Setari Cookie-uri

Stilul office 2019: cum te îmbraci elegant și lejer la birou

Stilul office nu ar trebui să mai reprezinte un motiv de panică pentru femeile mai puțin obișnuite cu hainele elegante. În 2019, piesele vestimentare office sunt mult mai confortabile și mai versatile decât în trecut.

Întâlnesc pe drumul meu tot mai multe doamne și domnișoare care adoptă acest stil, tocmai pentru că în zilele noastre stilul office nu mai este atât de rigid cum obișnuia să fie. Pantalonii conici combinați cu teniși și o cămașă vaporoasă, fusta midi în cloș combinată cu tricou și espadrile reprezintă cu brio un outfit office cât se poate de elegant, lejer și cool.

Rochie tip sacou din stofă

Primăvara este despre schimbări și provocări, este despre feminitate și eleganță. Dacă te-ai obișnuit deja cu statutul de cel mai bun angajat al companiei, atunci este timpul să te obișnuiești și cu statutul de cea mai frumoasă și bine îmbrăcată angajată a companiei. Ai nevoie doar de o rochie tip sacou și de o pereche de pantofi comozi (pentru că atunci când porți piese confortabile, se va observa că te simți bine în pielea ta). Rochia corai din imagine îți va aduce succesul meritat.

Citește și:

Rochie tip sacou

Rochie tip sacou

Fustă midi cu talie înaltă

Fusta tip creion este un must have în garderoba femeilor de carieră, iar modelul din imagine este pur și simplu perfect. Nici prea scurtă, dar nici prea lungă, nici prea cuminte, dar nici prea îndrăzneață, fusta midi cu talie înaltă este o piersă vestimentară potrivită pentru întâlnirile de afaceri, dar și pentru acele zile care se termină cu o ieșire în oraș după programul de muncă. Optează pentru o pereche de pantofi comodă, pentru că nu știi niciodată unde te poartă seara.

Fusta midi

Fustă creion

Fustă în cloș cu talie înaltă

Pentru femeile care nu obișnuiesc să poarte haine elegante, fusta în cloș este întotdeauna soluția salvatoare, asta pentru că nu impune purtarea unor pantofi cu toc, ci se potrivește de minune cu încălțămintea casual, tip adidași, teniși, espadrile, sau orice altă pereche de încălțăminte cu platformă. În plus, nu a spus nimeni că hainele office sunt obligatoriu în culori reci, așa că se poate opta pentru nuanțe vii și optimiste. Nicio femeie nu se va simți scoasă din zona ei de confort atunci când va purta o fustă în cloș.

Citește și:

Fusta in clos

Fustă în cloș

Bluză din bumbac cu peplum

Se spune că o cămașă este cea care completează perfect un outfit office, însă eu sunt de părere că trăim vremuri în care o bluză elegantă are mai mult succes decât ne închipuim. Am ales bluza albă cu croi mulat si peplum, din bumbac ușor, albă cu imprimeu discret, și mi-am imaginat o femeie frumoasă, radioantă, puternică și ambițioasă, pură și caldă. Mi-am imaginat o primăvară cu multe reușite, multă iubire și multe gânduri optimiste.

Bluza din bumbac

Bluză cu peplum

Pantaloni conici

O ținută office nu poate fi completă nici fără o pereche de pantaloni conici, corect?! Dar nici pantalonii conici nu mai sunt ce au fost cândva, acum sunt mult mai practici și mult mai ușor de asortat. Astăzi nu se mai poartă doar cu pantofi eleganți și cămașă apretată, ci și cu teniși și espadrile, cămăși vaporoase și tricouri. Vezi cât de ușor este să te îmbraci office în 2019?!

Citește și:

Pantaloni conici

Pantaloni conici

Ție ce îți place să porți atunci când vine vorba de haine office?

sursa foto front page: shutterstock/by roman samborskyi

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.