Setari Cookie-uri

Brandul Medicine, marcă proprie ANSWEAR, lansează noua colecție Toamnă-Iarnă 2020

Colecția de Toamnă-Iarnă 2020 a brandului Medicine, ce poate fi descoperită pe ANSWEAR.ro, vine ca o continuare firească a sezonului estival, pentru ca mai apoi să ne introducă suav în atmosfera iernii.

comunicat de presa

În colecția dedicată noului sezon, Medicine, marcă proprie ANSWEAR, ne încurajează să ne ascultăm pe noi și să ne ascultăm vocea interioară. Să încetinim, să ne liniștim și să vorbim cu noi înșine ca și cu cel mai bun prieten.

În viața ocupată și provocatoare de zi cu zi, nenumărate forțe, atât externe cât și interne, luptă pentru atenția noastră. Multe voci, emoții, opinii, acțiuni și comportamente, precum și aspirații, nevoi, dorințe și credințe, deseori contradictorii și frustrante.

Toamna și Iarna sunt momente pentru reflecție, reverie senină și o oportunitate de dezvoltare. Brandul Medicine ne propune să găsim bogăția de arome, culori și parfumuri pe care le oferă aceste anotimpuri. Este doar o aparență că totul se duce în acest timp, când de fapt este un timp alocat consolidării și regenerării.

Citește și:

Pentru Medicine, fashion-ul înseamnă mai mult decât doar haine și accesorii. Cu ajutorul modei și ascultându-ne vocea interioară, corpul și intuiția, nu facem decât să ne exprimăm într-un mod autentic. Să avem încredere în noi înșine! este îndemnul Medicine.

  • Colecția Medicine pentru femei

Colecția de toamnă începe cu o paletă de culori pline de prospețime, care va prelungi vara. Rochiile și fustele vor fi decorate cu imprimeuri originale, iar trench-urile clasice și jachetele vor fi în versiuni mari, oversized. Tendința mânecilor bufante va domina aproape întreaga gamă vestimentară pentru femei. Venirea toamnei nu poate începe fără denim, devenit deja de ani de zile un clasic al fashion-ului. Pantalonii, cămășile și jachetele vor avea diverse stiluri și culori.

Citește și:

Edițiile ulterioare ale colecției Medicine ne vor introduce încet în aura magică a iernii. Puloverele împletite, realizate în culori pastelate, ne vor încălzi în zilele friguroase de iarnă, iar rochiile și fustele lungi, evazate, vor veni perfect pe sub paltoane și jachete. Paleta de culori va include atât culorile atemporale alb și negru, cât și nuanțele pastelate, deschise: bej, roz și mentă. Și iubitoarele de nuanțe puternice, contrastante, vor descoperi nenumărate piese pe placul lor în noua colecție AW20, ce va cuprinde de asemenea printuri clasice și accente artistice.

  • Colecția Medicine pentru bărbați

Versiunea masculină a colecției va fi dominată de grafică și va fi inspirată din stilul retro al anilor 80 și 90. În cadrul acesteia se vor regăsi motivele unor gravuri vechi, ornamente estice sau motive din lumea faunei și florei. În acest sezon, trendul pentru bărbați în materie de fashion va fi marcat de confort. Bărbații vor găsi cel puțin câteva ocazii pentru a-și sublinia încrederea în sine cu haine originale, distinctive, dar în același timp confortabile și universale și, prin urmare, potrivite pentru diverse ocazii și evenimente. Pe de-o parte, noul sezon va fi confortabil, elegant și clasic din punct de vedere vestimentar: jachete, pantaloni și veste, blugi drepți și cămăși în culori precum albastru, bleumarin, vișiniu și bej caramel. Pe de altă parte, va fi util și practic: pantaloni de tipul cargo, cămăși mai groase cu buzunare, accesorii masive, iar culorile predominante vor fi verde închis, kaki și albastru.

Citește și:

Denimul atemporal va include diferite croieli, texturi și nuanțe - de la albastru clasic la gri prespălat sau albastru marmorat. În acest sezon Medicine se concentrează pe stilul eclectic casual, în care fiecare va găsi ceva pentru el. Se vor purta jachetele și paltoanele elegante, cu imprimeuri clasice, puloverele călduroase, jachetele scurte, pantalonii eleganti și, desigur, denimul.

În sezonul Toamnă/Iarnă 2020, Medicine by ANSWEAR surprinde printr-o gamă variată de articole vestimentare pentru femeile și bărbații care apreciază pasiunea, creativitatea și confortul.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.