Setari Cookie-uri

Londë Studio: Military Romance

Descopera colectiile Londë Studio in editie limitata pe londestudio.com.

comunicat de presa

Toamna ofera o noua sansa sa fii tot ceea ce ti-ai propus si ai nevoie de tinute memorabile care sa iti sublinieze curajul si puterea feminitatii. Cand austeritatea militara intalneste delicatetea pieselor romantice, naste o colectie irezistibila a brandului Londe Studio pe care trebuie sa o descoperi. Lasa-te cucerita de piesele clasice, versatile ale acestei colectii, piese create avand diverse detalii din zona military si nu numai, croite pentru a pune in valoare silueta.

Combat-à-porter

Rochii si camasi kaki, pantaloni de inspiratie cargo ce pot fi asortati la orice tinuta si o supra-doza de indrazneala - designerul Stefana Ludusan rafineaza stilul military in linii simple pentru o moda a strazii absolut dezarmanta.

Floarea pasiunii

Printul floral cu iz de toamna adauga putina drama intr-un romantism studiat pentru a seduce prin simplitate si eleganta. Adevarata pasiune pentru moda sta in abilitatea de a alege materiale delicate pentru a exprima forta feminina. Alege rochii din materiale fluide ce alungesc silueta si poarta-le cu sneakers ziua si tocuri ametitoare dupa apusul soarelui.

Citește și:

Back to black

Nu exista loc in dressing pentru alegeri gresite. Londë Studio propune o intoarcere nostalgica la cea mai iubita culoare din toate timpurile - negrul si o indulceste prin croieli si

transparente studiate pentru a fi senzuale, fara a depasi limita pudorii. Topul si rochia lunga

sunt cea mai buna alegere pentru a provoca pasiuni la un eveniment formal. Pentru zi, bluza

ce lasa umarul la vedere si pantalonii evazati sunt cele doua arme impecabile ce vor scoate

din anonimat orice tinuta mult timp de acum inainte.

Power dressing

Londë Studio adapteaza pentru tine una dintre cele mai longevive tendinte – piesele de inspiratie masculina- gasind un echilibru intre senzualitate, confort si putin umor: in completarea unei tinute structurate military, piesele realizate din materiale a caror transparenta invaluie trupul aduc o nota de vulnerabilitate, fragilitate si efemeritate feminina .

Citește și:

Descopera colectiile Londë Studio in editie limitata pe londestudio.com.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.