Setari Cookie-uri

Cele 3 lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra un parfum pentru bărbați

Vă place să mirosiți grozav? Sigur că da. Un parfum pentru bărbați grozav este un element esențial pentru un bărbat îngrijit. 

Nu vă faceți griji dacă nu l-ați găsit încă! În acest articol, vom examina instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă analiza opțiunile de parfum. Iată cele 3 lucruri cheie pe care trebuie să le cunoașteți.

1. Trebuie să încercați parfumul, înainte de a-l cumpăra.

Trebuie să testați parfumul pe propria piele înainte de a cumpăra o sticlă. De ce? Deoarece interacțiunea parfumului cu pielea personală poate schimba literalmente felul în care acesta miroase. Da, ați citit bine. Deci, chiar dacă analizați și vă place cum sună un parfum pentru bărbați, este încă extrem de important să vă asigurați că vă place în continuare și după ce îl aplicați pe pielea voastră. Amintiți-vă această regulă înainte de orice! Este numărul 1 dintr-un motiv.

Citește și:

2. Ce trebuie să știți despre notele unui parfum pentru bărbați.

Parfumerii - cei care creează parfumuri - au propriul lor limbaj atunci când descriu cum miros creațiile lor. Este foarte simplu și necesită un efort minim pentru a se învăța. „Notele” din limbajul parfumierului descriu parfumurile care pot fi simțite la aplicarea unui parfum: vârf, mijloc și bază. Nota de vârf este simțită imediat după aplicarea parfumului. Nota de mijloc se simte puțin mai târziu. Și nota de bază este cea care se duce pe parcursul zilei. Motivul pentru toate acestea este că parfumul se evaporă în timp. Deci, este foarte important pentru parfumier și, prin extensie, pentru noi ca purtători, să fim atenți nu doar la mirosul de sub nas, ci și la modul în care va mirosi la o oră după utilizare.

Citește și:

Acest lucru este valabil mai ales în contextul parfumurilor pentru bărbați, deoarece majoritatea vor încerca să vă atragă cu nota lor de vârf, deoarece știu că așa veți judeca imediat parfumul. Nu vă lăsați păcălit. Asigurați-vă că aveți o relație mai semnificativă stabilită cu parfumul înainte de a da bani pe el. Veți petrece mult timp cu el în viitor, așa că faceți-vă cercetările adecvate.

O oră sau două de testare este în regulă. Nota de vârf are cel mai puternic miros și se va evapora complet în doar cinci minute după aplicare, deoarece este întotdeauna făcută din molecule care se evaporă foarte repede. Notele de mijloc sunt mult mai blânde decât cele de vârf și vor începe să fie vizibile oriunde de la 20 de minute la o oră după aplicare și pot rezista până la o oră. Notele de bază au un miros mult mai subtil, dar bogat și vor apărea oriunde de la 30 de minute la 2 ore după aplicare și pot dura mai mult de o zi, în unele cazuri.

Citește și:

De ce există trei note diferite? Răspunsul este foarte tehnic și plictisitor și are legătură cu anumite note care maschează mirosul inițial neplăcut al altor note până când partea lor plăcută poate apărea. Este important să reținem că toate cele trei note există, contează, iar notele de mijloc și de bază contează cel mai mult, deoarece acestea sunt parfumurile pe care le veți purta pe parcursul zilei.

Există unele persoane care consideră că ar trebui să aplicați parfumul pentru bărbați de mai multe ori pe parcursul zilei. Bănuim că acest lucru se datorează faptului că vor să obțină în mod constant beneficiul notelor de top, mai degrabă decât să se mulțumească cu mijlocul și notele de bază. Dar nu suntem de acord cu acest lucru. O combinație excelentă de note de mijloc și de bază poate fi la fel de bună ca o notă de top excelentă. În plus, veți mirosi atât de tare, încât oamenii vor strănuta când vor merge lângă dvs. Aplicați parfum pentru bărbați cu moderație.

Citește și:

În sfârșit, având în vedere că fiecare apă de parfum pentru bărbați este făcută cu aceste trei note, este important, de asemenea, să evaluați cât de bine se combină fiecare notă cu celelalte. O aromă neplăcută din nota de mijloc poate distruge o notă de top excelentă și invers.

3. Cum se aplică parfumul pentru bărbați.

Ultimul lucru critic pe care trebuie să-l știți despre parfum este cum să îl aplicați.

În primul rând, nu vă îmbăiați niciodată în parfum. Aplicați o cantitate moderată și rezonabilă. Nu vă vom spune un număr exact de spray-uri de utilizat, deoarece fiecare aplicator de sticlă eliberează o cantitate diferită din fiecare spray, trebuie doar să fiți rezonabil.

În al doilea rând, când pulverizați, țineți-l la câțiva centimetri distanță de piele.

Citește și:

În al treilea rând, pentru efectul cel mai durabil și cuprinzător, aplicați-l numai în locuri care au pielea uscată și cu sânge cald. După cum probabil știți, zonele frecvente sunt gâtul și încheietura mâinii. Dar aplicarea pe piept și umăr poate fi, de asemenea, foarte eficientă. De fapt, v-am recomanda să nu îl aplicați pe încheietura mâinii, deoarece, dacă sunteți purtător de ceasuri sau lucrați la un birou, vă veți freca în permanență încheietura mâinii de lucruri. Deci, mai bine să vă limitați la piept, umeri și gât. În orice caz, alegeți câteva locuri și pulverizați-le pe toate cu o cantitate moderată de parfum.

Foto: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.