Setari Cookie-uri

Valentine’s Day: Lenjerie fabuloasă Victoria’s Secret, pentru cea mai romantică sărbătoare indoor 

Descoperă în noua colecție piesele de lenjerie de nelipsit din budoarul tău de Valentine’s Day, fie că ți le cumperi acum sau le vei primi cadou mai târziu:

comunicat de presa

Bucuria că am parcurs deja cea mai mare perioadă din iarnă este dublată de cea mai fierbinte sărbătoare a anului: Valentine’s Day. Este singura zi în care ne bucurăm să fim răsfățate acasă, alături de persoana iubită sau doar în compania iubirii vieții noastre - propria persoană, desigur. Victoria’s Secret își face loc în garderoba și fanteziile noastre cu cadouri sexy, elegante, chic și extrem de atrăgătoare. Descoperă în noua colecție piesele de lenjerie de nelipsit din budoarul tău de Valentine’s Day, fie că ți le cumperi acum sau le vei primi cadou mai târziu:

It’s a love thing

Perioada noastră favorită din an se apropie și vom sărbători iubirea avându-te pe tine în centrul atenției. În colecția Dream Angles vei găsi seturi compuse din sutien și chiloți cu croieli romantice și aplicații brodate ce oferă tot confortul și suportul de care ai nevoie pentru a te simți în al nouălea cer. Best buy: sutiene push-up wireless, fără fire metalice.

Citește și:

It’s a lace thing

Dantela îți complimentează formele și păstrează totodată misterul, fără a te dezvălui în întregime. Alege un body (teddy) sau o bustieră din dantelă cu strasuri aplicate din colecția Very Sexy Shine și asortează-le unui halat din satin sau unui cardigan tricotat .

It’s a heart thing

Valentine’s Day este cea mai bună scuză pentru a te răsfăța cu piese romantice și extravagante. Nu există prea mult roșu sau prea multe inimi în această noapte specială, așa că poartă-ți inima imprimată pe pijamale, pe lenjerie și pe orice accesoriu îți atinge corpul. Este permis! Colecția Very Sexy Heart a fost creată special pentru tine. Best buy: chiloții decupați, sutienele din fâșii de satin, tip„caged” .

Citește și:

It’s a luxe thing

Lenjeria potrivită stării tale de spirit constituie o super-putere, fie că este ascunsă sub haine sau purtată la vedere cu îndrăzneală. Colecția Luxe Lingerie satisface preferințele pasionatelor de materiale prețioase și culori elegante, negrul substituind roșul într-o simfonie de croieli spectaculoase. Alege un set cu broderie, cât mai decupat.

Descoperă noua colecție de Valentine’s Day în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.