Setari Cookie-uri

Top 5 ținute moderne, la care să porți adidași albi

De regulă, este destul de dificil să găsești o pereche de pantofi sport care să meargă bine cu mai multe ținute, însă adidașii albi sunt extrem de versatili.

Poți alege o pereche de pantofi sport albi, marca adidas, care pot fi combinați cu orice, de la jeanși și fuste, până la outfituri office, all black. Descoperă cele mai populare ținute la care să asortezi adidașii albi, din rândurile de mai jos!

Adidași albi, jeanși și cămașă

Una dintre combinațiile clasice pe care le poți forma cu ajutorul adidașilor albi implică jeanșii și o cămașă, pentru un stil sporty-chic, fără cusur! Nu știi cu ce să te îmbraci pentru o plimbare în oraș? Alege jeanși simpli sau cu tăieturi discrete, o cămașă în carouri și adidași albi și ai ținuta ideală! Poți adăuga câteva accesorii feminine, precum o geantă minimalistă sau bijuterii din metal prețios, care te scot din anonimat. În acest fel, obții un outfit relaxat, dar chic, pe care îl poți purta în fiecare zi!

Citește și:

Adidași albi și fuste creion

Un outfit ideal de streetstyle poate fi compus dintr-o pereche de adidași albi, cu șiret, o fustă creion și un tricou. Dacă, până acum, nu te-ai gândit să porți adidașii albi clasici cu o fustă creion, moda de stradă îți sugerează această alăturare, pentru a înlocui pantofii stiletto sau balerinii cu încălțăminte și mai comodă. Pentru că în modă totul este permis, adidașii albi oferă un plus de personalitate și un aer urban lookului tău. Această ținută poate fi purtată și la birou și pentru ieșiri în oraș, încălțămintea sport fiind integrată cu succes și în ținutele office.

Adidași albi și rochii cu imprimeu

Dacă nu porți tocuri, dar vrei o ținută feminină și delicată, combină adidașii albi, cu texturi din piele, cu o rochie vaporoasă, cu imprimeu floral. În acest fel, vei forma o ținută perfectă pentru primăvară, compusă din piese vestimentare versatile și diafane. Cum albul este o non-culoare, încălțămintea sport se potrivește și cu articole cu motive romantice, păstrând o notă feminină. La fel de indicate sunt și fustele plisate, rochiile diafane și articolele din dantelă cu imprimeuri feminine, care dau naștere unei ținute relaxate și cochete.

Citește și:

Adidași albi și pantaloni din piele

Vrei să compui o ținută cu influențe rock? Poartă o pereche de adidași sport albi alături de piese reprezentative pentru stilul rock, precum pantalonii sau jachetele din piele. Include și un tricou negru sau o maleta pe gât, pentru un look îndrăzneț. Nu uita să adaugi și un rucsac, în care să ții obiectele necesare pe timpul zilei. Această ținută este potrivită pentru petreceri, concerte sau doar o simplă ieșire în oraș.

Adidași albi și articole din mătase

Prea frig pentru pantofi stiletto, dar prea cald pentru cizme peste genunchi sau botine? Adidașii albi te scot din impas! Poartă-i cu încredere alături de piese cu accent glam, din mătase sau alte materiale delicate, ori cu un costum de inspirație office, pentru un cocktail look de excepție!

Citește și:

Atunci când alegi adidași albi, achiziționează unii de bună calitate, pe care-i poți alătura oricărei ținute. Nu știi cum să porți adidașii albi? Ține cont de aceste ținute moderne de damă cu adidași albi!

Featured foto: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.