Setari Cookie-uri

6 trucuri vestimentare pe care femeile cu forme ar trebui să le știe

De cele mai multe ori, femeile cu forme au probleme în alegerea articolelor vestimentare potrivite și a încălțărilor care să le pună în evidență. Totuși, cu ajutorul unor trucuri vestimentare utile, persoanele cu forme sunt capabile să ascundă kilograme în plus și să fie îmbrăcate corect, indiferent de eveniment.

Vrei să știi ce piese ți se potrivesc și ce ar trebui să eviți în această situație? Ține cont de recomandările noastre, din articolul de mai jos!

Alege cu atenție piesele vestimentare

Poți să fii sexy și atrăgătoare indiferent de forma corpului. Totuși, trebuie să știi ce poți să dezgolesti și ce păstrezi ascuns privirilor. Este indicat să alegi o singură parte a corpului pe care să o pui în evidență.

Dacă vrei să-ți arăți picioarele, rămâi acoperită în partea de sus a corpului. În cazul în care te axezi pe decolteu, nu-ți dezgoli picioarele. Găsești rochii xxl pe dyfashion, cu ajutorul cărora poți compune ținute impecabile, care să-ți contureze armonios silueta.

Optează pentru pantofii potriviți

Dacă îți găsești cu greu pantofi, poți opta pentru modele la comandă, care să fie special create pentru picioarele tale. Indiferent de forma corpului, cei avea încălțăminte care să-ți vină frumos în picior și să subțieze silueta.

Citește și:

Vrei să creezi impresia că ești mai înaltă și mai suplă? Poartă o pereche de pantofi cu toc și cu vârf ascuțit, care vor face minuni pentru look-ul tău. Evită încălțămintea care are baretă pe gleznă, deoarece taie piciorul și te face să pari mai scundă și mai plinuță. Un alt truc care face minuni pentru siluetă? Pantofii de culoarea pielii! Fie că alegi sandale sau pantofi bej sau nude, acest truc face picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.

Poartă lenjerie modelatoare

Nu este nicio rușine să porți lenjerie modelatoare pe sub haine! Chiar și cele mai mari vedete o fac, deși au o siluetă de invidiat. Scopul lenjeriei modelatoare este acela de a ascunde defectele mici sau mari, care fac ca hainele să nu arate bine pe tine, precum colăceii sau abdomenul pronunțat.

Îți dorești să porți o rochie strâmtă? Poartă pe dedesubt lenjerie modelatoare, care are rolul de a masca coapsele sau abdomenul. Desigur, nu este recomandat să alegi o măsură prea mică pentru lenjeria modelatoare, pentru că te va strânge și te vei simți incomod.

Citește și:

Poartă outfituri monocrome

Ai zile în care nu vrei să-ți pui în evidență formele? Optează pentru outfituri în aceeași culoare, precum negrul, care te ajută să pari instant mai slabă. Acest truc funcționează, în special dacă alegi o culoare închisă.

Ți se pare plictisitor să te îmbraci din cap până-n picioare în aceeași nuanță? Alege haine în nuanțe pastelate, atâta timp cât te simți confortabil și-ți pun în evidență silueta.

Include curele în ținutele tale

Pentru orice femeie cu forme care se îmbracă în tunici sau topuri vaporoase, este necesar ca aceste articole să fie accesorizate cu o curea subțire. Modelele de curele prea late nu vor armoniza silueta, întrucât îți taie câțiva centimetri din înălțime.

Citește și:

Ce haine porți și ce articole eviți?

Nu în ultimul rând, trebuie să analizezi cu atenție ce articole deții în garderobă. Atunci când ai forme, nu îți sunt de folos hainele care oferă senzația de supradimensionat. Evită hainele voluminoase, fustele mini și poartă articole vestimentare cu guler în V sau haine care au menirea să subțieze.

La fel de potrivite sunt și hainele în nuanțe mai reci, care pot ascunde câteva kilograme. Corsetele modelatoarele subțiază vizibil talia, în timp ce fustele creion reprezintă varianta ideală pentru o prezență elegantă, cu stil.

Acestea sunt trucurile pe care trebuie să le știi dacă ești o femeie cu forme, astfel încât să porți ținute fără cusur, zi de zi.

Featured foto by Yulia Grigoryeva via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.