Setari Cookie-uri

Vrei să ai o garderobă versatilă? Iată ce tipuri de pantaloni nu trebuie să îţi lipsească

Poate nu dai multă atenţie hainelor în sine. Cumperi piesele pe care le vezi pentru că îţi plac, sau pentru că îţi trebuie. Te-ai gândit cât poţi să economişti realizând cumpărături inteligent?

Și cand spun economii, nu vorbesc doar de bani, dar şi de spaţiul şi de timpul alocat cumpărării hainelor. O garderobă perfectă este una bogată în piese utile, piese pe care le cumperi să le porți, nu să le păstrezi pe umeraşe sau pe diferite rafturi. În rândurile următoare o să ne oprim atenția asupra pantalonilor. Vom descoperi împreună ce tipuri de pantaloni îmbogăţesc garderoba şi de ce merită să le acorzi mai multă atenție.

Pantaloni must have pentru EA

Dacă luăm în considerare multitudinea de tipuri de pantaloni dama, cu siguranţă vom fi nevoiţi să facem o selecție riguroasă. Cele mai versatile haine rămân blugii, pantalonii din piele, pantalonii leggins şi pantalonii scurţi.

Blugii reprezintă soluția smart casual indispensabilă, care completează ţinutele cu personalitate. Dacă luăm în calcul faptul că sunt piese iconice, care nu îşi pierd din farmec realizăm câte avantaje furnizează. O pereche de blugi bine aleasă te ajută să creezi ţinute relaxante cu pantofi sport și hanorace cu imprimeuri sau dimpotrivă să fii misterioasă, puternică, rafinată, când îi asociezi cu pantofii stiletto şi bluzele glamour. Aceeași blugi geniali te ajută să creezi ţinute de club în compania sandalelor cu toc înalt şi a bustierei din piele.

Citește și:

Dacă ai decis că vrei un minimum de haine, nu trebuie să ignori avantajele pantalonilor leggins. Cu siguranţă, o pereche corect selectată completează ţinuta de alergare şi outfit-uile de drumeţie. Şi totuși... dacă îi asociezi genial, îi poţi purta și la ţinutele urbane cosmopolite. Îi poţi combina lejer cu tricouri, hanorace cu glugă şi pantofi Nike sau de ce nu, cu rochie cămaşa, pantofi cu toc gros şi pălărie cu boruri largi.

Pantalonii scurţi sunt piese specifice sezonului cald, însă la fel de ușor pot fi vedetele ţinutelor urbane. O pereche de pantaloni din piele au o asortabilitate crescută. Îi poți purta cu bluza cu franjuri dar şi cu ţinute cu cizme înalte. Pot fi purtați cu geaca din piele sau cu un trench confortabil.

El şi pantalonii versatili

Citește și:

Trebuie să recunoaştem că domnii se bucură mai mult ca femeile de avantajele îmbrăcămintei versatile. Blugi sunt soluțiile salvatoare, de fapt sunt vedetele în garderoba masculină. Sunt purtați cu aceeași plăcere de domnii maturi şi tinerii rebeli, de oamenii de afaceri şi elevii eminenţi. Trebuie să recunoaştem că sunt accesibili şi conferă un aer nonconformist când sunt purtaţi cu cămaşa suflecata. Conferă un look rebel alături de tricou lsimplu şi jacheta din piele sau dimpotrivă sunt casual formali alături de sacoul şi pantofii brogue.

Nici pantalonii chino nu trebuie să lipsească din garderobele domnilor. Dacă vorbim de sezon ulcald, cu siguranţă spunem chino scurţi şi tricoul polo. În sezonul rece pot fi asociaţi cu cămaşa cu imprimeu cadrilat, tricoul sau puloverul cu guler înalt.

Citește și:

Bărbaţii sunt activi, deci este logic ca în garderobă să existe cel puţin o pereche de pantaloni sport. Vorbim de piese flexibile realizate din materiale de calitate ce pot fi purtate la plimbările relaxante, dar şi la antrenamentele solicitante. Dacă vrei mai multe sugestii și idei de combinații. accesează https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/pantaloni, aici descoperi ce înseamnă versatilitatea și bunul gust

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.