Setari Cookie-uri

6 moduri în care poți purta cizmele UGG

Iată cum poți să porți cizmele UGG în combinații moderne, care te vor face să te simți nu doar confortabil, ci și la modă.

Când vine vorba despre cizme de iarnă, primele care ne vin în minte sunt clasicele modele UGG. Renumitul brand australian este sinonim cu confortul. Multe femei se feresc însă de acest tip de încălțări, pentru că nu știu cum să le combine în ținute cu stil. Dacă și tu te numeri printre ele, îți venim în ajutor.

Iată cum poți să porți cizmele UGG în combinații moderne, care te vor face să te simți nu doar confortabil, ci și la modă.

  1. Cizme UGG cu pantaloni lucioși

Aceste cizme de iarnă îmblănite merg foarte bine cu o pereche de pantaloni cu aspect lucios. Alege cizme UGG într-o culoare închisă, bleumarin sau negru, și combină-le cu jeanși negri lucioși, strânși pe picior, cu talie medie sau chiar înaltă. În partea de sus a corpului, poartă un pulover bej sau alb, pe care îl poți băga ușor în pantaloni, în partea din față. Completează ținuta cu o jachetă de culoare închisă, o eșarfă cu model geometric, stil Burberry, și o pălărie asortată cu fularul. Poți accesoriza această combinație cu o geantă tip tote, din piele, cu toarte mari.

Citește și:
  1. Cizme UGG și mom jeans

Modelul de blugi largi, cu talie înaltă și margini răsucite deasupra gleznei se potrivește perfect cu cizmele UGG joase, până la gleznă. Poți alege o pereche de cizme de culoarea cafelei cu lapte, blugi într-o nuanță deschisă, o bluză cu guler pe gât și un pulover asimetric, deschis în față. Poartă la gât un fular tip burlan și un fes cu ciucure. Vei obține un look tineresc, jucăuș și confortabil în același timp.

  1. Cizme UGG și skinny jeans

Pantalonii strânși pe picior pun în valoare cel mai bine orice model de cizme UGG. Alege o pereche de skinny jeans și combină-i cu cizme până la glezne sau mai înalte, sub genunchi. Îmbracă un pulover de lână supradimensionat, care să depășească linia șoldurilor. Pe deasupra, poartă o parka de iarnă din material impermeabil, cu glugă cu guler de blană artificială și șnur în talie. Alege culori pastelate: crem, bej sau alb pentru pulover și cizme, kaki sau galben pentru parka.

Citește și:
  1. Cizme UGG și colanți colorați

Te-ai gândit că ai putea purta cizmele UGG cu colanții tăi favoriți de yoga? Colanții colorați, cu model geometric, abstract sau cu mandale vor arăta grozav în compania unor cizme UGG.

Poți alege modele lucioase sau simple, până la nivelul gleznei sau mai înalte. Orice model va arăta foarte bine cu colanți. Completează acest look casual cu un hanorac gros, cu glugă, într-o culoare puternică și o jachetă din fâș. Această ținută este potrivită atât pentru momentele când mergi la sala de sport, cât și pentru o plimbare relaxantă prin oraș.

  1. Cizme UGG și rochie

Dacă ți se pare că cizmele UGG se potrivesc doar la pantaloni, află că le poți combina foarte frumos și cu o rochie de zi. Poartă-le cu dresuri groase, închise la culoare și o rochie tricotată sau din bumbac.

Citește și:

Optează pentru o rochie tip sac, largă, deasupra genunchilor. Această ținută poate fi combinată cu cizme mai lungi, dacă ai o înălțime peste medie. În caz contrar, este mai indicat să folosești cizme la nivelul gleznei, ca să creezi senzația de alungire a picioarelor.

  1. Cizme UGG și palton lung

Combină cizmele tale UGG cu un palton din lână, lung până la glezne. Alege culori deschise, bej sau crem, atât pentru cizme cât și pentru palton. Poți să optezi pentru un model de UGG din piele întoarsă sau modelul clasic, impermeabil. Accesorizează cu o curea lată în talie și o geanta masivă din piele.

Cizmele UGG sunt călduroase și versatile. Le poți purta cu perechea ta favorită de blugi, cu o rochie sau o fustă. Indiferent cum alegi să le combini, vei avea parte de ținute la modă, fără să renunți la confort.

Citește și:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.