Setari Cookie-uri

Albastrul, galbenul și culorile neutre sunt în topul preferințelor din Toamna 2020

Sustenabilitatea este direcția principală către care se îndreaptă brandurile din fashion, tot mai multe dintre acestea încercând să găsească strategii și modalități de reducere a poluării și risipei și de a se alinia la noile tendințe, ca de exemplu retailerul online Remix Second Hand & Outlet.

comunicat de presa

Toamna aceasta urmează ritmul stabilit în ultimele sezoane, așadar și în sezonul actual accentul se pune din cel în ce mai mult pe îmbrăcăminte și accesorii clasice, minimaliste, dar de foarte bună calitate, ca cele de pe Remixshop.com. Piesele vestimentare care trec testul timpului și pot fi purtate cu încredere și succes de-a lungul mai multor sezoane sunt cele care ocupă locul fruntaș în topul tendințelor în fashion.

Culorile sunt cele care aduc noutatea în această toamnă. Roșul intens, bejul, maroul, galbenul intens, albastrul închis și bleumarinul sunt nuanțele care marchează ținutele vestimentare din toamna anului 2020. De asemenea, culorile neutre se remarcă în outfit-urile din acest sezon: bej, cafeniu, ciocolatiu, maro, sau camel, nuanțe ce oferă eleganță și feminitate.

Citește și:

Puloverele, jachetele, cardiganele și vestele tricotate supradimensionate vor fi alegerea multor iubitori de fashion în zilele răcoroase de toamnă. Un alt trend al acestui sezon îl reprezintă mânecile bufante inspirate din istorie, din tablourile cu reginele din perioada Renașterii, dar și din natură, de la frunzele copacilor și aripile păsărilor.

Catifeaua clasică revine în preferințe, fie că ne referim la fuste și rochii mini sau midi. Pe Remixshop.com, unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa care promovează moda responsabilă, veți descoperi mii de piese și accesorii vestimentare outlet și second hand pentru toamnă, în acord cu moda sustenabilă.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.