Setari Cookie-uri

Genți de autor și bijuterii inspirate din arhitectura naturii la Kudika IarmaROc

Susținem și promovăm micii antreprenori români!

În această săptămâna, în Kudika IarmaROc au intrat două noi afaceri românești autentice în care Ruxandra Papa (Mirabilis Art Jewelry) și Sorin Papa (Leather Forever) au investit timp și mai ales, suflet.

Mirabilis Art Jewelry

Sunt artist plastic profesionist, absolventă a Facultății de Arte Plastice „N. Grigorescu”, membru UAP și Master of Fine Arts, ne-a povestit Ruxandra Papa.

În afară profesiei mele, cea de pictor, sunt și creator de bijuterii.

În creațiile mele combin diferite materiale, cum ar fi pietre semiprețioase, pietre prețioase, antichități, frunze aurite, argintate, etc.

Desenez și creez forme pentru a fi ulterior turnate sau modelate din metal, urmând să le folosesc pentru a da viață unei bijuterii, pentru a le combina apoi cu pietre și alte elemente și astfel se nasc noi bijuterii, niciodată la fel.

Citește și:

Sursele inspirației sunt multe și se schimbă permanent. Singură constantă: natura, care îmi dă cele mai multe componente dintr-o bijuterie și este infinită.

Creațiile mele spun povești. Am amestecat timpul și culturile, căutând o armonie. Am captat energia cosmosului, pe care o transform constant în creație.

Îmi place varietatea, tocmai de aceea creez piese unice, pentru că fiecare femeie își dorește să fie unică.

Folosesc pietre provenite din locuri cu povești, cu timpul înglobat în ele și cu lumina difuzată prin fațete, pietre în care epocile și-au pus culoare, strălucire și sclipiri.

Sunt bijuterii de artă, create de un artist, pentru care culoarea primează.
Pot fi purtate că bijuterii unice, sau în combinații echilibrate cromatic, sunt bijuterii de vară, de seară, de zi, sau pot da culoare oricărui moment, sunt decorative și au efecte benefice.

Citește și:

Descoperă bijuteriile Mirabilis Art Jewelry.

Sorin Popa Leather Forever

Pasiunea pentru obiectele din piele datează de peste 30 de ani.

Îmi place să lucrez cu piele de cea mai bună calitate, pe care o transpun în obiecte cum ar fi genți, borsete, tocuri de ochelari, port carduri, suporturi de țigări și trabuce, etc.

Pielea este vopsită și cusută manual.

Sunt genți de autor, unicate.

Gențile și celelalte obiecte din piele doresc să aducă în prim plan luxul neostentativ.

Mă adresez unui public care își dorește ceva diferit de tot ceea ce se găsește pe piață, atât din punct de vedere al formei, dar mai ales din punct de vedere al calității.

Creația nu-și propune doar fascinația modei, care este oricum foarte importantă, ci este o permanentă căutare și combinare între ideea care apare odată cu inspirația și iubirea pentru obiectul bine făcut, fascinaţia pentru materiale frumoase, speciale și originale.

Citește și:

Toate obiectele sunt unicate, pentru că fiecare om este unic și îmi propun să păstrez ideea de UNIC, inclusiv prin accesorii. - Sorin Papa, artist profesionist, membru UAP, secția Design.

Descoperă gențile semnate Sorin Papa.

Dacă ai o afacere mică pe care vrei să o promovezi în Kudika IarmaROc, trimite un mail la adresa carmen.olteanu@kudika.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.