Setari Cookie-uri

ECCO a implementat primul concept de magazin Prime în România

Pentru că stilul se îmbină întotdeauna cu pasiunea și confortul, ECCO a deschis porțile primului magazin Prime, în Promenada, București. 

comunicat de presa

Conceptul Prime înseamnă, în primul rând, un stil care respectă valorile ECCO, pentru că, încă din 1963, brand-ul ECCO și-a propus să depășească barierele în materie de încălțăminte, prin materiile Prime și tehnologiile pe care le folosește, atunci când vine vorba de calitate, confort și inovație.

Un nou look in stil Scandinav

În ultima lună, magazinul ECCO din Promenada a trecut printr-un refitting total, care a avut ca punct de inspirație moștenirea daneză a brand-ului, care se îmbină cu elementele de design scandinav, simple și elegante.

Magazinul este primul dintr-o serie de surprize pe care ECCO le pregătește pentru clienții săi, următorul pe listă fiind ECCO Afi Brașov, care se va bucura de același concept Prime și urmează să fie deschis în 1.05.2020.

Ne bucurăm că putem să implementăm în România un nou tip de magazin - ECCO Prime. ECCO s-a remarcat și diferențiat întotdeauna prin inovatie, calitate și mai ales confort. Noul look Prime pe care magazinul l-a adoptat se identifică, în special, cu valorile pe care brand-ul le are și le-a avut de-a lungul timpului. Ne dorim ca oamenii să vină în magazinele noastre și să se bucure de întreaga experiență ECCO.” - Victor Tighinean, director general ECCO România.

Mobilierul minimalist, bazat pe conceptul ECCO Prime, respectă un stil natural, scandinav, care se potrivește foarte mult cu stilul pantofilor ECCO și împreună creează o atmosferă primitoare, specifică brand-ului.

Conceptul Prime este creat special pentru locații premium și oferă cea mai mare parte din colecția ECCO pe plan local, în care, ca de obicei, pielea de înaltă calitate și confortul sunt highlight-ul principal.

Vă așteptăm în magazine!

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.