? Alegi pantaloni stretch când călătorești? Alegi pantofi ușor de încălțat sau ținute confortabile în straturi?

Sursa foto front page – Dan 7kidz/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.