Setari Cookie-uri

Se poarta rucsacurile si gentile tip sac anul acesta

Ce ar putea sa se potriveasca mai bine unei femei practice daca nu un rucsac elegant si incapator?!

Sunt genul de persoana care se ataseaza foarte repede. Si de oameni, dar si de haine si obiecte. Daca in privinta oamenilor incerc sa imi pun frau, cand vine vorba de haine si de obiecte nu am nicio retinere. Da, sunt genul ala care atunci cand isi cumpara o pereche de blugi sau o pereche de adiasi ii poarta cinci zile din sapte. Call me crazy, dar nu ma mai pot schimba.

Rucsacuri si genti tip sac de firma in aspect mai elegant sau smart-casual

Acelasi lucru mi s-a intamplat si vara trecuta, cand sora mi-a imprumutat un rucsac pe care si-l cumparase din America. “Il tine o saptamana si ti-l dau”, i-am spus eu. Da? Ei bine, suntem in luna ianuarie si nici acum nu ma lasa inima sa i-l returnez. Mai ales acum, ca imi permite sa imi tin mainile in buzunar pe ger.

Rucsacuri din piele

Vezi mai multe modele

Nu este nici mare, dar nici prea mic (perfect pentru ceea ce car eu de obicei dupa mine), este rosu, dintr-un material usor impermeabil. A fost dragoste la prima vedere si inca sta aprinsa flacara.

Citește și:

Intentionez sa imi cumpar si eu unul. Am vazut atatea modele superbe de rucsacuri care mi-au furat inima, incat am inceput sa imi indrept rapid atentia spre altceva atunci cand dau ochii cu ele.

Pana de curand am spus hotarat ca vreau un rucsac din piele. Este elegant si pot sa il iau cu mine si cand port adidasi si cizme in picioare, dar si cand am un outfit elegant. Plus ca sunt mai rezistente daca ma prinde ploaia sau ninsoarea pe drum.

Rucsacuri casual cu imprimeuri vesele și colorate

Intr-o zi, insa, pe cand asteptam metroul, 5 minute nu mi-am putut lua privirea de la rucsacul cu flori al unei tipe. Ma uitam... si ma uitam... si incepuse sa se creeze in mintea mea o intreaga poveste.

Rucsacuri cu imprimeuri

Vezi modele simpatice aici

Ma atragea atat de tare rucsacul acela incat imi imaginam cum arata camera ei, ce blog-uri urmareste, ce carti citeste... ce fel de om este.

Citește și:

Si in ziua de astazi regret ca nu am avut curaj sa o intreb de unde l-a cumparat, dar am avut noroc sa gasesc modele asemanatoare pe magazinele online. Yupppi!

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.