Setari Cookie-uri

Rochia midi: 4 combinații stylish pentru acest sezon

O piesă indispensabilă din dressingul unei femei este rochia midi, vedeta sezonului cald și nu numai. Rochia midi se oprește la aproximativ 10 cm după genunchi și reprezintă un articol vestimentar feminin și elegant, care poate fi folosit atât la locul de muncă, cât și în timpul liber.

Din fericire, rochiile midi se potrivesc oricărui stil vestimentar și oricărei siluete, deoarece pun în evidență corpul. În plus, se asortează cu aproape orice tip de încălțăminte. Descoperă care sunt cele mai cool combinații pe care le poți face în acest sezon, cu ajutorul unei simple rochii midi:

Rochie midi din bumbac și pantofi sport

Dacă vrei să optezi pentru o variantă casual a rochiilor midi, poți alege un model din bumbac, în culori neutre sau cu dungi marinărești. O astfel de rochie midi poate fi purtată cu perechea preferată de adidași, pentru un look relaxat, ideal pentru ieșirile cu prietenii. Alege sneakerși New Balance, care se potrivesc de minune cu rochiile midi din bumbac și îți asigură confortul pe toată durata zilei.

Pentru a întregi acest outfit, poartă o geantă în bandulieră, coafează-ți părul lejer și nu uita de ochelarii de soare, care au atât rol stilistic, cât și de protecție.

Citește și:

Rochie midi plisată și sandale elegante

Ai fost invitată la o petrecere de tip cocktail? Ai nevoie de un outfit elegant și rafinat, care să te scoată în evidență. Optează pentru o rochie midi, plisată, la care să asortezi o pereche de sandale elegante, cu barete și toc înalt.

Completează ținuta cu bijuterii aurii sau argintii și o geantă plic. Machiajul poate să fie mai îndrăzneț decât în timpul zilei, iar coafura trebuie să-ți scoată în evidență trăsăturile feței.

Rochie midi asimetrică și pantofi stiletto

La fel de potrivită este și rochia midi, asimetrică, la modă de câteva sezoane. Acest model este prezent pe cele mai mari podiumuri de modă, din care te poți inspira. Alege o rochie midi în culoarea preferată și asorteaz-o cu o pereche de pantofi stiletto, cu toc mic.

Citește și:

În acest fel, obții o ținută clasică, elegantă și comodă, perfectă atât pentru evenimentele de zi, cât și pentru cele de seară.

Rochie midi cu print și balerini

Ai plănuit o mică plimbare în parc, alături de cei dragi? Ai nevoie de un outfit comod, care să-ți ofere libertate de mișcare. Lasă deoparte blugii și poartă o rochie midi, alături de o pereche de balerini, care îți permit să te miști în voie.

Pentru un plus de originalitate, alege un model de rochie midi cu buline, print animal sau print de șarpe, care arată impecabil alături de balerini simpli, negri. Dacă nu te simți confortabil în balerini, asociază rochia midi cu espadrile ușoare din pânză.

Rochia midi nu trebuie să-ți lipsească din garderobă! Găsești zeci de modele care să-ți pună corpul în evidență, în funcție de material, croială și culoare, dintre care să-l alegi pe cel potrivit. Indiferent dacă optezi pentru o rochie midi din bumbac, o rochie asimetrică sau un model elegant, vei obține o ținută impecabilă.

Citește și:

Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.