Setari Cookie-uri

Stefanel sărbătorește 60 de ani cu o colecție aniversară statement

Diverse și splendide, imaginile din album redau operele unora dintre cei mai cunoscuți arhitecți locali, cum ar fi Gio Ponti și Piero Portaluppi, și oglindesc perfect ADN-ul orașului, cu toate volutele arhitectonice.

comunicat de presa

Stefanel marchează 60 de ani de istorie a brandului cu o colecție aniversară inspirată din epoca de aur a interioarelor opulente, având ca punct de referință celebrul album “Ingressi di Milano”, al fotografului Karl Kolbitz, ce reunește 144 de imagini cu cele mai elegante holuri și intrări din clădiri milaneze somptuoase, dintre 1920-1970.

Diverse și splendide, imaginile din album redau operele unora dintre cei mai cunoscuți arhitecți locali, cum ar fi Gio Ponti și Piero Portaluppi, și oglindesc perfect ADN-ul orașului, cu toate volutele arhitectonice.

Modelele și culorile folosite în noua colecție sunt derivate din materialele bogate care se regăsesc în aceste interioare ample, ceramică, alamă, marmură, lemn de nuc, toate în nuanțe ruginii, arămii, roșu burgundy, verde smarald, echilibrate estetic de tușe feminine de roz prăfos, albastru foarte pal, crem vintage, ușor energizate de un verde lime foarte acid.

Citește și:

Texturile și aplicațiile, una dintre mărcile brandului iconic, continuă să fie prezente și în noua colecție, înnobilând fiecare piesă, fie că este din lână italienească, cașmir, lână de alpacă, mohair, mătase sau bumbac. Semnătura cheie a noii colecții sunt, cu siguranță, texturile croșetate, emblema Stefanel, de data aceasta puse în evidență de pantalonii lejeri de piele.

Croiala este o aluzie la siluetele anilor ’60 și ’70, când brandul Stefanel prindea viață și devenea cunoscut. Mânecile suflecate, rochiile moderne, pantalonii evazați lungi sau medii, cutele plisate și cardiganele lungi mulate pe corp sunt doar câteva dintre piesele cheie ale colecției de toamnă/iarnă.

Sezonul debutează cu mixuri inspirate de elemente sport cu piese retro care au efect autentic și modern. Jachete elegante din bumbac cu tiv dublu, trenciuri, haine din tweed revigorate de un tiv vizibil, tunici tricotate, cămăși rochii și imprimeuri de inspirație geometrică, toate dau viață noii colecții. Piesele statement sunt rochiile lejere tricotate în nuanțe de ruginiu și negru, fustele crep din bumbac și seturile de tricouri polo și amuzantele graffiti-uri cu ochi și buze imprimate în negru sau crem vintage.

Citește și:

    Un element diferențiator sunt imprimeurile tricotate din jacquard, inspirate din interioarele milaneze, alături de rochiile plisate în tonuri de roz prăfuit, stilizate cu șnururi și funde ample. Cămașa supradimensionată din mohair cu model în carouri, stilizată cu inserții metalice inspirate din piesele retro de mobilier, este preferata echipei de stiliști, mai ales în combinație cu pantalonii evazați din denim în nuanțe de albastru vintage.

    Elemente esențiale

    Noua colecție include și un mic ghid de piese esențiale, cum ar fi: bluze din vâscoză tricotate pentru întreg anul, tricouri din bumbac, fuste din poplin, veste și tricouri din mătase, cardigane de exterior dublu tricotate și piese office din crep fluid și bumbac stretch. Piesele esențiale sunt cele pe care te poți baza oricând, de calitate superioară, potrivite pe orice fel de vreme și cu detalii elegante.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      8 Octombrie 2019
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.