Setari Cookie-uri

Ținute chic pentru această iarnă

Vine, vine... cine? Iarna, desigur! Cu sărbători, colinde, zile petrecute pe pârtie și seri în jurul focului. Vrei să te bucuri de magia acestui anotimp în cel mai chic mod? Nimic mai simplu! 

Vine, vine... cine? Iarna, desigur! Cu sărbători, colinde, zile petrecute pe pârtie și seri în jurul focului. Vrei să te bucuri de magia acestui anotimp în cel mai chic mod? Nimic mai simplu!

Se spune că moda are darul să îți schimbe starea de spirit. Există haine pentru birou, haine pentru întâlnirile importante, haine pentru vacanțele lungi pe o plajă exotică, sau pentru drumeții palpitante prin cei mai înalți munți. Există o ținută, un accesoriu și o pereche de pantofi care să te facă să simți că ești unde trebuie.

Este și cazul articolelor vestimentare propuse de colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă pentru Femei, ideală pentru acel moment din an când vrei să te relaxezi, dar să fii în continuare chic.

Aceasta este inspirată de ciocnirea conștientă dintre funcție și patrimoniu, fuzionând mai multe elemente sustenabile cu un caracter practic. Țesăturile inovative se află în centrul colecției, cu jeans și pantaloni din flanel realizați cu ajutorul TH Flex, și puloverele reimaginate din lână de lux ușor de spălat.

Citește și:

Nici eleganța nu este lăsată la urmă. Din contră! Rochii și fuste feminine imprimate cu monograma TH sunt combinate cu tricotaje în culori contrastante pentru o siluetă neașteptată. Împrimeuri tip Paisley, Prince of Wales și alte modele ornamentale adaugă o notă îndrăzneață colecției, în timp ce tonurile neutre și paleta de culori reprezentativă a brandului – roșu, alb, albastru – contrastează cu inserții vibrante de verde, portocaliu și roz, pentru ținute ideale în seara de Crăciun.

O colecție ideală pentru un final de an plin de aventuri și surprize, un final de an chic!

*Colecția TOMMY HILFIGER pentru Femei Toamnă-Iarnă 2019 este disponibilă în România, în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.