Setari Cookie-uri

Cadouri sustenabile pentru sărbătorilor de iarnă: Nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă

Iar în preajma sărbătorilor de iarnă, când de abia începe forfota încântătoare a cadourilor, este prilejul oportun ca fiecare să caute să-și croiască propria poveste.

comunicat de presa

Personalizarea Crăciunului în spiritul Tommy Hilfiger

Au început pregătirile pentru crearea unui set-up fastuos în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Și nimic nu se compară cu emoțiile și plănuirea până la cele mai mici detalii a unei perioade pe care fiecare își dorește să o petreacă ca în basme. Dar de ce nu basme fashion? Dar nu chiar orice basm.

Ci acel basm unde cavalerii și domnițele urbane poartă outfit-uri contemporane, cu design ultra modern, realizate din materiale de cea mai bună calitate. Iar acești cavaleri și domnițe urbane nu caută doar să aibă în garderoba lor piese vestimentare care să le clădească o imagine actuală și un look îndrăzneț, nu, ei își doresc ca povestea lor să fie una în care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”, ei își doresc să facă parte din povestea Tommy Hilfiger. Este acea poveste a brand-ului care lansează abordări curajoase ale sustenabilității, din perspectiva grijii față de mediul înconjurător și față de societate. Iar fiecare cavaler și domniță îndrăgește să ducă mai departe inițiativele brand-ului, menite să sporească sustenabilitatea, folosind în fiecare etapă de realizare ale produselor, materiale și metode de producție inovatoare.

Citește și:

Iar în preajma sărbătorilor de iarnă, când de abia începe forfota încântătoare a cadourilor, este prilejul oportun ca fiecare să caute să-și croiască propria poveste. De ce să nu-i oferi cuiva special ție o bluză de molton Tommy Hilfiger, cu glugă, de un albastru închis splendid, în care să se simtă confortabil atunci când de dragul tău pregătește cele mai savuroase preparate? De ce să nu-i dai în dar soțului un pulover 'Tonal Autograph' Tommy Hilfiger, realizat dintr-un material moale precum bumbacul, cu o croială dreaptă și elegantă, care i-ar sublinia masculinitatea blândă care te-a făcut să te îndrăgostești de el? Iar pentru cea mai bună prietenă poți alege geaca tricotată oversized 'Fairisle', cu un model norvegian fermecător, care i-ar prinde atât de bine când se bucură de starea de relaxare incredibilă, pe care o poți avea doar în familie. Sau dacă intuiești că s-ar bucura mai mult de un item mai versatil, tot din colecția Tommy Jeans, precum geaca, încearcă vesta cu față dublă, cu o croială clasică, asigurând confort, căldură și un look stylish.

Citește și:

Găsește în magazinele selecționate Tommy Hilfiger inovatoare idei de cadouri sustenabile care vor crea celor dragi povești elegante, ce vor fi spuse mult timp de acum încolo.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Citește și:

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.