Setari Cookie-uri

Preferatele noastre: 20 de rochii de vară MINUNATE

Vremea caldă își intră în drepturi și, odată cu ea, sezonul rochițelor de vara. 

Am selectat pentru voi cele mai iubite modele de rochii pentru această vara, pentru a va înveseli zilele și plimbările lungi la ceas de seară.

Rochițe de vară din bumbac

Rochiță de vară bumbac, cu nasturi și buzunare

Bumbacul este un material minunat pentru vară, care permite pielii să respire și în care te vei simți confortabil. Această rochiță într-un cloș nu foarte amplu face parte din colecția Only. Este perfectă pentru zilele călduroase de vară, fiind în același timp și foarte chic și feminină. Dispune de două buzunare cochete în care îți poți înfunda cu încredere mâinile, de nasturi dispuși vertical, și de două bretele care expun în mod grațios umerii. Decolteul este ușor în V.

Rochia de bumbac este disponibilă aici.

Citește și:

Rochie de vară din bumbac, cu imprimeu vegetal

Evident că din garderoba verii nu pot lipsi rochiile cu imprimeuri, iar dacă sunt și florale sau inspirate din natură și lumea vegetală, cu atât mai bine. Exuberanța verii se va regăsi și în ținuta noastră. Această rochiță este vaporoasă și lejeră, cu un imprimeu ananas superb, și se laudă cu două mari atuuri: are și bretele care o susțin, dar are și umerii căzuți, ceea ce îi conferă un aer exotic și jucăuș. Rochia face parte din colecția Twinset, iar atât materialul rochiei, cât și căptușeala, sunt 100% din bumbac.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.