Setari Cookie-uri

Levi’s x Hello Kitty colaborarea ce dă un twist adorabil item-urilor clasice Levi’s pentru colecția de toamnă-iarnă 2019

Croită după estetica stilului de stradă, colecția cuprinde numeroase item-uri: tricouri, top-uri, hanorace sau piese din denim, toate cu popularul caracter japonez.

comunicat de presa

De mai bine de jumătate de secol, Hello Kitty® ocupă un loc important în cultura pop. Nu doar pentru faptul că este unul dintre cele mai iubite personaje, dar și pentru faptul că este ironică, nostalgică și o emblemă culturală cool, neclintită de-a lungul timpului. Din acest motiv, cu ocazia aniversării a 45 de ani a celebrului personaj, Levi’s® și-a unit forțele cu compania mama Sanrio și au create o colecție ediție limitată Levi’s® x Hello Kitty® pentru fete și femei. “Hello Kitty® x Levi’s®? Cred că vom avea nevoie de un nou cuvânt pentru adorabil”, spune Jonathan Cheung, SVP Inovație și Design de la Levi’s®.

Croită după estetica stilului de stradă, colecția cuprinde numeroase item-uri: tricouri, top-uri, hanorace sau piese din denim, toate cu popularul caracter japonez. Hanoracul Unbasic cu logo Hello Kitty® sau diversele accesorii cool: șepci sau borsete, aduc în atenție, pe lângă celebrul personaj și gașca sa de prieteni care apare în partea de sus a celebrului logo Levi’s® Batwing sau pe numeroase accesorii.

Citește și:

Levi’s® și Hello Kitty®, aceste două embleme culturale puternice, oferă un puternic impact emoțional. Astfel că, se creează o conexiune personală intensă, dar și o stare de nostalgie. Ceea ce face ca parteneriatul să fie unul perfect. Două branduri preferate care își unesc forțele pentru a crea ceva cu totul nou.

“Hello Kitty® și Levi’s® sunt două branduri globale de lifestyle cu un impact puternic în cultură și modă,” afirmă Maureen Bergmueller, Sr. Vice-Președinte al departamentului de Marketing și Brand Management, Sanrio,Inc. “Colecția noastră în ediție limitată unește imeaginea lui Hello Kitty’s® cu stilul emblematic Levi’s®, oferind un twist adorabil item-urilor clasice. Suntem încântați de parteneriatul cu Levi’s® pentru această mult-râvnită colecție și pentru faptul că vom sărbători cu stil cea de-a 45 a aniversare Hello Kitty®.”

Citește și:

Colecția Levi’s® x Hello Kitty® este disponibilă în magazinul flagship Levi’s® din Afi Cotroceni.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.