Setari Cookie-uri

Mii de femei vor zâmbi din nou începând cu 29 Martie!

Participă la Bucharest Charity Fashion Show și contribuie la deschiderea a două cabinete stomatologice pentru femeile dezavantajate și familiile lor.

comunicat de presa:

Vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 18:00 la Stejarii Country Club, are loc cea de-a doua ediție a Bucharest Charity Fashion Show, un eveniment caritabil din România, organizat de Fundația Inovații Sociale Regina Maria și IWA: International Women’s Association of Bucharest.

Sub tematica Uniting the World in the Spirit of Giving, BCFS este singurul eveniment care a reușit să aducă laolaltă comunități din peste 15 țări pentru a susține o cauză socială cu un impact semnificativ în schimbarea vieții persoanelor defavorizate. Este binecunoscut faptul că problemele stomatologice afectează în mod disproporționat comunitățile marginalizate social, reducând totodată și șansele acestora de reintegrare socială.

Scopul evenimentului este strângerea fondurilor necesare pentru a deschide două noi cabinete stomatologice în policlinicile sociale ale Fundației: unul care va răspunde nevoilor copiilor și adulților cu dizabilități și unul dedicat cazurilor complexe de chirurgie dentară.

Citește și:

La eveniment vor participa peste 250 de personalități din mediul de afaceri, media, persoane publice, influenceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, precum și diplomați de top (Ambasadorul Statelor Unite ale Americii – E.S dl. Hans Klemm, Ambasadorul Republicii Federale Germania – E.S dl. Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Coreea de Sud – E.S dl. Kim Eun-Joong, Ambasadorul Indiei – E.S. dl. Thanglura Darlong, Ambasadorul Israelului – E.S. dl. David Saranga, Ambasadorul Africii de Sud – E.S. dl. I.J. Mbalula, Ambasadorul Federației Ruse – E.S. dl. Valeri Kuzmin și dl. Serge Rameau, Consul Onorific al Republicii Madagascar).

Ambasadorul german la București, E.S. dl. Cord Meier-Klodt, a declarat: „Va fi o mare plăcere pentru mine să particip la acest eveniment de strângere de fonduri, care nu numai că susține unul dintre cele mai vulnerabile grupuri sociale, ci și unifică o comunitate multiculturală pentru un scop comun, nobil. Se zice că actele de caritate se învață acasă, de aceea vă încurajez să aduceți o contribuție personală pentru oamenii pe care îi deservește această cauză socială. Un singur act de bunătate va genera acțiuni colective care ar putea salva vieți".

Citește și:

Împreună cu Alin Gălățescu ca Director Artistic, IWA: International Women’s Association of Bucharest și Fundația Inovații Sociale Regina Maria aduc pe scenă șase designeri români de renume: Eli Laslean, Simona Semen, Diana Dianu, Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu și Svetlana Karahan, care își vor prezenta noile colecții și vor oferi spre licitație creații vestimentare originale, precum și costume tradiționale ale țărilor participante, reinterpretate într-o viziune proprie. Show-ul va fi prezentat de Teo Trandafir și se va încheia cu o paradă de costume tradiționale din întreaga lume, o contribuție unică a IWA.

În luna celebrării femeilor de pretutindeni, Fundația Inovații Sociale Regina Maria și IWA își unesc forțele în lupta pentru sănătatea altor femei prin intermediul unui eveniment plin de culoare și speranță, al cărui scop suprem este strângerea a 100.000 de euro. Te poți implica și tu, achiziționând bilet de aici.

Citește și:

Foto main Ollyy/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.