Setari Cookie-uri

3, 2, 1 … Let’s Summer cu Modivo

Sete de soare? Modivo ne duce cu gândul la vacanță și ne încurajează să petrecem zile lungi de vară și nopți calde, înconjurați de natură.

comunicat de presa

Noua sesiune de fotografii climatice care promovează campania Let's Summer este inspirată din grădina exotică. Citricele suculente, exploziile de culori și motivele florale ne încurajează să profităm de o odihnă pe îndelete, să ne lăsăm purtați de farmecul verii și să ne bucurăm de moment. Pe Modivo.ro vei găsi aproape 60.000 de produse atent selectate de la mărci premium, cum ar fi: Tommy Hilfiger, Pinko, Versace Jeans Couture, Michael Kors, Liu Jo, Twinset, Elisabetta Franchi și Calvin Klein.

După câteva luni de lockdown, am stăpânit arta stilizării confortabile. Pantalonii de tipul leggings, treningurile moi și pijamale din bumbac au devenit seturi obligatorii. Dar, pe măsură ce temperatura crește și cu vacanțele din ce în ce mai apropiate, polarul, lână și flanela merită schimbate cu ceva mai ușor. Pe modivo.ro vei găsi tot ce ai nevoie pentru o garderobă de vară. Rolul principal îl joacă costumele din in, rochiile cu diverse imprimeuri, gențile de vacanță practice și încăpătoare, costumele de baie și accesoriile expresive care te vor ajuta să fii în pas cu ultimele tendințe de modă.

Citește și:

Încă nu știm cum ne vom petrece vacanța anul acesta. Cu siguranță merită să petrecem mai mult timp în afara orașului și să descoperim colțurile frumoase ale României. Ce să împachetezi într-o valiză? O cămașă de in, un top mulat, o poșetă colorată, un slip dress într-o nuanță pastelată, șlapi din piele, ochelari de soare și o geacă bomber.

După o perioadă de izolare în casă, plăcerile aparent obișnuite, cum ar fi întâlnirea cu prietenii în beach bar-urile urbane, sorbirea leneșă a unui cappuccino într-o cafenea sau mersul la birou devin un eveniment important al zilei. Ne fac să ne dorim să ne jucăm din nou cu moda și să purtăm articole vestimentare unice. Îți recomandăm să te bazezi pe elemente clasice și sigure pe care le vei putea refolosi în mai multe sezoane. Îți propunem un look de vară compus din: pantaloni scurți tip bermude și un sacou de vară. Este o propunere elegantă în care te vei simți stilată în timp ce lucrezi acasă, în pas cu moda la birou și elegantă la o plimbare. Important, acest look poate fi interpretat în mai multe moduri. Înlocuiește pur și simplu tricoul cu un top din mătase, pantofii mules cu tocuri înalte și ținuta își va schimba caracterul.

Citește și:

Sezonul acesta folosim costumul de baie în stilizări de zi cu zi. Completează outfitul cu pantaloni scurți și un sacou și vei avea un look feminin. Din colecția Modivo nu lipsesc rochiile, în special cele cu imprimeuri florale și cu elemente metalice. După domnia articolelor basic, este momentul pentru un efect blink! Ne bazăm, de asemenea, pe pantaloni scurți și fuste din denim, precum și fuste maxi decupate. Îți recomandăm să optezi și pentru un sacou într-o nuanță pastelată, care va arăta bine alături de o pereche de pantaloni cu talie înaltă – un look pentru diverse ocazii.

Anul acesta, merită să faci cumpărături bine gândite și să te bazezi pe articole vestimentare clasice și atemporale. Pe modivo.ro vei găsi moda care reflectă cele mai importante tendințe, te încurajează să îți creezi propria imagine și să urmezi stilul nostru de viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.