Setari Cookie-uri

Prințesa nărăvașă: cum să adopți stilul vestimentar al lui Meghan Markle

Meghan Markle este o apariție și merită să fie aplaudată pentru alegerile vestimentare pe care le face. Este un exemplu de așa da, iar nouă ne place de ea. Tu ce părere ai?

Este Markle o persoană de încredere sau nu? Lăsăm ca fiecare în parte să judece pentru sine. Poate că nu este la fel de iubită și admirată ca Prințesa Diana, dar alegerile sale vestimentare sunt minunate. Are o siluetă zveltă (deși este însărcinată a doua oară), face yoga constant și are mare grijă la alimentație. Este o femeie frumoasă, extrem de charismatică, iar prin căsătoria cu Prințul Harry, în momentul de față este cea mai cunoscută femeie din lume. Presa este mereu cu ochii pe ea, indiferent unde merge, și a devenit repede un fashion icon pentru multe doamne și domnișoare. De aceea ne-am gândit să vorbim despre stilul vestimentar al acesteia și să împărtășim cu tine câteva sugestii vestimentare pe care le poți integra și tu în outfitul personal.

Citește și:

1. Maro, culoarea regalității

În ianuarie, Meghan și Harry au avut o ultimă apariție publică înainte de a anunța că se retrag din funcția de membri ai Casei Regale britanice. Ducesa atunci a purtat o helancă din bumbac maro și o fustă din mătase până la glezne. De altfel, de aproximativ trei ani se poartă foarte mult rochiile drepte, conice sau în formă de A din materiale fluide și uni. Markle a asortat ținuta cu o pereche simplă de pantofi maro. Dacă mergi la birou în perioada aceasta și trebuie să adopți o ținută protocolară, dar în care să te simți feminină, pune în aplicare ținuta ducesei. Nu uita de un trenci crem pentru a întregi outfitul.

2. Parfum și culoare

Markle este recunoscută pentru aparițiile îndrăznețe. Aceasta iubește rochiile și deși pare că nu face niciun efort în construirea ținutelor, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Noi recomandăm să asociezi mereu hainele cu parfumuri. A ieșit recent la iveală că la prima întâlnire dintre cei doi, Meghan Markle a folosit parfumul preferat al Prințesei Diana. Iar cârcotașii spun că acesta a fost un tertip psihologic pe care l-a folosit pentru a-l seduce pe mezinul viitorului rege al Marii Britanii. Adevărul este că nu ne dăm seama de puterea pe care mirosurile o au asupra noastră, dar în mod inconștient felul în care ne îmbrăcăm ar trebui să fie asociat aromei pe care o folosim în acele momente.

Citește și:

O rochie elegantă, mov, cu o crăpătură fină care să-ți dezvăluie decent piciorul și un pardesiu subțire, roșu, sunt ideale pentru a participa la un botez restrâns în familie sau la o ieșire în oraș (după pandemie). Alege culori tari și folosește-te de roata culorilor pentru a-ți da seama dacă aceste combinații de nuanțe se potrivesc sau nu. De exemplu: roșu și verde sau portocaliu cu albastru creează un contrast puternic, iar dacă dorești să ieși în evidență, învață să mânuiești culorile.

3. Stilul casual nu dă greș niciodată

Markle a dovedit de nenumărate ori că este cu adevărat „ducesa denimului”. Una dintre ținutele cel mai ușor de recreat este cămaşa albă, oversized, pe care o combină des cu geci din denim de dimensiuni diferite și nelipsiții blugi. În timpul turneului din Australia și Noua Zeelandă din 2018, Meghan a fost surprinsă de paparazzi purtând des sacouri și blazere pe care le asorta cu blugi și pantofi cu toc înalt. Dacă nu ești adepta tocurilor, o pereche de mocasini ar putea fi salvarea ta, atunci când ai de umblat prin oraș pentru a rezolva diverse probleme. Apropo, nu uita ochelarii de soare.

Citește și:

Meghan Markle este o apariție și merită să fie aplaudată pentru alegerile vestimentare pe care le face. Este un exemplu de așa da, iar nouă ne place de ea. Tu ce părere ai?

Sursă foto: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.