Setari Cookie-uri

Poșeta-sac atât de versatilă că pare că ți-ai luat mai multe stiluri de genți deodată!

Că s-au tot purtat rucsacurile nu mai e o noutate, iar dacă nu te-ai fi văzut purtând o astfel de geantă, mai sporty de fel, sigur că ți-a făcut cu ochiul măcar o poșetă tip sac! Tendinței rucsacurilor colorate i-a urmat, cu mare succes, aceea a genților stil bucket bag.

Dar niciuna nu mi-a plăcut atât de mult precum aceste poșete stilizate feminin și elegant, având ceva de rucsac, ba de poșetă-sac, ba de servietă, la nivel de aspect. Eu mi-am descoperit favorita: e o poșetă tip sac din piele naturală bleumarin, dar pe care acum o găsești în culoarea roșu-închis.

Uite ce vei regăsi mai jos despre această poșetă-sac versatilă:

🎒 Poșetă-sac în formă de trapez din două tipuri de piele naturală (mată și întoarsă) fabricată în Italia: în stil minimalist versatil, bine finisată

🎒 Poșetă-sac de mână potrivit de mică, dar destul de încăpătoare și bine compartimentată

🎒 Poșetă-sac de mână 4 in 1 – atât de versatilă că pare că ți-ai luat mai multe stiluri într-o gentuță!

Citește și:

Poșetă-sac în formă de trapez din două tipuri de piele naturală (mată și întoarsă) fabricată în Italia: în stil minimalist versatil, bine finisată

Această poșetă simpatică este atât de rafinată și bine finisată, solid realizată și cu prestanță, că zici că e creată de una din marile case de modă. Și apropo de asta, îți spun un secret: este fabricată în Italia (țară unde se știe că sunt foarte pricepuți la a lucra pielea naturală și în marochinărie în general), cu mare grijă, cu atenție la detalii și la ce se poartă, după cum vezi.

Este calitativă și net superioară multor genți și poșete de la branduri renumite, care mi-au mai trecut prin mâini.

poșetă-sac practică și versatilă din piele naturală Vezi aici varianta pe roșu

Poșetuța aceasta are o formă geometrică trapezoidală simpatică, nu precum aceea clasică de bucket bag, conică sau de trunchi. E simplă și totuși plină de efect: creată în stil minimalist, care se potrivește în atâtea ținute și stiluri!

Citește și:

În plus, culoarea ei bleumarin o face ușor de combinat cu absolut orice altă culoare, întocmai ca piesele din denim. Ba chiar am ales-o astfel ca să o pot combina cu mai multe perechi de blugi, pantaloni care, se știe, nu lipsesc din garderoba generațiilor actuale.

Poșetă-sac de mână potrivit de mică, dar destul de încăpătoare și bine compartimentată

Este o poșetă-sac de mână micuță și chic, având dimensiunile pentru o geantă potrivit de mare (21 cm x 24 cm), casual-elegantă, de luat cu tine oriunde, inclusiv când călătorești, pentru că e practică. Într-adevăr, nici nu poți să îndeși în ea decât strictul necesar (un portofel – chiar unul lung, niște chei, câteva „mărunțișuri” de machiaj, hai o sticluță mică de apă sau suc, probabil de 0,30 litri, o agendă, un etui de ochelari) – suficient, aș zice eu, căci nu vrei să cari după tine o geantă prea mare și plină.

Citește și:

poșetă-sac versatilă destul de încăpătoare, care poate fi purtată și ca rucsac mic Vezi poșeta aceasta în varianta pe roșu

Poșeta-sac Dasha este realizată din piele naturală mată, cu inserții de piele naturală întoarsă, fiind căptușită cu material textil destul de rezistent în interior. Îmi place la nebunie că, deși pare mică, este destul de bine compartimentată și o poți utiliza în interior la potențialul său maxim.

În față, se închide cu o clapetă scurtă din piele întoarsă și o cataramă metalică prin sistem cu răsucire, specifică ghiozdanelor de pe vremuri sau a genților tip poștaș messenger bag. Și restul detaliilor metalice aurii par zdravăn realizate și destul de rezistente.

Poșeta are și niște piciorușe metalice aurii în partea de jos, pntru o mai bună stabilitate dacă vrei să o așezi pe verticală, „în picioare”. Are un singur compartiment în interior, însă cu 3 buzunare, dintre care unul se închide cu fermoar.

Citește și:

poșetă-sac care poate fi purtată și ca rucsac din piele naturală practică și versatilă Vezi varianta pe roșu a acestei poșete-sac

Pe mijloc, compartimentul din interior se împarte în două cu o curelușă care se prinde în capse pentru a crea aspectul acela mai strâmt în partea de sus, pentru a păstra designul consacrat de poșetă-sac în forma de trapez originală. Această curelușă se poate deschide ca să poți organiza bine lucrurile în interiorul poșetei, iar apoi o poți prinde la loc peste, cu capsa metalică respectivă, ca să recreezi aspectul de poșetă-sac inițial.

Poșetă-sac de mână 4 in 1 – atât de versatilă că pare că ți-ai luat mai multe stiluri într-o gentuță!

Poșeta de mână e micuță și are un mâner practic pe clapeta frontală ca să o ții cu ușurință în mână. Dar o poți purta și pe umeri, ca să ai mâinile libere, iar în acest sens vine cu două curele detașabile și reglabile, care pot fi prinse deodată și în spatele poșetei, în ambele laterale, pentru a purta gentuța inclusiv ca pe un rucsac. Că tot vorbeam la început că este încă moda rucsacurilor mici – elegante sau mai casual.

Citește și:

Este încă un motiv pentru care ador această poșetă: e versatilă din toate punctele de vedere, întruchipează atât de multe stiluri de poșete și poate fi purtată în atâtea moduri – e o poșetă chic 2 in 1, ba chiar x in 1: poșetă-sac, rucsac de piele naturală elegant, geantă tip poștaș, ghiozdănel tip servietă à la cartable franțuzesc. Astfel că o poți purta zilnic, indiferent de ținută, că porți blugi, fuste, rochițe, costum office.

O poșetă-sac versatilă și foarte practică - poate fi transformată într-un rucsac mini simpatic! E perfectă pentru orice garderobă-capsulă, indiferent de stil! Căci ea vine (și) cu stilul. 😉 Bravo, @dasha.ro_shop . . . . . . . . #poseta #rucsac #posetasac #posetarucsac #backpack #bucketbag #officebag #leatherbag #elegantpurse #beautiful #simple #minimalistbag #bleumarine #style #fashion #cute #girl #ootd💗

Citește și:

A post shared by Raluca Popescu (@rals.ro) on

Vezi mai multe detalii pentru această poșetă-sac în varianta pe roșu

Cam tot ce ți-ai putea dori îți oferă micuța poșetă-sac Dasha! Este o investiție în stil, practică, și e perfectă pentru o garderobă-capsulă, inclusiv una de vacanță / călătorie! De asemenea, fiind atât de bine realizată, din piele naturală de calitate în două combinații (mată + întoarsă) și luând în calcul și versatilitatea ei, în multiplele fețe pe care le poate lua, prețul ei e unul pe măsură (vezi aici oferta actuală la poșeta-sac roșie), dar care face să merite din plin investiția!

Ia-ți o poșetă-sac și va părea că ai investit în mai multe stiluri deodată! ;)

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.