Setari Cookie-uri

ECCO ZIPFLEX - o alegere înspirată pentru stilul tău

2021 este anul în care ți-ai propus să impresionezi, să dai tot ce ai mai bun din tine, tocmai de aceea ECCO s-a gândit să îți vină în ajutor. 

comunicat de presa

Știm, stilul este cel mai important atunci când vrei să ieși în evidență, tocmai de aceea trebuie să încerci ECCO ZIPFLEX, colecția care îmbină ”look-ul” urban cu o flexibilitate extremă.

Mix de stil și confort

ECCO ZIPFLEX se dovedește o alegere înspirată întotdeauna. Construit cu un design inspirat de … un fermoar, acest pantof dinamic și extrem de ușor de purtat oferă un ”street look” fresh, premium, care vine ca un … statement!

Deoarece talpa injectată, dintr-o singură componentă, este ultra-flexibilă, te vei bucura de un confort suprem, de ultimă generație, în timp ce inserțiile de cauciuc din talpă vor asigura un contact complet cu solul și îți vor oferi stabilitate ca să nu îți pierzi echilibrul în niciun moment al purtării.

Dar ce este cel mai cool la ECCO ZIPFLEX? Noua ta pereche favorită de la ECCO se potrivește cu toate activitățile tale! Atât cu o drumeție off-road, cât și pe străzile orașului.

Tehnologii ECCO

De ce să îl alegi? ECCO ZIPFLEX este construit cu tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort care oferă un echilibru ideal între amortizare și recul. FLUIDFORM ™ creează, de asemenea, o legătură integrală și durabilă între talpă și partea superioară, pentru un confort desăvârșit.

ECCO ZIPFLEX foloseste tehnologia SHOCK THRU, care este cea mai inovatoare tehnologie ECCO de absorbție a șocurilor de până acum, ce îți va oferi confort pe tot parcursul zilei, la fiecare pas,

Iar design-ul? ECCO ZIPFLEX este pregătit să îl porți și dacă ai chef de o drumeție în sălbăticie, dar și atunci când te întâlnești cu prietenii la o plimbare în parc.

Ce este nou?

Această ediție a ECCO ZIPFLEX a fost modernizată cu inserții din plasă pentru o respirabilitate sporită și un look fresh.

Fabricat cu tehnologie fără cusături, materile premium și detalii din piele ECCO, acest pantof oferă un design modern și un aspect urban pentru primăvară și vară.

Nu mai sta pe gânduri și descoperă colecția aici

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.