Setari Cookie-uri

Pantofi dama cu toc gros - ştii cum să îi porţi în 2021?

2021 este un an al revenirilor, al culorilor aprinse, al asimetriilor. În acest an se mențin o parte dintre tendinţele anului precedent, însă trebuie să fiţi pregătite pentru întoarcerea blugilor cu talie joasă şi a accentelor disco.

Între piesele celebre în anii ‘70 se găsesc şi pantofii cu toc gros, care revin pe podiumurile internaționale şi în garderobele noastre. Iată care sunt tendinţele pentru acest an şi cum poți integra pantofi damă cu toc gros în ținute cu stil.

Imprimeuri tablă de şah şi pantofi cu toc gros

Anul acesta vedete continuă să fie imprimeurile tabla de șah. Nu vei da greș mizând pe rochii cu imprimeu tablă de șah, pe fuste sau pe dresuri astfel decorate. Selectează o pereche de pantofi cu toc gros în nuanțe metalice. Vor completă în mod natural elementele alb-negru deja abordate. Selectează pantofi cu vârf rotund, care accentuează aerul retro al outfitului. Poți folosi accesorii din plin. Curelele late, colierele supradimensionate şi genţile de umăr cu accente metalice sunt câteva dintre accesoriile care dau viaţa unei ţinute retro în carouri, cu bun-gust.

Citește și:

Alb ori negru şi pantofi cu toc gros asortaţi

Şi în acest an continuă să se poarte ţinutele într-o singură culoare. Trebuie să recunoaştem că sunt elegante şi dau o notă rafinată. Când vorbim de o singură culoare vorbim de versatilitate ridicată. Poţi crea ţinute office all white sau all black cu rochii simple şi pantofi cu toc gros. Sarafanele, fustele, cămășile sunt alte articole care alături de o pereche de pantofi cu toc gros şi vârf ascuțit creează ţinute geniale.

Monocromia oferă soluţii ideale şi pentru ţinutele casual, smart, casual sau urbane distinse. Pantalonii din piele, puloverele din caşmir şi pălăriile cu boruri largi pot fi vedete pentru ţinute urbane originale. Cu siguranţă aceste selecţii pot fi desăvârşite de o pereche de pantofi damă cu toc gros!

Citește și:

Blugi cu talie joasă, top simplu şi pantofi cu toc gros animal print

Blugii cu talie joasă sunt piesele must-have în 2021. Dacă ai hotărât că sunt potriviţi pentru tine, nu ezita să îi integrezi în garderoba ta. Poarta-i cu top simplu şi pantofi cu toc gros animal print. Te vei bucura de un outfit urban lejer, potrivit pentru ieșiri şi petrecere a timpului liber.

Poartă mini!

Specialiştii în styling susțin că 2021 este anul în care fustele şi rochiile mini sunt must have. Pe partea superioară varietatea este explozivă. Sunt mii de combinaţii ce pot fi realizate cu piese simple de bază. Fustă mini şi topul simplu sau fustă mini, hanoracul cu glugă şi nelipsiţii pantofi cu toc gros. Dacă vrei să dai ţinutei un vibe dinamic, selectează pantofi cu vârf ascuţit. Când vrei să creezi ţinute cu note retro, poți selecta pantofi cu toc gros, platformă şi vârf rotund. Ca ținuta să fie completă este imperativ să te focalizezi asupra accesoriilor. În cazul outfiturilor mini, elementele care creează echilibru sunt ușor supradimensionate.

Citește și:

Recomandările designerilor par promiţătoare, totuşi pentru a avea garanţia că te bucuri de outfiturile originale pe care le iubeşti selectează cu atenţie pantofii care te reprezintă. CCC te aşteaptă cu piese surprinzătoare: https://ccc.eu/ro/femei/pantofi. Fie că alegi să cumperi online sau în magazinul preferat, ai parte de aceleaşi oferte senzaţionale.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.