Setari Cookie-uri

S-a deschis primul outlet Tommy Hilfiger din Romania

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță deschiderea primului outlet în România prin SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitor exclusiv TOMMY HILFIGER în România. Magazinul situat în Fashion House Outlet Militari este primul OUTLET TOMMY HILFIGER  din țară și cel mai recent din rețeaua deja existentă formată din 15 magazine cu preț complet din România. Lansarea outlet-ului duce mai departe povestea Tommy Hilfiger în România, brand disponibil în peste 100 de ţări şi peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latină şi regiunea Asia – Pacific.

Cu o suprafață de 200 mp, OUTLET TOMMY HILFIGER impresionează prin design-ul arhitectural și de interior. Noul magazin reflectă conceptul global de outlet Tommy Hilfiger, care îmbină patrimoniul american al brand-ului cu finisaje curate, moderne și cu o estetică luminoasă, Interiorul preia stilul de viață nautic – una dintre sursele de inspirație îndelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lăcuite în alb sunt așezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din oțel inoxidabil lustruit, lemn de nuc și sticlă.

În noul OUTLET TOMMY HILFIGER din Fashion House Outlet Centre, clienții vor descoperi produse vestimentare - pentru femei, bărbați, și copii, lenjerie de corp, încălțăminte și accesorii - realizate din materiale sustenabile, prin tehnici de producție inovatoare conform viziunii Tommy Hilfiger care se regăsește în fiecare colecție, și vor fi purtați în călătorii stilistice incredibile.

Citește și:

Iubitorii de fashion au acum ocazia să își completeze garderoba cu item-urile Tommy Hilfiger preferate, toate la prețuri extrem de accesibile.

Deschiderea primului OUTLET TOMMY HILFIGER din România continuă misiunea brand-ului de a crea modă prin care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”, oferind astfel set-up-ul ideal ca fiecare client să aibă acces la diversitatea stilistică dorită.

Magazinul și-a deschis porțile pentru clienți începând cu data de 13 martie 2021.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

Citește și:

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.